November 25 2024 01:19:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Addon 46
57MH_Zvire
1stCL_Fucida napsal:
budeš mít Shidena, co víc bys chtěl Úsměv

Třešňový květ!!!!! Cool

airspace.cz
1stCL_Novotny
57MH_Zvire napsal:
1stCL_Fucida napsal:
budeš mít Shidena, co víc bys chtěl Úsměv

Třešňový květ!!!!! Cool

CoolCoolCool

Ale co ty ostatní!! Gekko, Ki-44. Judy, Frencis, Ki-45, Ki-48, G3M, Peggy, B6N, Ki-27, Helen(ku) a hlavně Ki-115!!!!!! Co ty?????Zamračený
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 18-09-2006 07:58

Jp-
KI-30

57MH_Zvire
No je fakt že chybí kompletně celé období před 41. Docela rád bych se porval s Ruskem a Čínou, To by mohlo být docela hodně zajímavý.
Přijde mi docela divný začínat kampaň USA vs Japonsko až po porážce u Midway...... Japonci se celou dobu brání a američani je řežou hlava nehlava. To Oleg nějak nedal.

airspace.cz
57MH_Zvire
1stCL Novotny napsal:
Ale co ty ostatní!! Gekko, Ki-44. Judy, Frencis, Ki-45, Ki-48, G3M, Peggy, B6N, Ki-27, Helen(ku) a hlavně Ki-115!!!!!! Co ty?????Zamračený

No když na to přijde, tak já mám v podstatě dva oblíbence, s kterejma v Pacifiku beru američanům iluze. A6M2-21 a Ki-100. Ki-61 není špatná, ale bohužel má všechny chyby Befka a pár svých. Ozve se malé klepnutí, olej na skle a minuta na přistání. Malá kadence zbraní a nemá lišty. Smutný

airspace.cz
BP_Tyrl
A já bych chtěl na online odhazovat vytuňený Heinkly. Už umím trefit středně velký městys.

313_OTU_oblak
57MH_Zvire napsal:
No je fakt že chybí kompletně celé období před 41. Docela rád bych se porval s Ruskem a Čínou, To by mohlo být docela hodně zajímavý.
Přijde mi docela divný začínat kampaň USA vs Japonsko až po porážce u Midway...... Japonci se celou dobu brání a američani je řežou hlava nehlava. To Oleg nějak nedal.

se divíš????? amerikání by to nepřežili......možná pearl harbour by se chytal, ale tady v tomto není nad AOP, ten začínal právě na havaji a v roce 44 se ještě dalo létat na P-40

Glad69
313_OTU_oblak napsal:
57MH_Zvire napsal:

se divíš????? amerikání by to nepřežili......možná pearl harbour by se chytal, ale tady v tomto není nad AOP, ten začínal právě na havaji a v roce 44 se ještě dalo létat na P-40

Myslis AOTP? Jinak v PF kampan za USAAF zacina taky na Havaji.Ja bych docela rekl, ze PF primo kopiruje kampan z AOTP...to same-3 casove obdobi, stejne umistene.
Jinak ta Cina by byla maso...Naklepavat Japoncum prdel v barvach AVG:-)))

http://www.cockneyrejects.net
Hoper
1stCL Novotny napsal:
CoolCoolCool

Proč Tsurugi ?

A Zvíře - proč Ohku ? Když to vezmem do "důsledků" - jeden let a konec, takže není důvod ji dělat pilotovatelnou. Šturm není jen o online hraní ...

57MH_Zvire
Glad69 napsal:
Jinak ta Cina by byla maso...Naklepavat Japoncum prdel v barvach AVG:-)))

Hmmm hmmmmm hmmmm.... no já jsem zvolil jinou knížku, ale co mě má omezená pamět neklame (640 KB musí stačit každému...), tak Japonci Čínu ovládli ne? A docela to tam sklepali na poli letectví do kuličky.

airspace.cz
57MH_Zvire
Hoper napsal:
A Zvíře - proč Ohku ? Když to vezmem do "důsledků" - jeden let a konec, takže není důvod ji dělat pilotovatelnou. Šturm není jen o online hraní ...

Víš jaká by to byla pecka si doletět s Betinou na dohled k lodím, nasednout si do Ohku a proletět se rychlostí zvuku těsně nad hladinou? CoolCoolCool

PS: Myslím, že toho mám v offline nalítáno víc než vy všichni dohromady. Smutný

airspace.cz
Hoper
jo, a při té těsně podzvukové rychlosti by se slavná Ohka stala těžce neovladatelnou a ty bys to nasmažil do vody. 300 metrů od lodi ...

ad P.S. - fajn, tak mi řekni, jak by sis představoval takovou offline kampaň za Ohku Mrknutí Šklebící se

1stCL_Novotny
Hoper napsal:

Proč Tsurugi ?

No Hopříku tu Tsurugi třeba jen proto že bych musel dostat metál za nejvíc smrtí s úspěchem potopení lodí a to by Fučounek neustál!!CoolCoolCool

A co se Ohky týče, no proč mít 400 letadel a potvor který neochutnali válku a nemít zrovna tyle odskoušený (sic mikrózně).Mrknutí

313_OTU_oblak
zvíře - řeknu to pařansky. kill/destroy ratio měli borci od AVG naprosto skvělé....oni vlastně dělali BnZ taktiku jak vyšitou Úsměv

ad ohka - kariéra o jednom letu....mno na online by to bylo good. Úsměv

//edit - víte co je zvláštní - v současné době je tak trochu trend vyrábět uměle side balanc....SWGalaxies, WOW....naštěstí šturm se tímto neubírá...
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 19-09-2006 20:12

Hanss
313_OTU_oblak napsal:
zvíře - řeknu to pařansky. kill/destroy ratio měli borci od AVG naprosto skvělé....oni vlastně dělali BnZ taktiku jak vyšitou Úsměv

ad ohka - kariéra o jednom letu....mno na online by to bylo good. Úsměv

//edit - víte co je zvláštní - v současné době je tak trochu trend vyrábět uměle side balanc....SWGalaxies, WOW....naštěstí šturm se tímto neubírá...

Jo, zvlášť třeba na AH serveru...no ale odejít s 2400 bodama za tři letadlovky po deseti minutách - proč ne Úsměv

57MH_Zvire
313_OTU_oblak napsal:

Myslíš jako neustálé vyvažování na stranu červených od Olega???? Šklebící se

airspace.cz
313_OTU_oblak
i tak by se to dalo říct....pár letadel nerfnutých a pár boostnutých....v ILovi sidebalanc nehrozí ani z principu Úsměv))Šklebící se

Hoper
1stCL Novotny napsal:
No Hopříku tu Tsurugi třeba jen proto že bych musel dostat metál za nejvíc smrtí s úspěchem potopení lodí a to by Fučounek neustál!!CoolCoolCool

Cool

1stCL Novotny napsal:
A co se Ohky týče, no proč mít 400 letadel a potvor který neochutnali válku a nemít zrovna tyle odskoušený (sic mikrózně).Mrknutí

můj názor je - je dobré, že Ohka je. Ale jen AI. Důvody - viz výše.

Hoper
www.j-aircraft.com/artwork/gino_marcomini/ohka_01.jpg

www.j-aircraft.com/artwork/gino_marcomini/Shinden-02.jpg
Shinden (ten proudový) by se hodil do '46 Mrknutí

Rigor Mortis
Jů ta japonská kachnička je krásná. Měli alespoň prototyp nebo to bylo jen na papíře?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,553 návštěv