ECL_Bulldok napsal:
Hele nejde mi to. Přeinstaloval jsem Windows a mapra...nic. Potom co jsem nainstaloval Maper tak mi comp začal syslit něco o tom, že našel novej Hardware(myš a klávesnici od thrustmastru - předtim to nedělal:geek Tvůj postup jsem zkoušel asi hoďku a nějak to nefachá.:rip:
Fakt mě to jebe
Prave proto jsem psal tak dlouhy postup, aby bylo videt, co nefacha.
Instalace virtualni mysi a klavesnice je v poradku.
Moc vám do toho nebudu kecat, protože jsem zavilej Saitekář, ale naprosto stejný problém jsem měl i u něj.
A příčina byla jednoduchá. Nedokončená instalace. Když mně to totiž začalo hlásit, že to nachází nějaké nové HW (virt. klávesnice, myš a pod. od Saiteku), tak jsem zaklel, co je to za blbost (klávesnici mám Logitech...:lol a poslal nabídku k instalaci k čertu. No, a pak to nefungovalo. Až po opakované instalaci všeho se to rozběhlo korektně.
A vzhledem k tomu, že se to chovalo úplně stejně, jak oba postižení popisují, tak předávám tuto zkušenost, byť u jiného SW+HW.
Myslim si totez. Komp mi jako Pedrovi u Saiteku neustale nabizel instalace zarizeni HID ( mys, klavesnice tad....). Dokud jsem to neodbachl "Yes" byl problem...
To dělají snad všechny programovatelný joye co vím. Mě to laicky přijde logický, když chci ze zařízení posílat klávesy a myšový data tak to zařízení musí bejt klávesnice a myš :lol:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.