November 23 2024 05:44:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
..misty morning..
Opitze
pekne, ale ty stiny imho nesedi. ten stin toho pilota je protazeny straaaaaaaaaaaaaasne moc.

to je asi jedina chyba Jurovych vytvoru, ktere ale nikomu nevadi a zase tolik nerusi, ale ... (dava to tu preci nejen proto, aby mu vsici placali po zadech)

Prvni vec ktera casto neni "real" je hloubka ostrosti. Letadlo je ve vysce nekolika set az tisic metru, je naprosto ostre, ale ostra je i posledni pena na vlnce nebo listecek na stromu nekolik set metru pod nim. To same jedno ero stiha druhe, je od nej nevim kolik treba 100 metru, ale je stejne ostre. Podivejte se na fotky. Lidske oko neni dokonale vime..

Druha vec je perspektiva, ktera casto taky neni uplne presna. A to si dovolim tvrdit ze o tom neco malo vim, protoze jsem stravil 2 roky na gymplu deskriptivni geometrii, kde jsem rysoval pruniky ctyrbokeho jehlanu na ktere jsem nahlizel pod xx stupni do valce, ktery vuci zakladne mel uhel xxx. Tam se neco rysovalo na jeden A4 a dalsich 5 A4 byly vypocty a polosilene vzorce...

A v tomto obrazku mi proste prijde, ze na pilota sviti slunce v jine vysce nez na letadlo. Podle toho jak vrhaji stin(stin je docela uzky, asi jako samotne kridlo) kridla letadla a jak vrha stin pilot(delka nohou ke kabatu vuci delce nohou ke kabatu ve stinu). Nehlede na ten nesmysl se stinem cumaku letadla...

Neberte to jako pruzeni, jinak je to hezky, ale proste by si mel Jura rict, kde to slunce vlastne je(zajimave je vubec to, ze slunce v mlze haze takovej stin, ze?) a jak je vysoko. Nepredpokladam, ze v te dobe tam meli nejake specialni el. osvetleni.

Tak to je moje kritika. Kdyby tam takove seky nebyly i ja bych rekl - Juro, skvely, ted je to ono. Ale neni. Pusobi to kycovite. Doufam, ze mi za muj nazor nedate ban.

Kazdopadne pokud si mysli autor nebo nekdo z vas, ze se pletu a ziju v bludu, tak mi to prosim reknete. Diky.
Upravil/a Opitze dne 02-08-2006 08:58
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

WT_TeeDee
oPičáku nevím co pořád máš, musíš vše jen kritizovat. Todle je z mého pohledu nejlepší Jurův obrázek :clap:
Radši se vrať do školy k malování svých rovnoramenných trojúhelníků! a když už v té škole budeš, tak zkus ještě kurz slušného chování. :tdown:

Opitze
no a z meho pohledu to tak proste neni. tak jestli chces, tak na kurz slusneho chovani si zajdi sam :tup:

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Opitze
Jinak... chtel jsem si to nechat pro sebe, ale jsi drzy tygr...

WT_Schmouddle
Vopitzka chce banánek...Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Opitze
Smudlo to neni feer a ja kategoricky protestuji a zadam administratora aby ti dal banana, protoze me zastrasujes, vladne tu cenzura, netoleruje se tu nazor mensin a evidentne jsou zde APRIORI diskriminovany opice... nehlede na to, ze uz nekolikrat zde par clenu mistni komunity naznacilo, ze opice je mene nez clovek, coz neni pravda, protoze treba takovej simpanz.... no ale co vam budu povidat, ze jo...

proste... dej opici v puberte do ruky pravitko a mate problem, kurdi grafici Mrknutí

WT_TeeDee
Opitz napsal:
no a z meho pohledu to tak proste neni. tak jestli chces, tak na kurz slusneho chovani si zajdi sam :tup:

Víš co mi můžeš? Víš...tak to udělej Cool
Myslím, že já kurz slušného chování nepotřebuju, protože tady nemusím neustále někoho napadat a provokovat. to zde děláš především ty. Jsi ostudou celé komunity, obávám se dne, kdy někdo bude komunitu posuzovat podle takových jedinců jako jsi ty Smutný
Jura si s tím dá určitě hodně hodin práce a tobě to nebude nikdy dost dobré (trošku jako ženskáŠklebící se)

WT_Schmouddle
Život neni fér, život je svině, zvlášť když se narodíš jako malá opiczka..Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Opitze
WT_TeeDee napsal:
Opitz napsal:

Víš co mi můžeš? Víš...tak to udělej Cool
Myslím, že já kurz slušného chování nepotřebuju, protože tady nemusím neustále někoho napadat a provokovat. to zde děláš především ty. Jsi ostudou celé komunity, obávám se dne, kdy někdo bude komunitu posuzovat podle takových jedinců jako jsi ty Smutný
Jura si s tím dá určitě hodně hodin práce a tobě to nebude nikdy dost dobré (trošku jako ženskáŠklebící se)

I ty Brute? a to jsem zrovna dneska chtel napsat oslavny clanek a tak zalozit kult tve osobnosti a podporit te v pripravovanem mocenskem puci ve WT, aby jsi se stal dozivotnim predsedou a samozrejme mi na oplatku predaval peprne informace na ostatni cleny WT, ktere bych nasledne za uplatu nezverejnoval na svem a nejkvalitnejsi webu o IL2...
ale takto, toto je bodnuti ani ne tak do zad, jako rovnou do kouli... a to si urcite vzpomenes, ty impotentni galakticka prisero, ze te to taky kdysi bolelo...
od teto chvile se teedeem nebavim, a v hospode budu sedet na druhe strane stolu a az pujde na zachod, tak mu vychlascu pivo...

