Rudidlo nechtěl si nikoho zesměšnit, ale povedlo se ti to bohužel. Tvé přízpěvky jsem vždy nějak pochopil i když po čase. Ale v tomhle vlákně se mi to nepodařilo. Jsi prostě jinej
Upravil/a 1stCL_Pospa dne 05-10-2006 10:22
313_Pospa napsal:
Rudidlo nechtěl si nikoho zesměšnit, ale povedlo se ti to bohužel. Tvé přízpěvky jsem vždy nějak pochopil i když po čase. Ale v tomhle vlákně se mi to nepodařilo. Jsi prostě jinej
No třeba ještě ten čas neuplynul. Ale kdybychom byli všichni stejní, tak by to byla nuda, ne?
313_Pospa napsal:
No třeba ještě ten čas neuplynul. Ale kdybychom byli všichni stejní, tak by to byla nuda, ne?
Mylíš se čas už dávno uplynul a nuda s tebou fakt není. I když tady bych se raději nudil. Přijď do zítra do Chelsea a můžeš nám vysvětlit jak si to vlastně myslel.
rudidlo napsal:
Já si stojím za tím, že obraz padajícího letounu se stuhou dýmu může vyjadřovat jistou podobnost s odchodem člověka.
Ale jo, budiž. Něco na tom je.
Jenže si myslím, že loučit se s někým symbolikou jeho porážky není zrovna diplomatické...
Nekrolog nebývá většinou výčtem průserů, které dotyčný ve svém životě nadělal, ale naopak.
A tak si myslím, že držet se našich zažitých tradic je v daném případě na místě...
Jo tohle zní rozumě.
Jinak to co se tu zase odehrává - no coment - tohle je vážně k zamyšlení...pevně doufám že tyhle stránky nenavštěvuje někdo kdo neni seznámen se zdejší "komunitou"
No ja jako muzu jenom rict, ze Fajtl je jeden z mala lidi narozenych v teto zemi, ktery mozna byl dvakrat sestrelen, ale prozil to, co snad nikdo z nas uz nebude muset nikdy prozit, a kupodivu, neodesel z tohoto sveta jako porazeny chlap.
mi je opravdu lito, ze takovi lide jako Fajtl odchazeji... holt prichazi doba, kdy je nekdo ma vystridat, ted je to na nas, velke vzory pomalu odchazeji z tohoto sveta a je treba stat se vzorem pro ty maly, kteri o valce a komunistech nevi vubec nic.
asi to je i o tom, zda je pro nas dulezite, jak na nas budou lide vzpominat, az tady nebudeme...
Ono je lepsi nekdy mlcet a v tom tichu si na toho cloveka proste vzpomenout a treba mu vnitrne i podekovat..
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Opitz napsal:
No ja jako muzu jenom rict, ze Fajtl je jeden z mala lidi narozenych v teto zemi, ktery mozna byl dvakrat sestrelen, ale prozil to, co snad nikdo z nas uz nebude muset nikdy prozit, a kupodivu, neodesel z tohoto sveta jako porazeny chlap.
mi je opravdu lito, ze takovi lide jako Fajtl odchazeji... holt prichazi doba, kdy je nekdo ma vystridat, ted je to na nas, velke vzory pomalu odchazeji z tohoto sveta a je treba stat se vzorem pro ty maly, kteri o valce a komunistech nevi vubec nic.
asi to je i o tom, zda je pro nas dulezite, jak na nas budou lide vzpominat, az tady nebudeme...
Ono je lepsi nekdy mlcet a v tom tichu si na toho cloveka proste vzpomenout a treba mu vnitrne i podekovat..
Mno Opitzi co na to říct zcela jsem na tebe změnil názor,ve velice kladný.Tímto bych chtěl před tebou smeknout za tento velice moudrý příspěvek a doufám že veškeré rozepře mezi náma se tímto vyjasní.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.