November 22 2024 01:10:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Wilde Sau 26.8.2006
310_cibule
Eddie, falkon? Tak ty v tom nemůžu nechat samotný, zase by zakufrovali a došel jim benál... napiš mne k nim. A kde je ten trdlující křeček, se nepřidá? Vypadá to na prima mejdan. Teda jestli už budu mít připojení.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

falkon
310_cibule napsal:
Eddie, falkon? Tak ty v tom nemůžu nechat samotný, zase by zakufrovali a došel jim benál... napiš mne k nim. A kde je ten trdlující křeček, se nepřidá? Vypadá to na prima mejdan. Teda jestli už budu mít připojení.

Jasneee, hybaj! Budes nam robit velitela a fotky zo zadneho strelca... Šklebící se

Hoper
AH_Cutora napsal:
...Do pathfinderů se přijímají jen zkušení bitevníci schopni přesného bombardování přes klasický střelecký zaměřovač z větší výšky!

Mossie ani beau nemají klasický střelecký zaměřovač, natož pak neodbombardují z větší výšky.
Šel bych do Mossie, ale někdo tu něco vykřikoval Mrknutí, takže B-25 Úsměv
(potvrzení termínu stejné jako u NR)

310_Ikar
B25 pls

www.310raf.com
1stCL_Pospa
A20 nebo něco z toho díky

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
AH_Cutora
Značka ....

1stCL_Fajlow
Čutora :
02 ... ???????? bigjirka číslo ??????????

to budu já

AH_Cutora
dyk tam jseš, zaspals :rol:

1stCL_Fajlow
když jsem si před 15ti minutama čet roster, byli tam otazníky nad mym místem, tak jsem napsal ...

LesniHU
Hoper napsal:
AH_Cutora napsal:
...Do pathfinderů se přijímají jen zkušení bitevníci schopni přesného bombardování přes klasický střelecký zaměřovač z větší výšky!

Mossie ani beau nemají klasický střelecký zaměřovač, natož pak neodbombardují z větší výšky.
Šel bych do Mossie, ale někdo tu něco vykřikoval Mrknutí, takže B-25 Úsměv
(potvrzení termínu stejné jako u NR)
Mossie i beau mají klasický střelecký zaměřovač, to je to, co je primo vepredu. Nemaji klasicky bombardovaci zamerovac, proto budou pri odhozu bomb delat zurivy akrobaticky manevry, pro pathfindery tak typicke Šklebící se.

Mamutak
Jednoho mitchela k veliteli Ikarovi plsÚsměv

www.czechlions.cz
doktorkop
Jednu B-25 bych prosil

děkujiMrknutí
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

311_Liboch
Zkusím zařídit volno. Prozatím jednu B-25 prosím

AH_Cutora
Znacka.

V poho Fajlowe. Ja si to tu zobrazim, napisu sem Znacka abych vedel pokad zakladam a zapisu lidi. Kdybych daval znacka az po te co zapisu lidi, tak se mi sem mezitim muze jeste v mezicase nekdo zapsat a ja ho pak nechtene preskocim. Takze se nediv, ze ses tam objevil az asi za 5 minut co se tu objevila znacka....

Jo jo, LesniHU, presne tak. Uz aby byla A20 s bombmetcikem. Kraken vymyslel jak udelat pathfindery jako ukol pro A20 s bombetcikem pro novej patch, ale protoze furt neni a neni, tak jsem nevydrzel a proflakl to uz ted s jeho svolenim...

falkon
AH_Cutora napsal:
Jo jo, LesniHU, presne tak. Uz aby byla A20 s bombmetcikem. Kraken vymyslel jak udelat pathfindery jako ukol pro A20 s bombetcikem pro novej patch, ale protoze furt neni a neni, tak jsem nevydrzel a proflakl to uz ted s jeho svolenim...

Odpustte nevzdelancovi hlupu otazku...
... ale co presne znamena ten 'pathfinder' ? To su ti 'znackovaci' co lietali pred zvazom bomberov a zhadzovali svetlice nad cielom, aby bombri mohli zamerat ciel?

Hoper
LesniHU napsal:
Mossie i beau mají klasický střelecký zaměřovač, to je to, co je primo vepredu. Nemaji klasicky bombardovaci zamerovac, proto budou pri odhozu bomb delat zurivy akrobaticky manevry, pro pathfindery tak typicke Šklebící se.

četl jsem to jako blesk, tudíž nepodstatná slova jsem vypouštěl. a vypuštěné bylo právě střelecký Úsměv takže jsem četl klasický zaměřovač a očekával tam ten bombardovací Mrknutí
takže asi tak ...
Šklebící se

falkon napsal:
Odpustte nevzdelancovi hlupu otazku...
... ale co presne znamena ten 'pathfinder' ? To su ti 'znackovaci' co lietali pred zvazom bomberov a zhadzovali svetlice nad cielom, aby bombri mohli zamerat ciel?

tak

jo jinak pro jistotu i sem -
Takže se to komplikuje, jsem v tuto chvíli bez inetu.
Teada ne v tuto, ale v tamto - doma Smutný
A vůbec nevím, jak dlouho.

Čiliž mne veďtě ve stavu náhradníka

312_strycekFido
muzem pouzivat kanony a kulomety misto signalnich svetlic?
bude to mit nejaky vyznam?
www.312raf.com

Mungo
Som zvedavy, ako to vlastne chcu znackovat? Ved ked tam hodia i jedinu malinku bombu, tak 1/2 fabriky vybuchne v retazovej reakcii :tdown:

Hoper
ale to jim bude celkem putna, jestli je fabrika poškozená nebo ne
oni budou vědět, že tam a právě tam mají házet bomby, aby místní nasazené zahraniční dělníky, pracující na noční směně, zabombili metr pod zem Úsměv

Tajpan
nebude lepšie sa nechať prekvapiť. Cutora a Kraken sú dosť velká záruka aby to fungovalo.

:tup:

Poletím. B25.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,302 návštěv