October 20 2025 05:22:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Paráda: 46 RELASED!!!
3BAP_Cassius Chaerea
Jo já zapomněl tři stroje ku dvaceti, to je dost na to aby se to vyplatilo koupitMrknutí.

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Peci napsal:
Cassiusi, tys to nepochopil, ne Kojak... Cool

Nikdo tě nenutí to kupovat, nikdo tě nenutí přecházet na vyšší verzi. Vyděšený Rozhodnutí je na tobě..Úsměv
To sou keci na starý si brzo nezalítáš.

WT_Horrido
Prvni recenze: http://www.flying...w.php?id=7
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
už se těším na výlet do kosmíru Cool
v raketce do třceti km to se bude zumovat Pff
a napíšu olegoj at udělá alter. rok třeba 52
a budem si navzájem sestřelovat družice miluju sci-fi - paráda

XXX_Dazz
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
WT_Peci napsal:

Nikdo tě nenutí to kupovat, nikdo tě nenutí přecházet na vyšší verzi. Vyděšený Rozhodnutí je na tobě..Úsměv

Tak přepni na jiný program a najdi nějakou levnější hru bez patchů Mrknutí

http://www.gameex...ts_id/3499 nebo dokonce zdarma
http://www.abando...Europe.htm Šklebící se
Upravil/a XXX_Dazz dne 27-11-2006 08:55

WT_Peci
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
WT_Peci napsal:

Proč? Vždyť i dneska se dá lítat přes Ubi i původní Il-2, nebo holé FB...

Jestli ty se jen nevymlouváš... Šklebící se

Rigor Mortis
Nevím proč z toho hned děláte Star trek. Většina těch věcí se alespoň trochu zakládá na skutečnosti a byly dotaženy do fáze projektu, něco z toho i letělo. Tenhle addon má jen ukázat, jak by to asi vypadalo, kdyby se válka trochu protáhla. Navíc v něm budou i letadla a mapa z Mandžuska.
Lidi jsou schopní dát 1500,- za FPS bejkárnu, která v offlinu zabere max 8h a ve který online pobíhají hodiny s 10kg kulometem v ruce, aniž by se unavili, střílejí snajperkou skrze optiku ve výskoku a ještě si chrochtaj jak je to úžasně realistické.Šklebící se
Upravil/a Rigor Mortis dne 27-11-2006 10:26

Opitze
IL2 je asi tak stejně realistický jako je realistické střílet sniper riffle ve výskoku...Vyděšený
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

313_123
BP_Kojak napsal:
Nevím proč z toho hned děláte Star trek. Většina těch věcí se alespoň trochu zakládá na skutečnosti a byly dotaženy do fáze projektu, něco z toho i letělo. Tenhle addon má jen ukázat, jak by to asi vypadalo, kdyby se válka trochu protáhla. Navíc v něm budou i letadla a mapa z Mandžuska.
Lidi jsou schopní dát 1500,- za FPS bejkárnu, která v offlinu zabere max 8h a ve který online pobíhají hodiny s 10kg kulometem v ruce, aniž by se unavili, střílejí snajperkou skrze optiku ve výskoku a ještě si chrochtaj jak je to úžasně realistické.Šklebící se

já se na to fakt těším Cool
každej den sleduju kdy už to konečně bude (opravdu - bez legrace)

ps: osobní otázka si plešatej jako pravej kojak Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
BP_Kojak napsal:
To je tá stálá pře, za kterou stojej prachy. Proč dělat krámy co nelítali nebo nalítali několik desítek bojových hodin, když je spousta veteránu jak z předzačátku války (Španělsko) tak z války, kde dané stroje nalétali několik tisíc či desetitisíc bojových hodin. Ale tahle diskuze je prostě tak vojetá a tak k breku že je vo ho*ně. Ale co, když roury tak pořádný a né od "šturmu".
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 27-11-2006 10:58

Rigor Mortis
Tak to jsem rád, že se na to netěším sám.

Osobní odpověď: Ne. Šklebící se

Ucho
Opitz napsal:
IL2 je asi tak stejně realistický jako je realistické střílet sniper riffle ve výskoku...Vyděšený

Tak to se mi ještě nikdy nepovedlo Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Mungo
Vzhladom nato, ze tam nedali Gloster Meteor (je to rok 46, predlzena vojna, vychodny front ich v najmensom neospravedlnuje).
Som zvedavy na porovnanie Mig-9 vs. nemecke turbiny. Tipujem ale , ze to bude nieco, ako prudova lavocka Cool
Btw. - v Jak-15 udajne mozete trhat plynom co hrdlo raci a nezapalit motor - zaujimave vzhladom nato, ze to lieta na nemecke motory, v ktorych nieco podobne robit neslo???
Co urobi raketovy motor s vykonmi Jak-3 a Lavocky som obzvlast zvedavy. A aj to, co spravy gulometna davka do oblasti, kde sa nachadza.

