Mě se automaticky ztišoval mikrofon jak jsem do něj začal mluvit,až jsem vůbec nebyl slyšet.Stačilo tuhle funkci v ovladači zvukovky vypnout.Si asi tvůrci mysleli že se bude jen šeptat či co:sm5:
Co frajeříš já ho mám taky. Před spuštěním TS poklepu na "creative restore defautls" a víc mě nezajímá. Nepátrám ani po příčinách :jamamoto:
Na co že to poklepeš a kde na to poklepeš?:bigeek:
"C:\Program Files\Creative\SBLive\Program\RDefault.exe" :jamamoto:
Další otázky ? :sm37:
pájo dost nepraktické , navíc ne každý má SB live a ne každý chce používat default... pokud tedy nemáš default už nejak uloženej dle sebe jak ti vyhovuje.
Co frajeříš já ho mám taky. Před spuštěním TS poklepu na "creative restore defautls" a víc mě nezajímá. Nepátrám ani po příčinách :jamamoto:
Na co že to poklepeš a kde na to poklepeš?:bigeek:
"C:\Program Files\Creative\SBLive\Program\RDefault.exe" :jamamoto:
Další otázky ? :sm37:
pájo dost nepraktické , navíc ne každý má SB live a ne každý chce používat default... pokud tedy nemáš default už nejak uloženej dle sebe jak ti vyhovuje.
Nevím jestli to háže nějaký standartní default, já to neskoumám :jamamoto:
Edit: pro Pegase, je to utilita přímo od SB-Live
Upravil/a MK_Paja dne 24-10-2005 16:08
3IAP_Messik napsal:
Další problém může být tv karta - puštěná televize , pak vypnout a jít pustit TS. Televize si zaškrtne na záznam Line-in a odškrtne Microfon. Pokaždé se to musí znovu zaškrtnout v nastaveních hlasitosti.
Dalším problémem s čím jsem se setkal byl Counter strike,který má v nastavení nějaký mute ,které mi úplně ztlumilo hlasitost. Dokonce jsem si kvůli tomu koupil i nový mikrofon. Zpět se mi to povedlo dát až zase v countrovi, nikde ve woknech sem to nenašel..
A měl jsi pravdu dělala to karta. Změnil jsem v jejím nastavení nahrávání z line in na microfone a je klid.:sm38: Jenom nesmím na to zapomenout až budu něco nahrávat :sm5:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.