November 23 2024 01:14:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ženy pilotů - povzdech
AH_Tibor
Chlapi a ste si istí, že sem naše drahé polovičky a psy nevedia nájsť cestu?
Ja by som bol opatrnejší!

WT_Schmouddle
57MH_Zvire napsal:
Kdy naposledy jsi měl snídani do postele? Já v sobotu.

Změkčilost

57MH_Zvire napsal:
Palačinka a kafe.

Palačinka - zbytečné kalorie (leda že by byla se špenátem a ty si uim udělat taky)
Kafe - zbytečná droga

57MH_Zvire napsal:
Mě žena uvaří, vyžehlí, vypere.

Uvařej ti i v hospodě Na Růžku a kromě peněz za to nic nechtěj, dokonce ani nemusíš mejt nádobí...

Nastavit automatickou pračku zvládne i foxteriér stižený obrnou a žehlit se to nemusí, když se to dobře pověsí a konce triček se nakonec daj vždycky strčit do kalhot.

Dosud svobodní pánové, nenechte se zmást - soužitím získáváte mnoho věcí které vlastně nepotřebujete a kromě peněz po vás budou chtít i jiné věci, například změnu návyků a vzorců chování které pro Vás doposud fungovaly bez problémů.

Nehledě na to, že až budou mít pocit, že Vás mají dostatečně v hrsti (nejlépe nečekaným počnutím nového života) tak se role obrátí a budete to vy, kdo bude nosit snídaně do postele, smažit palačinky, prát a žehlit. A co je nejhůř, tak Vám to vůbec nepřijde divný.
Osiří místo na Růžku a v kokpitu...a kumpánům z mokrý čtvrti zbydou oči pro pláč....

Šklebící se
Upravil/a WT_Schmouddle dne 21-08-2006 12:23
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
Smrk... uplne jsi mne dojal... diky!

:lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
Tibor_sk napsal:
Chlapi a ste si istí, že sem naše drahé polovičky a psy nevedia nájsť cestu?
Ja by som bol opatrnejší!

čte a smějese

57MH_Zvire
WT_Schmouddle napsal:
57MH_Zvire napsal:

Změkčilost

57MH_Zvire napsal:
Palačinka a kafe.

Palačinka - zbytečné kalorie (leda že by byla se špenátem a ty si uim udělat taky)
Kafe - zbytečná droga

57MH_Zvire napsal:

Uvařej ti i v hospodě Na Růžku a kromě peněz za to nic nechtěj, dokonce ani nemusíš mejt nádobí...

Nastavit automatickou pračku zvládne i foxteriér stižený obrnou a žehlit se to nemusí, když se to dobře pověsí a konce triček se nakonec daj vždycky strčit do kalhot.

Dosud svobodní pánové, nenechte se zmást - soužitím získáváte mnoho věcí které vlastně nepotřebujete a kromě peněz po vás budou chtít i jiné věci, například změnu návyků a vzorců chování které pro Vás doposud fungovaly bez problémů.

Nehledě na to, že až budou mít pocit, že Vás mají dostatečně v hrsti (nejlépe nečekaným počnutím nového života) tak se role obrátí a budete to vy, kdo bude nosit snídaně do postele, smažit palačinky, prát a žehlit. A co je nejhůř, tak Vám to vůbec nepřijde divný.
Osiří místo na Růžku a v kokpitu...a kumpánům z mokrý čtvrti zbydou oči pro pláč....

Šklebící se

Čoveče kolik ti je a kolikrát seš rozvedenej že kážeš takový moudro? Úsměv

airspace.cz
Jirka
Klídek, on to někde přečet. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Horrido
Manzelstvi vymysleli Americani! :lol::lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
WT_Horrido napsal:
Manzelstvi vymysleli Americani! :lol::lol:

Vyděšený A to se do té doby nebrali???? Vyděšený

airspace.cz
WT_Horrido
Vidis, ani neznas historii manzelstvi a budes to tady vychvalovat! Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Bugs
Jirka napsal:
torr napsal:
teda pánová jak já vám závidím u mě je to přesně naopak.ted začaly padat výhružky že mi vyhodí comp z vokna,prupovídky typu proč seš ženil atp

