November 24 2024 01:41:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Pozvani od Pepana!!!!
CR_PETRAS
Sakra neštvete mě !!!!!

Tak to taky dorazím,když jedou i takové kapacity.

Speciálek ještě bude !!!!!!

Takže zdar na jiřáku borci ............... :tup:

http://avionika.webpark.cz
falkon
Pepi, a nezabudol si nahodou na svoju "rodnu hrudu" ?!? Lebo nejako tam vidim na zozname len samych cervenych... Úsměv

1stCL Pepan
Tý vole co je tohle za haluz???? Otveřu SVK pomalu po týdnu a tady čtu tohle... Ikare tak tohle si už vážně přehnal!!!!

To ostatní: - to nepoznáte že si Ikar cvrnknul do gatí zřejmě ze strachu před totální porážkou ze sobotní akce a vymyslel tenhle způsob jak se speciálce vyhnout??? Jakej je problém napsat " 1stCL Pepan napsal:"
Začněte trochu myslet borci. Žádnej soudnej člověk by si přeci domu nepzval Fajtla

Teda Ikare že jsi takový zbabělec jsem si o tobě skutečně nemyslel...

Vy si borci klíďo někde chlastejte - já v sobotu nakopnu svojí G10 a jdu drtit bombry cover necover...

313_Ffajtl
Pepane... tos posral....:tdown:

http://www.313.cz/
1stCL Pepan
313_Ffajtl napsal:
Pepane... tos posral....:tdown:

:rol::rol::rol:

XXX_Dazz
Kua Pepane tak můžu dojet tím Pendolínem, nebo musím obyč courákem ???

1stCL Pepan
3IAP_Dazz napsal:
Kua Pepane tak můžu dojet tím Pendolínem, nebo musím obyč courákem ???

Dazz zeptej se na to Ikara - já o ničem nevím - možná bude lepší to Pendolíno - ale člověk nikdy neví jestli vůbec dojede, pořád to prej nemaj vychytaný - ve finále ti to možná tím courákem vyjde líp je třeba taky zamyslet se nad cenou jízdného - prostě poměr kvalikta služeb - výkon atd ale nadruhou stranu v Pendolíně je to super luxus žádný vožralý somráci tam neblejou na podlahy servírky jsou fajn kerá nemá 5ky kozy tam prej nesmí já bych to Pendolíno prubnul vlakem sem čeče taky nejel už roky hele ty nebudeš na tý sobotní speciálce???

312_HeRa
A ja myslel, ze Pepan neco vyhral.

Ikar rulezzz :lol: Mrknutí :tup:

312raf.com
310_Ikar
Mno, takze , jedinej kdo nepochopil ze to Pepan mysli vazne je Glum ale to neva, Glume urcite doraz!!! Jinak, ten co pise nade mnou a vydava se za Pepana to je prave nejakej vtipalek, kterej navic drze zneuziva Pepanuv avatar a i jine indicie...budiz, ale prehlizejte to a nevsimejte si toho Provokatera!! PEPANE my ti samozrejme verime a urcite prijedeme a aby nedoslo k nejake mylce dame sraz u Tebe doma. Pro tento ucel vsem pozvanym zaslu PMkem presnou adresu s popisem cesty a podprobnou mapkou abyste hnizdo toho staryho kohouta dobre a jiste nasli!!! Jinak jsem zaroven zajistil aby klaplo to vozeni blanikem!! Preci jenom staci jeden telefonat nacelnikovi LKKL a je to vyrizene, takze Pepiho ucet je na letisti pouze a vyhradne k temto ucelum!!! Navic kdyz by nestacil bude se mu pocitat do minusu aby se svezli opravdu vsichni. Neco podobneho jsem chtel zajistit i s jeho normalnim bankovnim uctem, ale v bance nemeli takove pochopeni....Takze sledujte PMka poslu instrukce...

PS: Pepane, ja letim z NL muzu si vzit normalni linku, nebo mi zamaznes jenom low cost???