WT_TeeDee
Opitz napsal:
I ty Brute? a to jsem zrovna dneska chtel napsat oslavny clanek a tak zalozit kult tve osobnosti a podporit te v pripravovanem mocenskem puci ve WT, aby jsi se stal dozivotnim predsedou a samozrejme mi na oplatku predaval peprne informace na ostatni cleny WT, ktere bych nasledne za uplatu nezverejnoval na svem a nejkvalitnejsi webu o IL2...
ale takto, toto je bodnuti ani ne tak do zad, jako rovnou do kouli... a to si urcite vzpomenes, ty impotentni galakticka prisero, ze te to taky kdysi bolelo...
od teto chvile se teedeem nebavim, a v hospode budu sedet na druhe strane stolu a az pujde na zachod, tak mu vychlascu pivo...

Přesně takovou reakci jsem předpokládal. Myslím, že každý si udělá obrázek sám, kdo se tu snaží mluvit normálně k tématu a kdo je jen malá chlupatá opička, co kope kolem sebe.
Všichni ví, že WT vždy bylo jednotné, takže žádný puč nepřichází v úvahu. Nevím, co tím tvá pokřivená identita zamýšlí :rip: Ale jak tě znám, tak jistě nic dobrého :tdown:
Jo a až ty půjdeš na záchod, tak se po příchodu nediv, že ho budeš mít víc než před tím a že je tak teplý...

WT_TeeDee
sorry bi-post
Upravil/a WT_TeeDee dne 02-08-2006 10:11

Patrikhuhu
Kuci, ale von ten náš primát má v lecčems (týká se Jurova obrázku) pravdu. Ten obrázek je stylově jinej než ostatní, ale to neznamená, že je Jurův nejlepší...

WT_TeeDee
Patrikhuhu napsal:
Kuci, ale von ten náš primát má v lecčems (týká se Jurova obrázku) pravdu. Ten obrázek je stylově jinej než ostatní, ale to neznamená, že je Jurův nejlepší...

Chyba chyba chyba... nikdy neříkej, že Opice má pravdu....Mrknutí Mně třeba také přijde, že je to letadlo oproti pilotovi hodně zaostřené, ale přece se to dá napsat normálně a ne jako víše zmíněný zviřátko, ne? On se na to podívá ne kvůli tomu, aby se pokochal, ale aby mohl kritizovat. Má prostě černou velmi černou duši a mysl.
Já psal, že z mého pohledu je to Jurův nejlepší. Není to přeplácané, žádné zbytečné efekty, na druhou stranu to zas není příliš strohé.

WT_Horrido
WT_TeeDee napsal:
Všichni ví, že WT vždy bylo jednotné, takže žádný puč nepřichází v úvahu.

Takze ty uz nechces byt velitelem? OK vyhodim si puc z diare.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Opitze
Hele, jinak... mluvil jsem se svym guru http://www.stock-...monkey.gif a ten mi rekl, ze se nemam s vama vubec zahazovat a nemam lidem hazet orisky... ze pry je zadupete do zeme nebo co... no ja tomu moc nerozumel...
Upravil/a Opitze dne 02-08-2006 10:53

BP_Tyrl
Tak já se také vložím do kvalitně se zvrhávající debaty. Abych pravdu řekl, nikdy jsem Jurovy výtvory nehodnotil. Za A se mi celkem líbily, za B oslavných ód byl vždy sdostatek, za C drobných chybyček jsem si většinou všiml, až když na ně někdo upozornil, o což si myslím Jurovy především šlo, protože každý umělec ke zdárnému vývoji potřebuje kritiku, ať už odbornou, nebo laickou. Proto si myslím, že je chyba nadávat Opitzovy, za to co řekl, byť je to známý flamistaMrknutí a bůh ví co tím vlastně sledoval.:mad: Takže je evidentní, že TeeDee skočil Opitzovy na špek, čímž ho určitě potěšil. A nyní k jádru pudla. Dle Opitze má Jura nevydařené stíny. K tomu mám tři připomínky. 1: Pokud by jse Jura snažil o Full Reall, tak má Opitz pravdu. Ty stíny jsou blbě. 2: Ovšem celý obrázek na mě působí kapku Dysneiovsky, kdy stíny slouží k podtržení nálady a realita je celkem fuk. A za třetí, řekl bych, že je tam vydatná mlha, takže tam ty stíny nemají vůbec co dělat. Pokud se ovšem nevrátíme k bodu dvě.

Opitze
Dekuji ze jsi se mi zastal. Za odmenu o tobe napisu oslavny clanek na turbulenci.. no, vlastne uz jenom zmenim jmena TeeDee za Tyrl a zkratku WT za BP... jsi pripraven byt dozivotni predsedou BP?

A TeeDeeho si nevsimejte, on totiz vubec ve skutecnosti neexistuje... :lol:

a jestli TeeDee mas neco proti - dokaz nam ze existujes!
Upravil/a Opitze dne 02-08-2006 11:05

WT_Schmouddle
TeeDee existuje, viděl jsem jeden jeho film co jezdí natáčet do NěmeckaŠklebící se
Upravil/a WT_Schmouddle dne 02-08-2006 11:14

www.wtigers.org
WT_Horrido
To se natacelo v nemecku? Ale film je to pekny, to zas jo. http://www.pirate...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Opitz napsal:
jsi pripraven byt dozivotni predsedou BP?

Já už doživotním předsedou BP jsem. On to nikdo jiný nechtěl dělat.Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,199 návštěv