To chce čas a trpělivost. Moje žena byla lehce navyklá, že u toho pořád sedím a něco tam kutím. Takovej tichej blázen, dalo by se říct. Ale když mi před dvěma lety zavedli domů internet, tak se z tichého blázna stal hlučnej magor, co vyřvává po večerech do počítače prapodivné věci o lítání, střílení o bombách a tak vůbec. Nejdřív na mě divně koukala a posléze přešla do protiofenzívy. Jako stín prochází moje žena mojí pracovnou a zanechává na klávesnici mého počítače letáky jako : MOC ŘVEŠ. UŽ ZASE KŘIČÍŠ. JÁ A TVŮJ PES CHCEME TICHO. KDO TĚ MÁ POSLOUCHAT? nebo NESLYŠÍM TELEVIZI. Zvláště ten poslední se nedá moc ignorovat, protože se objevuje v době, kdy běží RPčka, nebo Ulice, nebo Ordinace, nebo .... nevím jak se to všechno jmenuje a to je fakt vážný. Bohužel, moje omluvy ve formě argumentace - taky bych mohl řvát v hospodě, (tady jsem původní slovo "sedět" nahradil výstižnějším "řvát"Mrknutí přestávají s časem zabírat. A tak se učím šeptat. A spoléhám na již v úvodu zmiňované "čas" a "trpělivost".

Mimochodem. Onehdá jsem se nacházel večer u televize a snažil se najít nějakej pěknej kanál na satelitu. A moje žena, když se vrátila z večerní procházky z hafanem mi řekla: "nechtěl by jsi konečně přestat s tím přepínáním programů a jít si sednout k počítači ?".

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Presne to. :tup: Trpezlivosť ruže prináša.Cool Chvíľu vždy trvá, kým rezignujú. Nie vždy sa dá ale ten časový interval odhadnúť. Moja začala kedysi niečo o užitočnejšej činnosti a venovaniu sa manželke a deťom (akoby som sa im dosť nevenoval?!Vyděšený), a teraz žijeme v úplnej harmónii, ja, môj pozemný personál a IL2.

http://3iap.org
Opitze
zenska musi uplne od zacatku vedet, ze vas konicek je historie, pokud mozno valecna a ze mate UCHYLKU na letadla. tato uchylka se ji musi nejen vysvetlit, ale take dokumentovat vhodnym chovani... napriklad...

zena vam vysvetluje, ze musi jit ke kadernici nebo ze se ji zrovna zacinaji vice lamat nehty... delate jako ze vas to strasne zajima, ale najednou v dalce zaslechnete na obloze ten nejkrasnejsi zvuk... zvuk motoru letadla... i jedine co udelate je to, ze s pokyvnutim hlavy a mrucivym hmmm se otocite a jako tichy blazen a forest gump dohromady se podivate na oblohu a budete se u toho navic blbe az zadumane usmivat.... to je treba opakovat neustale a pokud mozno vzdy prulet letadla okomentovat slovy jako napriklad .. to je boooojink zlato... nebo ... hele cessna, to je zvuk co? no jo, ale fokevulf zlato, to byl stroj...

no a hlavne... hlavne se nesmite od sveho konicka odtahnout... je to kontraproduktivni... budete mit mdlou mysl a zmenite se na tzv. backoru domaci... nakonec vas zena opusti s opalenym plejbojem...

Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

313_123
Opitz napsal:
zenska musi uplne od zacatku vedet, ze vas konicek je historie, pokud mozno valecna a ze mate UCHYLKU na letadla. tato uchylka se ji musi nejen vysvetlit, ale take dokumentovat vhodnym chovani... napriklad...

zena vam vysvetluje, ze musi jit ke kadernici nebo ze se ji zrovna zacinaji vice lamat nehty... delate jako ze vas to strasne zajima, ale najednou v dalce zaslechnete na obloze ten nejkrasnejsi zvuk... zvuk motoru letadla... i jedine co udelate je to, ze s pokyvnutim hlavy a mrucivym hmmm se otocite a jako tichy blazen a forest gump dohromady se podivate na oblohu a budete se u toho navic blbe az zadumane usmivat.... to je treba opakovat neustale a pokud mozno vzdy prulet letadla okomentovat slovy jako napriklad .. to je boooojink zlato... nebo ... hele cessna, to je zvuk co? no jo, ale fokevulf zlato, to byl stroj...

