November 23 2024 16:53:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
6DOF in IL2 testing
WT_Horrido
Zvire jsi mimo misu, radeji letej :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
Nejsem. Já jsem realista. Mrknutí

airspace.cz
LesniHU
Kyza napsal:
http://www.youtube.com/watch?v=FFTRsBcSyk8

http://www.youtube.com/watch?v=SU58k2Tazoo&NR

Dva výše uvedené linky znázorňují práci 6DOF v ilovi.

Kdo zjistí jak to rozběhali .. dostane tatranku !!! Úsměv

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=005601

S!
???_Kyza
Ta tatranka je jen za informaci, jak to rozbehali oni, nebo za informaci, jak se to da udelat?

MK_KaiN
možná to bude pak všude vypadat takhle Úsměv

http://forum.sukh...1151341330

Rufu
Nevím proč řešíte čítování.Sice jsem do dneška byl Il asi jedinou hru kde se víceméně nečítovalo(stoupání v BF109,klapky na X52 i Spita),ale co žíly mi to trhat nebude.Prostě jak napsal MK KaiN Lioni si zaheslujou servr a všichni staří mazáci budou mít povoleny jen 2 sestřely za letŠklebící se
Upravil/a Rufu dne 24-07-2006 12:46

Opitze
57MH_Zvire napsal:
Opitz - No a co? Tak nás budou kostit čítaři. Moc velká změna oproti tomu, co se mi děje teď to nebude. Vždyť je to jenom blbá hra, co z nás tahá nehorázné peníze za připojení. Tak se z toho nepos..ru. 6DOF by se mi v IL2 docela líbil. Člověk má hned lepší pocit z letu. Akorát to vyahování hlavy nahoru je trochu mimo. Nebo ty si tak strašně zakládáš na tom, že jsi hvězda a ti co vědí co je IL2 Šturmovik Forgoten Batles tě honosí? Můžu ti říct, že existují miliardy lidí, co neví co to je IL2 Šturmovik a tvoje výkony v téhle hře pro ně nic neznamenají. Stejně jako mě je u pr..le každej kretén, co dokáže dát HeadShot skrz dveře v Azteku. :lol:

ne nezakladam... ila beru jako hru. ne jako simulator. Mrknutí
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

57MH_Zvire
Rufu napsal:
Nevím proč řešíte čítování.Sice jsem do dneška byl Il asi jedinou hru kde se víceméně nečítovalo(stoupání v BF109,klapky na X52 i Spita),ale co žíly mi to trhat nebude.Prostě jak napsal MK KaiN Lioni si zaheslujou servr a všichni staří mazáci budou mít povoleny jen 2 sestřely za letŠklebící se

Já bych jim dovolil tři. Za to je pak někde deathkick. :0)

airspace.cz
MK_KaiN
Rufu napsal:

Proč tak složitě?Stačil by obrácenej deathkick.Sestřelíš 3 éra,tak tě to kickne aby sis to příště rozmyslel Úsměv

no procházel jsem si ruský fora ze zvědavosti.A jeden maník se ptal někoho jinýho(nejspíš někoho kdo s tím sfs extraktorem umí)jestli je problém dát do lavoček MK 108.Což mě příšerně pobavilo Úsměv

Joe Hallenbeck
Hm tak to je na houby, jakmile se tu bude cheatovat, pak ztraci smysl to hrat on line. :tdown:
313_FlyBoy
RY-C

Drevokocur
Stejně jako Opičák se obávám, že tohle může donést do klidné komunity kolem ILA jen zlou krev.... :uhoh:

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
Kyza
Kdyby oleg pořešil SUMCHECK na SFS tak silně pochybuju že by to ještě šlo nějak obejít.

Každopádně teď tu máme super OPEN SOURCE sim !! Úsměv

Otázka ale stále zůstává jestli to skutečně i bez sumchecku na online server funguje.