PPS: Hodim sem dodatecne jeste pro potvrzeni pravosti Pepanovy pozvanky jeho podpis ktery pripojil!!! A tohle je OPRAVDU Pepanuv podpis, presne ho poznam!!!>>>

[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/310_Ikar/podpis.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 310_Ikar dne 04-08-2006 13:24

www.310raf.com
1stCL Pepan
Co to s chlapem udělá když se vožení je vážně neuvěřitelné - to by mě nenapadlo ani ve snu že to může bejt až takovej masakr. Hele Ikare já chápu že to te´d nemáš lehký - už Ti asi došlo cos udělal - chápu i to že máš doma peklo - žena Ti nedovolí lítat - stres hádky - hele tohle všechno já beru - kdo to jednou v životě zkusil na vlastní kůži ( já ne ) dobře ví jak to chodí a já si to dovedu živě představit.

Ale proč se k tomu všemu nepostavíš čelem jako chlap?? Proč prostě neřekneš - sorry borci já na to te´d nemám specku neletím - odleťte to bezemně. Místo toho tady zpustíš úplně šílenej dezinformační kolotoč ve kterém doslova rozmetáš celej rudej cover ze specky - to je vážně nenápadný jakým způsobem ses z toho chtěl vyvlíknout - až divím že tě Cibul ještě nezbanoval - tohle nezamknul a nešoupnul rovnou do žumpy.

Jenom pro důkaz toho jak lžeš a vymýšlíš si dokládám že momentálně na letišti v Kladně neni jedinej provozuschopnej Blaník - všechnu jsou někde rozsetý po ČR a Pouba má dovolenou.

A já Speciálku zítra letím!!!

Hoper
tož ono by ji rádo letělo víc, ale Mamuťák je jaksi out ..

takže holt všickni jedem k tobě, Pepi ...
Šklebící se

310_Ikar
Takze hacker Pepanova uctu zde se usvedcil sam!!! Blanici na Kladne jsou, akorat je pred nekterymi zamlcujou pac s tim na pristani tlucou vo zem tak, ze by tam dlouho nevydrzeli...podle mych informaci instruktori doufali ze se pri/nebo pred/ prvnim solem tak zes**re ze uz do toho nevleze a letadla budou usetrena!!! Bohuzel to nevyslo Smutný
Na nacelnika mam samozrejme mobil, ktery se samozrejme nektrerym taky zamlcuje..Mrknutí

Navrhuji adminum/moderatorum pro jistotu "Pepana" resp jeho haknutej ucet zabanovat tak na tri dyn a ja az se s nim spojim a Pepi si zmeni heslo, tak ho zase nahodit!!

Jinak instrukce a adresa se rozesila, potvrdte mi prijeti!!!

www.310raf.com
Hoper
teda všichni - samozřejmě nemluvím za modré, to by mne ani ve snu nenapadlo ...
Úsměv

313_Ffajtl
:tup: díky Ikare..mám to...
Upravil/a 313_Ffajtl dne 04-08-2006 14:13

http://www.313.cz/
1stCL Pepan
To je prostě neuvěřitelný - komu zbývá trocha zdravého rozumu ten pochopí kdo to tady všechno zinscenoval - nepíšu to jednoduše - kdo založil tohle vlákno???

XXX_Dazz
Reklamace ... zatím nedošla PM a bohužel nevím kde Pepi bydlí Smutný

Ještě díky za možnost zkusit Pendolíno.
Upravil/a XXX_Dazz dne 04-08-2006 14:34

313_Volume
KUA PEPI, JÁ JEDU DO PRAHY AŽ 15.8. - PROPLÁCÍŠ I TOHLE?

1stCL_Pospa
Pepane bere mi to 8l/100km a do Phy to mám nějakých 220km. Nemám jet taky raději tím pendolínem co myslíš ???

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
57MH_Zvire
Jak to tak čtu, tak mám pocit, že nám do toho kafe něco přidávaj....... Vyděšený

airspace.cz
1stCL Pepan
57MH_Zvire napsal:
Jak to tak čtu, tak mám pocit, že nám do toho kafe něco přidávaj....... Vyděšený

Buď v klidu nám ne - zřejmě Ikarovi - a že je schopnej pobláznit takovou spoustu lidí - nevídané:geek:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,743 návštěv