no a hlavne... hlavne se nesmite od sveho konicka odtahnout... je to kontraproduktivni... budete mit mdlou mysl a zmenite se na tzv. backoru domaci... nakonec vas zena opusti s opalenym plejbojem...

a co mám dělat pokud neznám všechny tipy letadel
aby se mě nestalo jako minule že mě má drahá žena
oznámila: miláčku co je to modré letadlo vlastně zač minule si říkal cessna a tet mě tvrdíš že to je piper

Ucho
Opitz napsal:

Vrrrrr, vrrrrrrrr a teď na tebe udělám nálet! RATATATA BUM!

Takhle nějak? :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Opitze
123 napsal:
Opitz napsal:

oznámila: miláčku co je to modré letadlo vlastně zač minule si říkal cessna a tet mě tvrdíš že to je piper

hlavne se nesmis nechat zaskocit, a rekni, ze je hlavne krasny a ze by ses v tom proletel hned a ze by jsi ji vzal klido pido ssebou, protoze ji milujes preci .. Mrknutí

kazdopadne... jak zkusenejsi piloti-otcove vedi, vychova to je duslednost - ano, ano, ne,ne at je vase mluva... tak skazal dzizas sjuprstar, vime? takze dusledne, neustale vychovavat zenu svou...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

1stCL_Jamamoto
123 napsal:
Opitz napsal:

Neboj...tvoje žena taky ne.... jen to musíš nějak zdůvodnit... je jedno jak...hlavně se u toho musíš tvářit dostatečně fundovaně....chce to fabulovat....jednou jsem takto zaskakoval náhle za průvodce na nějakém hradě a jelikož jsem o něm nic nevěděl, vymyslel jsem mu komplet alternativní historii...dokonce i na všetečné dotazy jsem odpovídal....Šklebící se

Pavel
...a tataři byli z Kokořína vyhnáni až koncem devatenáctého století, poté, co majitel sousedního panství nakoupil ve Francii dostatečné množství strojních pušek.... Šklebící seŠklebící se
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

1stCL_Jamamoto
WT_Schmouddle napsal:
57MH_Zvire napsal:

Změkčilost

57MH_Zvire napsal:
Palačinka a kafe.

Kafe - zbytečná droga

57MH_Zvire napsal:

Šklebící se

Kyselé hrozny.....Šklebící se

313_123
Opitz napsal:
123 napsal:
Opitz napsal:

hlavne se nesmis nechat zaskocit, a rekni, ze je hlavne krasny a ze by ses v tom proletel hned a ze by jsi ji vzal klido pido ssebou, protoze ji milujes preci .. Mrknutí

kazdopadne... jak zkusenejsi piloti-otcove vedi, vychova to je duslednost - ano, ano, ne,ne at je vase mluva... tak skazal dzizas sjuprstar, vime? takze dusledne, neustale vychovavat zenu svou...

jistě výchova je věc důležitá ale pourčitém časovém úseku blíže nespecifikovaného společného soužití nastává nevratný proces podpantoflizace což znamená nahrazení identity většinou mužského jedince identitou úplně neznámeho a nepohodlného druhu

druhý problem je co když se rozhodne opravdu letět semnou

57MH_Zvire
Ehm.... na začátku těchhle prázdnin se mě žena už po druhé zeptala, jestli si taky nechci udělat piloťák na větroně.... hmm... a chodí se mnou docela často na vycházky do Medlánek a docela hodně se o to lítání tak nějak všeobecně zajímá. Ale sednout si za to nechce. :confused:
Upravil/a 57MH_Zvire dne 21-08-2006 16:59

airspace.cz
310_cibule
"Kam to lezeš? Ty seš úplněj magor, nech se vyšetřit"
Paní Vogonová poté, co se Jiřík plížil z postele, aby se připojil v 04.00 ke speciálce Night Reapers. Sešlo se nám tam tehdy nad ránem něco k padesáti...
Doufám, že jsem neprozradil nic důvěrného

"K čemu ty jsi mi vlastně dobrej...?"
Moje žena, když po návratu z práce usedám ke compu a snažím se "ukrást" těch pár chvilek na virtuálním nebi.
A já jí v podstatě dávám za pravdu
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,020,189 návštěv