November 27 2024 04:04:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Rumunsko 1944
MK_Paja
Lucka napsal:
......... A navíc se na bližšší vzdálenost u protivníkových Bf-109 (na rozdíl od rumunských) nezobrazí nick A když se nezobrazí, tak.....:sm29: Mrknutí

Já hlupák, že mi to ale nedojde :sm19::sm19:, stačí si počkat až se to Befko na šestý příblíží na 300-400 metrů, v klidu si přečíst jestli má nick, nevykloubit si při tom hlavu nebo Tir4,......

:tajpan::tajpan::tajpan: A pak se podle toho zařídit Šklebící se.

:tajpan:Ale asi by to chtělo, mít pro jistotu, připravenou závět, uloženou v odolné nehořlavé krabičce.

Lucka
paja_cz napsal:....asi by to chtělo, mít pro jistotu, připravenou závět, uloženou v odolné nehořlavé krabičce.

Šklebící se to v každém případě Šklebící se

alert
Teď mě tak napadá....ještě jsem tuhle mapu nelétala za Luftwaffe. Budu to muset napravit.

Jo za LW se tahle mapa líta dobře, jen to chce tu závěť mít ve skutečně nehořlavé krabičce, protože G6 hoří na téhle mapě dost často a rychle:sm12:

GC3_Messik
ale je to konečně sen pro část pilotů VVSŠklebící se Sedět v befku na té správné straně:lol::lol::lol:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Lucka
alert napsal:Jo za LW se tahle mapa líta dobře, jen to chce tu závěť mít ve skutečně nehořlavé krabičce, protože G6 hoří na téhle mapě dost často a rychle:sm12:

jsem zvyklá, v ruských letadlech hořím často Úsměv

haluz paja
Hodte tam aspon FW190 A6 at je to vyrovnanejši. Nevim,jak tam maji modri utočit,kdyz se nedokazou ani branit.Smutný

313_OTU_oblak
pajo, bojuj s tím co máš, na většině map je to naopak...

haluz paja
Rekni tedy jen jednu jedinou mapu,kde cerveni maji pomalejsi letadla a nedokazali by se nejak branit(vymanevrovat soupere)

3BAP_Cassius Chaerea
haluz paja napsal:
Rekni tedy jen jednu jedinou mapu,kde cerveni maji pomalejsi letadla a nedokazali by se nejak branit(vymanevrovat soupere)
Sedni do štuky a di stíhat a už nebreč.

Vitman
haluz paja napsal:

Skoro všechny mapy do roku 1943.

Joe Hallenbeck
Vitman napsal:
haluz paja napsal:

Skoro všechny mapy do roku 1943.

Amen
313_FlyBoy
RY-C

haluz paja
Bf 109E vs. Hurri,I-16; Bf 109F vs. Spit V,I-16,Mig; Bf 109G2 vs. Spit XI,Yak 9,La 5; Vazne si myslite,ze jsou cerveni do roku 1943 v nevyhode? Sorry ale letouny bf 109G6 jsou jedny z nejhorsich v simu. Tak snad nechci az tak moc,kdyz by se tam pridal FW 190A6 nebo A8.

1stCL_BlueL
haluz paja napsal:
Bf 109E vs. Hurri,I-16; Bf 109F vs. Spit V,I-16,Mig; Bf 109G2 vs. Spit XI,Yak 9,La 5; Vazne si myslite,ze jsou cerveni do roku 1943 v nevyhode? Sorry ale letouny bf 109G6 jsou jedny z nejhorsich v simu. Tak snad nechci az tak moc,kdyz by se tam pridal FW 190A6 nebo A8.

letouny G-6 v simu litaj tak jak litaj osobne nemam problem s tim sundal cokoli vcetne jaku 3. co se tyka ty mapy rumunska taky nevidim kde je problem kdyz jsem ji letel naposled za LW tak jsem na G-6 poslal k zemi asi 5-6 letadle za dva lety a sel jsem spat, sam jsme se pod strelbu prakticky nedostal, ted kdyz jsme to onehda letel za VVS, s jakem 9t poslal jsem k zemi 3 era za let protoze uz bylo pozde sel jsem spat Úsměv je to vicemene vzdy o lidech resp u zpusobu litani s tim danym letadlem tot vse rozhodne si nemyslim ze by na tydle mape byly nemci v nejaky velky defenzive.
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 05-11-2006 09:03

haluz paja
Mi tedy rekni uciny zupsob boje G6 proti rychlejsi,obratnejsi a stoupavejsi G2.

