AH_Watson napsal:
Na MS SW mi začala zlobit dvě tlačítka na rukojeti - zrovna spouště zbraní. Ne že bych je potřeboval, ale kdybych jim chtěl domluvit - dá se rukojeť rozebrat. A dá se pak i složit ? Protože začaly zlobit hned dvě najednou, tak to asi nebude jen mikrospínač, co ?
Joy se používáním dost zanáší, ucpou se mezery u tlačítek a nejdou volně. Za b ) stárnou spínače. MS SW (bez) jde rozebrat v pohodě, i rukojeť. Při smontování se pak jen musí hlídat uložení potenciom. twistu, a tl. 1,2. Jediné co jsem raději nerozebral, střeva kloubu v základně. Jinak ostatní lze rozebrat a pořádně vyčistit. Když to nepomůže, já mám dojem, že se ty jeho čudle v kontaktech časem promačkávaj. Na základně mi dva, při rozebraném joy fungujou, při složeném to není 100% a musí se hodně tlačit a zapnou jen občas. Asi už chyběj nějaké desetiny.
Ucho pravdu díž. Já jsem ty čudlíky řešil papírkama. Už přesně nevím kde, ale někde jsem ta nacpal papírky a pak to fungovalo na 100 %.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.