October 26 2025 03:37:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Addon 46
57MH_Zvire
1stCL_Fucida napsal:
budeš mít Shidena, co víc bys chtěl Úsměv

Třešňový květ!!!!! Cool

airspace.cz
1stCL_Novotny
57MH_Zvire napsal:
1stCL_Fucida napsal:
budeš mít Shidena, co víc bys chtěl Úsměv

Třešňový květ!!!!! Cool

CoolCoolCool

Ale co ty ostatní!! Gekko, Ki-44. Judy, Frencis, Ki-45, Ki-48, G3M, Peggy, B6N, Ki-27, Helen(ku) a hlavně Ki-115!!!!!! Co ty?????Zamračený
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 18-09-2006 07:58

Jp-
KI-30

57MH_Zvire
No je fakt že chybí kompletně celé období před 41. Docela rád bych se porval s Ruskem a Čínou, To by mohlo být docela hodně zajímavý.
Přijde mi docela divný začínat kampaň USA vs Japonsko až po porážce u Midway...... Japonci se celou dobu brání a američani je řežou hlava nehlava. To Oleg nějak nedal.

airspace.cz
57MH_Zvire
1stCL Novotny napsal:
Ale co ty ostatní!! Gekko, Ki-44. Judy, Frencis, Ki-45, Ki-48, G3M, Peggy, B6N, Ki-27, Helen(ku) a hlavně Ki-115!!!!!! Co ty?????Zamračený

No když na to přijde, tak já mám v podstatě dva oblíbence, s kterejma v Pacifiku beru američanům iluze. A6M2-21 a Ki-100. Ki-61 není špatná, ale bohužel má všechny chyby Befka a pár svých. Ozve se malé klepnutí, olej na skle a minuta na přistání. Malá kadence zbraní a nemá lišty. Smutný

airspace.cz
BP_Tyrl
A já bych chtěl na online odhazovat vytuňený Heinkly. Už umím trefit středně velký městys.

313_OTU_oblak
57MH_Zvire napsal:
No je fakt že chybí kompletně celé období před 41. Docela rád bych se porval s Ruskem a Čínou, To by mohlo být docela hodně zajímavý.
Přijde mi docela divný začínat kampaň USA vs Japonsko až po porážce u Midway...... Japonci se celou dobu brání a američani je řežou hlava nehlava. To Oleg nějak nedal.

se divíš????? amerikání by to nepřežili......možná pearl harbour by se chytal, ale tady v tomto není nad AOP, ten začínal právě na havaji a v roce 44 se ještě dalo létat na P-40

Glad69
313_OTU_oblak napsal:
57MH_Zvire napsal:

se divíš????? amerikání by to nepřežili......možná pearl harbour by se chytal, ale tady v tomto není nad AOP, ten začínal právě na havaji a v roce 44 se ještě dalo létat na P-40

Myslis AOTP? Jinak v PF kampan za USAAF zacina taky na Havaji.Ja bych docela rekl, ze PF primo kopiruje kampan z AOTP...to same-3 casove obdobi, stejne umistene.
Jinak ta Cina by byla maso...Naklepavat Japoncum prdel v barvach AVG:-)))

http://www.cockneyrejects.net
Hoper
1stCL Novotny napsal:
CoolCoolCool

Proč Tsurugi ?

A Zvíře - proč Ohku ? Když to vezmem do "důsledků" - jeden let a konec, takže není důvod ji dělat pilotovatelnou. Šturm není jen o online hraní ...

57MH_Zvire
Glad69 napsal:
Jinak ta Cina by byla maso...Naklepavat Japoncum prdel v barvach AVG:-)))

Hmmm hmmmmm hmmmm.... no já jsem zvolil jinou knížku, ale co mě má omezená pamět neklame (640 KB musí stačit každému...), tak Japonci Čínu ovládli ne? A docela to tam sklepali na poli letectví do kuličky.

airspace.cz
57MH_Zvire
Hoper napsal:
A Zvíře - proč Ohku ? Když to vezmem do "důsledků" - jeden let a konec, takže není důvod ji dělat pilotovatelnou. Šturm není jen o online hraní ...

Víš jaká by to byla pecka si doletět s Betinou na dohled k lodím, nasednout si do Ohku a proletět se rychlostí zvuku těsně nad hladinou? CoolCoolCool

PS: Myslím, že toho mám v offline nalítáno víc než vy všichni dohromady. Smutný

airspace.cz
Hoper
jo, a při té těsně podzvukové rychlosti by se slavná Ohka stala těžce neovladatelnou a ty bys to nasmažil do vody. 300 metrů od lodi ...

ad P.S. - fajn, tak mi řekni, jak by sis představoval takovou offline kampaň za Ohku Mrknutí Šklebící se

1stCL_Novotny
Hoper napsal:

Proč Tsurugi ?

No Hopříku tu Tsurugi třeba jen proto že bych musel dostat metál za nejvíc smrtí s úspěchem potopení lodí a to by Fučounek neustál!!CoolCoolCool

A co se Ohky týče, no proč mít 400 letadel a potvor který neochutnali válku a nemít zrovna tyle odskoušený (sic mikrózně).Mrknutí

313_OTU_oblak
zvíře - řeknu to pařansky. kill/destroy ratio měli borci od AVG naprosto skvělé....oni vlastně dělali BnZ taktiku jak vyšitou Úsměv

ad ohka - kariéra o jednom letu....mno na online by to bylo good. Úsměv

//edit - víte co je zvláštní - v současné době je tak trochu trend vyrábět uměle side balanc....SWGalaxies, WOW....naštěstí šturm se tímto neubírá...
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 19-09-2006 20:12

Hanss
313_OTU_oblak napsal:
zvíře - řeknu to pařansky. kill/destroy ratio měli borci od AVG naprosto skvělé....oni vlastně dělali BnZ taktiku jak vyšitou Úsměv

ad ohka - kariéra o jednom letu....mno na online by to bylo good. Úsměv

//edit - víte co je zvláštní - v současné době je tak trochu trend vyrábět uměle side balanc....SWGalaxies, WOW....naštěstí šturm se tímto neubírá...

Jo, zvlášť třeba na AH serveru...no ale odejít s 2400 bodama za tři letadlovky po deseti minutách - proč ne Úsměv

57MH_Zvire
313_OTU_oblak napsal:

Myslíš jako neustálé vyvažování na stranu červených od Olega???? Šklebící se

airspace.cz
313_OTU_oblak
i tak by se to dalo říct....pár letadel nerfnutých a pár boostnutých....v ILovi sidebalanc nehrozí ani z principu Úsměv))Šklebící se

Hoper
1stCL Novotny napsal:
No Hopříku tu Tsurugi třeba jen proto že bych musel dostat metál za nejvíc smrtí s úspěchem potopení lodí a to by Fučounek neustál!!CoolCoolCool

Cool

1stCL Novotny napsal:
A co se Ohky týče, no proč mít 400 letadel a potvor který neochutnali válku a nemít zrovna tyle odskoušený (sic mikrózně).Mrknutí

můj názor je - je dobré, že Ohka je. Ale jen AI. Důvody - viz výše.

Hoper
[img]http://www.j-aircraft.com/artwork/gino_marcomini/ohka_01.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.j-aircraft.com/artwork/gino_marcomini/Shinden-02.jpg[/img] is not a valid Image.
Shinden (ten proudový) by se hodil do '46 Mrknutí

Rigor Mortis
Jů ta japonská kachnička je krásná. Měli alespoň prototyp nebo to bylo jen na papíře?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,379,248 návštěv