313_OTU_oblak
pajo - zdá se že jsi přišel na otázku na kterou se ptáme skoro celou válku...a v podpisu máš druhou část Šklebící se

proti G2 je to těžké, to víš, my proti ní bojujeme od 42.....a to máme starší éra než G6 Late

1stCL_BlueL
haluz paja napsal:
Mi tedy rekni uciny zupsob boje G6 proti rychlejsi,obratnejsi a stoupavejsi G2.

byt vys a byt rychlejsi, tot vse

haluz paja
Ale jo,to jo,bez vyskoveho prevyseni ani neutocim. Ale to je stejne jenom oddaleni toho,ze se ti casem Gé2 dostane na tvou sestku. Spit ma ucinejsi vyskovku ve vysich rychlostech,Lavina je rychlejsi u zeme,Yak dokaze tesnejsi obraty, ale befko je stale "jen" befko.
Upravil/a haluz paja dne 05-11-2006 14:06

Mungo
Vitman: Nekecaj. Jediny okamih, kedy ma LW vyraznu prevahu je, ked na nejakej mape proti obycajnym Spitom Vb nastupi 190A4. Inak je to klasicka kombinacia o cosi stupavejsich lietadiel LW proti o cosi obratnejsim masinam RED na zapade i vychode.
S prichodom balvanu menom G6 sa to tvrdo zlomi a Nemci stratia aj vyhodu v stupavosti.

Oblak - v case G2 uz povacsinou mate La5 ci Spit VIII, IX, cize stroje, s ktorymi musi G2 zase opatrne a vyuzivat svoju stupavost. Kamen, papier noznice.

Paja to nakoniec vcelku zhrnul, od G6 and co. uz prakticky nemas moznost ako sa dostat z defenzivy a co je horsie, neraz ani ako sa odputat od protivnika. Ten ma vyhodu v manevri a vykonovu paritu ako bonus.

Lavo
Marecku , ale to sme uz davno poriesili , Bf-110 a vyhlusit zajatecky tabor plny zradcov , ktory onehda objavil Indy , a ako pekne sa tam rozpadavaju Lavocky , uj.......Mrknutí

BP_Tyrl
Milý Pájo. Tato mise visí na AH již cca dva roky. Nemusíš se obávat, že by tvou nadnesená otázka nebyla již 365x a nějaké drobné přetřásána. Proto ti nejspíše ještě nikdo z kompetentních činovníků neodpověděl. Proč na této mapě nemůže být Fw? Protože tato mapa je dělána dle vzpomínek hloubkového bombardovacího esa Rudela. Pokud na tom budeš trvat mohu si dokonce vzpomenout, jak se ona kniha vzpomínek jmenovala. Rudel se v simulované kapitole ani jednou nezmínil, že by se na jeho úseku fronty vyskytovaly jednotky vybavené Fw. Natož aby vzlétly,potažmo aby je ve vzduchu potkal.
Jak již bylo párkrát nadneseno na všemožných forech, trvat na tom, aby na mapu bylo dodáno kýmsi preferované letadlo, většinou zvedne vlnu dalších požadavků, jež nakonec vedou k tomu, že všechny mapy obsahují vše a jsou jedna jako druhá.
Při dalších debatách na téma chci na mapu dodat to či ono letadlo, vedlo k poznání, že červený, mrchy, mají letadla, jež minimálně v jedné vlastnosti převyšují letadla modrých. Což není moc fér, protože ji neustále používají a odmítají se nechat sestřelit. Ty nyní místo zbytečného vzlykotu si musíš najít tu správnou vlastnost letadla. Myslím, že je to rychlost při klesání. Využívej jí. ostatně většina amerických pacifických pilotů je na tom stejně.
Protože jak pravil klasik: Není umění chcípnout v lepším letadle. ale je umění přežít v horším.
Takže na tvojí otázku: Tak snad nechci az tak moc,kdyz by se tam pridal FW 190A6 nebo A8. Chceš toho dost. Chceš změnit vizáž a hratelnost celé mapy. chceš aby se změnila na cosi potkatelného na jakémkoli ruském servru.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,050,904 návštěv