Server má svoje soubory a klient když bude mít upravené SFS ..
a) spadne mu hra ?
Cool pojede to dál dle SFS na serveru ?
c) něco jiného ?

S!
???_Kyza

313_Ffajtl
no, jako cheat to neberu. Spise jako ze nekdo moc chytry si to krasne ulehcil a nekteri dalsi se stanou s viditelnosti uber,protoze tohle budou pouzivat.

No, tak jak jsem reagoval v prvnim svem prispevku, tak se mi to moc libi. Ale pokud se daji menit veci ve vlastnostech letadel, tak me to docela zneklidnuje. Pohledy me neserou tak, jako kdyz nekdo hrabne do nastaveni letadla.

SALUTE

http://www.313.cz/
Opitze
nojo, a uz to zacina... paranoia a hysterie Úsměv pockejte par dni... do tydne se objevi nejake video, jak nejaka lavocka strili hispanama Šklebící se

ale mozna ne... mozna Oleg zareaguje drive nez za two weeks be sure, a hodi nejaky patch, kde ty .sfs nejak zabezpeci...

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Ucho
Opitz napsal:
jak nejaka lavocka strili hispanama Šklebící se

proč by to dělala, proboha? Čvaky sou lepší :-)

GC3_Kane
já já já já chci čtyři hispáňa do čajky Šklebící se prosííímmmmmm Šklebící se Šklebící se Šklebící se

http://3iap.org/forum/news.php
Hoper
když paranoia, tak paranoia - mohl to pustit Oleg(případně on nebude reagovat), aby se přestal lítat Šturm a lítal se BoBek ...
Protože online je šturm nejhranější érosim
a mohl by být ještě hodně dlouho i po vyjití BoBku ...

Opitze
Oleg Maddox:

The last news. The guy do not give anybody the source.... His behavior
changed after Dimas post on Russian forum.
He don't play the sim. His goal was to show how he is cool in the
"community" of hackers... becasue Il-2 series is(was) one of most protected
for recompilation software in the world for a very-very long time (SFS was
our own method of cripted compilation since 1994, that was created for the
car navigation system by the contract. They use it even now...)

So nothing seriuos happened. But we anyway rework that to see how it works
with Il-2 series and then modify for BoB.

Vsadim se ze ten hacker mel v roce 1994 tak 5-6 roku a zrovna mu mama dala jeho prvni penal... Šklebící se
ja se fakt musim smat... nothing serious happened Šklebící se

Noram
akorát to měli ukázat v FW190,aby lidi viděli že je pohled z něj nasimulován dobře ,jen ten blonďák v kabině je menší Šklebící se

http://noram.youaremighty.com/
57MH_Zvire
No jo. Kopr má pravdu. Jak chce Oleg zajistit, že lidi přejdou z IL2 na BoB? V podstatě co bude nutit nynější piloty k tomu, aby investovali několik desítek tisíc do toho, aby upgradovaly PC a mohli si zahrát nový sim? NA tom v podstatě v době svého vydání shořel LOMAC. Předběhl svou dobu. Mmj i teď je docela problém hrát LOMAC... teda ono je to tím, že je to špatně napsaný.

airspace.cz
Opitze
IMHO, cely BoB jenom schvalne zdrzuji. features uz maji davno ready, ale jeste potrebuji prodat addony, ktere v Bobu nikdo nebude nepotrebovat. a pak to zacne nanovo, dalsi addony, ale hlavne ze bude v 4.07 "nova" kryptovaci metoda, ktera znici tuto diru... Šklebící se

nepekne se chova Oleg, nepekne... zapira, lze a mlzi...
konkretne:

zapira, ze by to byl vazny problem
lze, ze 6DOF nedovoluje herni engine a proto bude az v BoB
mlzi, celou dobu, vcetne legendarniho "two weeks, be sure"

Nedal bych mu ani cent... Dokud nevyjde BoB...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,523 návštěv