Tak som zvedavy, co nam na velku radost este urobia s "japoncami", ci aspon N1K dostoji svojej povesti.
Proste privela otaznikov a dost obav, ze slova MK_Turba dojdu naplnenia v daleko vacsej miere, nez svojho casu napisal CoolCool

WARP
Já vžádném případě na to nechtěl házet špínu ani z toho dělat Star Wars, ten X-Wing byla ironieŠklebící se, protože nejsem zrovna moc nadšenej oním alternativním vývojem a to z mnoha důvodů a. nějak o na něj postrádám objednávku kontinua b. nelíbí se mi že se to bude instalovat na šturma c.když si pročítáte zahraniční fóra tak znich spíš cítíte nevyslyšený nekonečný hlad po jiných letadlech B17,D4Y,Blenheim,apod. které by hře slušely mnohem víc něž obludnosti typu Go229, takovéto co by létalo kdyby... se mi nelíbí.
Stejně nakonec proběhne asimilace kontinua na 46 a nikomu to ani nepřijde, ale co bude dál?

clone9cz
co tady matete, kdyz to vyde az pristi mesic

http://www.wwii-illusion.net
313_123
WARP napsal:
Já vžádném případě na to nechtěl házet špínu ani z toho dělat Star Wars, ten X-Wing byla ironieŠklebící se, protože nejsem zrovna moc nadšenej oním alternativním vývojem a to z mnoha důvodů a. nějak o na něj postrádám objednávku kontinua b. nelíbí se mi že se to bude instalovat na šturma c.když si pročítáte zahraniční fóra tak znich spíš cítíte nevyslyšený nekonečný hlad po jiných letadlech B17,D4Y,Blenheim,apod. které by hře slušely mnohem víc něž obludnosti typu Go229, takovéto co by létalo kdyby... se mi nelíbí.
Stejně nakonec proběhne asimilace kontinua na 46 a nikomu to ani nepřijde, ale co bude dál?

udělali nám mnoho létatelných letadel
do ted tady v žádném simu takový počet nebyl
tak proč nedat pár letadel jen tak pro srandu a pro nalákání
většího počtu hráčů
pro zaritce reálná letadla
pro scifisty rakety - každý podle chuti

panebože je to jen hra a realitu si vytváří vlastní
(už jen že každej máme jiný hardver)
realně to prostě udělat nejde a ty blázny co počítaj
šroubky na letadle a zatáčku na tisíciny sekundy
by měli naložit a odvést na přohlídku spojenou s pobytem
jedněch nejmenovaných pažských lázní - nebojte se ono tam pár pilotů už bude nebudete tam sami (tohle není zrovna na tebe)

Tajpan
Ucho napsal:
Opitz napsal:

Tak to se mi ještě nikdy nepovedlo Mrknutí

ani mne. Zamračený a to sa považujem za lepší priemer. Vyděšený čo už, cheaty sú všade. NaštvanýŠklebící seŠklebící se

CW_Foxl
Kdyby aspon ta vesmirna lod s kolmym startem co je na tom videu nemela stejne zvuk startovani a motoru jako ma 109ka ! Mam z toho proste pocit, ze tenhle patch chce jen vytahnout prachy z lidi a nalakat dalsi, kterym nic druha svetova nerika.
No aspon se tu nebudem hadat, ze nejakej ruskej prototip by mel litat o 20 Km/h rychleji nez ten nemeckej a to proto, ze parametry tech letadel nikdo znas asi nezna a buhvi jestli je znaji vubec ty kdo tenhle patch vyvinuli.
Ale jo, taky si to zaparim a kazdy to letadlo vyzkousim a az me to po dvou dnech prestane bavit, tak se zas budu odreagovavat u mortal kombat. Mrknutí

Tajpan
NA Addone46 je najdôležitejšie to, že je to malý ale velmi dôležitý krôčik k budúcim hráčskym addonom, ktoré dúfam budú obsahovať okrem iného aj B534 a mapu Slovenska. VyděšenýMrknutí

Tajpan
ale aj tak tá 46-tka bude pekná prasárna. Vyděšený
http://video.goog...3218&hl=en

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,313,955 návštěv