October 20 2025 05:53:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Ace14

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Über spit - diskuse a FLAME!!!
312_Karl
Spit s průměrným pilotem je schopen odolat klidně třem FW a když bude mít štěstí tak zmizne.

Šklebící se diky za rozjasneni celeho posmourneho dne Šklebící se

ja bych mozna dodal - klidne ctyrem Úsměv

www.312raf.com
1stCL_Pospa
WT_Peci napsal:
313_Pospa napsal:
WT_Peci napsal:
313_Pospa napsal:
[No jo ty nepovodíš tři fokáče tak to jsi hooodně pod průměrem. Vyděšený

Chci videt ntrk, nebo zadam satisfakci.... Zamračený

Neboj jak bude příležitost tak ti určitě něco nahraju a můžeš si to pouštět místo večerníčku Vyděšený

Jak je ctena libost, cekam do konce roku. Potom to tak vidim na 5.1.2007, akro AH (hodi nam tam nekdo kdyztak soubojovou mapu?) Úsměv
Muj sekundant je WT_Horrido. Ero navrhuji nejake neutralni.
Uz se tesim na .ntrk ovsem jak poznas, ze v nich sedi "prumerny pilot" to netusim Vyděšený

Tady to pěkně hoří což ? No jak říkám jak bude příležitost kvuli tobě si budu teď plnit disk trekama. Přece nechceš abych ti to nahrával proti Ai. Smůlu máš že budeš muset počkat až nastane situace a vydržet a tudíž ti na tvé ultimátum kašlu Vyděšený

Takže čekej aneb kdo si počká ten se dočká Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Pospa
312_Karl napsal:
Spit s průměrným pilotem je schopen odolat klidně třem FW a když bude mít štěstí tak zmizne.

No vidíš Peci i Karl to pochopil Vyděšený

313_OTU_oblak
opitz, tvůj první příspěvek dostál jménu svého majitele, námět na flejm jako prase !Vyděšený

good work !Cool

PS: Olegův milášek není překvapivě jak-3 (to je pro něj enemy) bo jeho NEJ letadlo je přece FW190 (Fučida by s ním určitě souhlasil ! )Šklebící se

1stCL_Fucida
313_OTU_oblak napsal:
PS: Olegův milášek není překvapivě jak-3 (to je pro něj enemy) bo jeho NEJ letadlo je přece FW190 (Fučida by s ním určitě souhlasil ! )Šklebící se

co to? jo tohle Úsměv. jo, to jo Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

XXX_Dazz
312_Karl napsal:

Štěstí je muška jenom zlatá Šklebící se

ivanivanovic
tiez mam pocit ze spit je pre novacika vhodnejsi ako fw
Predsa len vacsina novacikou ma tendenciu sa drzat nizsie, parkovat za vsetko co sa pohne a na to je lepsi spit.

Vo vseobecnosti si myslim ze u novacikou su najoblubenejsie lietadla pomerne rychle a schopne parkovat na 6.

WT_Peci
313_Pospa napsal:
312_Karl napsal:

No vidíš Peci i Karl to pochopil Vyděšený

Karl je bystry kluk, srabiku. Cool Ja jsem sektar. Úsměv

313_Ffajtl
Tak co? najdou se proti mne 4 prumerni piloti FW? vemte si klidne A8 a ja Vb a bude ROCK and ROLL....Vyděšený

http://www.313.cz/
1stCL_Pospa
313_Ffajtl napsal:
Tak co? najdou se proti mne 4 prumerni piloti FW? vemte si klidne A8 a ja Vb a bude ROCK and ROLL....Vyděšený

Ty to letět nemůžeš ty jsi nadprůměrnej a ja jsem srabík a Peci je to polínko do ohně tohodle vlákna Šklebící se

Vyděšený sakra dám si to místo podpisu Vyděšený
Upravil/a 1stCL_Pospa dne 07-12-2006 11:22

Jp-
313_Ffajtl napsal:

FF neprovokuj Šklebící se na takovýho kroutiče jako seš ty stačí pořádnej sprajer Šklebící se

313_Ffajtl
Sprejery ja nemit rad.... dycky me osit na velka dalka a ja pak volat MEEE DEEE, MEEE DEEEE:..IM GOING DOJN.....Cool

http://www.313.cz/
1stCL Pepan
Borci a proč jeětě nikdo nenabídnul že se předvede třeba v bf 109 G14 proti dvěma "co nich vlastně přád máte" 25librákůmŠklebící seCool

RS_Stormcaster
313_Ffajtl napsal:

Není to ukvapené??Zamračený

WT_Peci
313_Pospa napsal:
313_Ffajtl napsal:

Ty to letět nemůžeš ty jsi nadprůměrnej a ja jsem srabík a Peci je to polínko do ohně tohodle vlákna Šklebící se

Vyděšený sakra dám si to místo podpisu Vyděšený

ja to letet nemuzu (jsem zaujaty a mohl bych Vam to kazit Vyděšený ) a rict o me, ze jsem poleno (byt malicke) je uz opravdu moc... Naštvaný Šklebící seŠklebící seŠklebící se

313_123
ježiši voni se nám tady začnou snad usmiřovat - fuj to je hnus Vyděšený

Jp-
Tak já přileju; největší ufo nejni 25Lb, teda kromě toho, že se nehřeje neutrhává atd... Největší ufo je ten 4kanónovej s pouštnim filtrem to je úber mašina. Nehřeje lítá jak blázen, kroutí a vůbej je to ufo. I s tim strašnym filtrem je to ne jlepší MkV spit. mam snim osobní rekod na 8 letadel dole (vopravdu dole žádný potupný nouzový přistání) na AH Šklebící se

Robur
JJ, Spit dokáže být pěkný prevít a taková P38 vypadá nakonec v zaměřovači vo moc líp..Šklebící se

312_Lazy
2000 koni a elipticky kridlo o tretinu vetsi nez u ostatnich stihacek... co by od toho clovek mohl cekat..

1stCL_Pospa
No táák to je slabotááá přiložtéééé Vyděšený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,314,088 návštěv