No jo, to jsem někde četl, že když se nahrávaly první filmy z LOMACu, tak si zjistili, kolik FPS jim to udělá a pak to zpomalili a sladili rychlost nahrávaní a tím se vyrobil film bez cukání.
milý Mamuťáku, již falkon ti zde psal, že někteří lidé sedí na jedné IP s daleko větším počtem lidí než je 0 (jako patrně v tvém případě)
a pak se z rapidu velice velice těžko sosá ... :uhoh:
Hoper napsal:
milý Mamuťáku, již falkon ti zde psal, že někteří lidé sedí na jedné IP s daleko větším počtem lidí než je 0 (jako patrně v tvém případě)
Mám neveřejnou IP od kabelovky a video jsem v pohodě stáhnul. Čekal jsem jen 15 vteřin.
Hoper napsal:
Mám neveřejnou IP od kabelovky a video jsem v pohodě stáhnul. Čekal jsem jen 15 vteřin.
"mám" IP, ze který během pracovní doby stahuje celý govnet, za jak dlouho myslíš, že se mi tam podaří dostat ?
Hoper napsal:
"mám" IP, ze který během pracovní doby stahuje celý govnet, za jak dlouho myslíš, že se mi tam podaří dostat ?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.