6DOF in IL2 testing
|
WT_Horrido |
Přidané 24-07-2006 11:33
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Zvire jsi mimo misu, radeji letej :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 24-07-2006 11:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
Nejsem. Já jsem realista. |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 24-07-2006 12:17
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Kyza napsal:
http://www.youtube.com/watch?v=FFTRsBcSyk8
http://www.youtube.com/watch?v=SU58k2Tazoo&NR
Dva výše uvedené linky znázorňují práci 6DOF v ilovi.
Kdo zjistí jak to rozběhali .. dostane tatranku !!!
http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=005601
S!
???_Kyza Ta tatranka je jen za informaci, jak to rozbehali oni, nebo za informaci, jak se to da udelat? |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 24-07-2006 12:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
možná to bude pak všude vypadat takhle
http://forum.sukh...1151341330 |
|
|
|
Rufu |
Přidané 24-07-2006 12:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Nevím proč řešíte čítování.Sice jsem do dneška byl Il asi jedinou hru kde se víceméně nečítovalo(stoupání v BF109,klapky na X52 i Spita),ale co žíly mi to trhat nebude.Prostě jak napsal MK KaiN Lioni si zaheslujou servr a všichni staří mazáci budou mít povoleny jen 2 sestřely za let
Upravil/a Rufu dne 24-07-2006 12:46
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 24-07-2006 12:46
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
57MH_Zvire napsal:
Opitz - No a co? Tak nás budou kostit čítaři. Moc velká změna oproti tomu, co se mi děje teď to nebude. Vždyť je to jenom blbá hra, co z nás tahá nehorázné peníze za připojení. Tak se z toho nepos..ru. 6DOF by se mi v IL2 docela líbil. Člověk má hned lepší pocit z letu. Akorát to vyahování hlavy nahoru je trochu mimo. Nebo ty si tak strašně zakládáš na tom, že jsi hvězda a ti co vědí co je IL2 Šturmovik Forgoten Batles tě honosí? Můžu ti říct, že existují miliardy lidí, co neví co to je IL2 Šturmovik a tvoje výkony v téhle hře pro ně nic neznamenají. Stejně jako mě je u pr..le každej kretén, co dokáže dát HeadShot skrz dveře v Azteku. :lol:
ne nezakladam... ila beru jako hru. ne jako simulator.
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 24-07-2006 12:58
|
Uživatel
|
Rufu napsal:
Nevím proč řešíte čítování.Sice jsem do dneška byl Il asi jedinou hru kde se víceméně nečítovalo(stoupání v BF109,klapky na X52 i Spita),ale co žíly mi to trhat nebude.Prostě jak napsal MK KaiN Lioni si zaheslujou servr a všichni staří mazáci budou mít povoleny jen 2 sestřely za let
Já bych jim dovolil tři. Za to je pak někde deathkick. :0) |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 24-07-2006 13:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
|
Rufu napsal:
Proč tak složitě?Stačil by obrácenej deathkick.Sestřelíš 3 éra,tak tě to kickne aby sis to příště rozmyslel
no procházel jsem si ruský fora ze zvědavosti.A jeden maník se ptal někoho jinýho(nejspíš někoho kdo s tím sfs extraktorem umí)jestli je problém dát do lavoček MK 108.Což mě příšerně pobavilo |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 24-07-2006 13:25
|
Uživatel
Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Hm tak to je na houby, jakmile se tu bude cheatovat, pak ztraci smysl to hrat on line. :tdown:
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Drevokocur |
Přidané 24-07-2006 13:29
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 280
|
Stejně jako Opičák se obávám, že tohle může donést do klidné komunity kolem ILA jen zlou krev.... :uhoh:
|
|
|
|
Kyza |
Přidané 24-07-2006 13:34
|
Nováček
Příspěvek: 97
Založený: 06.12.05
|
Kdyby oleg pořešil SUMCHECK na SFS tak silně pochybuju že by to ještě šlo nějak obejít.
Každopádně teď tu máme super OPEN SOURCE sim !!
Otázka ale stále zůstává jestli to skutečně i bez sumchecku na online server funguje.
Server má svoje soubory a klient když bude mít upravené SFS ..
a) spadne mu hra ?
pojede to dál dle SFS na serveru ?
c) něco jiného ?
S!
???_Kyza |
|
|
|
313_Ffajtl |
Přidané 24-07-2006 14:07
|
Uživatel
Příspěvek: 605
Založený: 03.10.05
|
no, jako cheat to neberu. Spise jako ze nekdo moc chytry si to krasne ulehcil a nekteri dalsi se stanou s viditelnosti uber,protoze tohle budou pouzivat.
No, tak jak jsem reagoval v prvnim svem prispevku, tak se mi to moc libi. Ale pokud se daji menit veci ve vlastnostech letadel, tak me to docela zneklidnuje. Pohledy me neserou tak, jako kdyz nekdo hrabne do nastaveni letadla.
SALUTE |
|
|
|
Opitze |
Přidané 24-07-2006 14:19
|
Stařešina
|
nojo, a uz to zacina... paranoia a hysterie pockejte par dni... do tydne se objevi nejake video, jak nejaka lavocka strili hispanama
ale mozna ne... mozna Oleg zareaguje drive nez za two weeks be sure, a hodi nejaky patch, kde ty .sfs nejak zabezpeci...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 24-07-2006 14:23
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
Opitz napsal:
jak nejaka lavocka strili hispanama
proč by to dělala, proboha? Čvaky sou lepší :-) |
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 24-07-2006 14:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
|
já já já já chci čtyři hispáňa do čajky prosííímmmmmm |
|
|
|
Hoper |
Přidané 24-07-2006 14:58
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
když paranoia, tak paranoia - mohl to pustit Oleg(případně on nebude reagovat), aby se přestal lítat Šturm a lítal se BoBek ...
Protože online je šturm nejhranější érosim
a mohl by být ještě hodně dlouho i po vyjití BoBku ... |
|
|
|
Opitze |
Přidané 24-07-2006 15:05
|
Stařešina
|
Oleg Maddox:
The last news. The guy do not give anybody the source.... His behavior
changed after Dimas post on Russian forum.
He don't play the sim. His goal was to show how he is cool in the
"community" of hackers... becasue Il-2 series is(was) one of most protected
for recompilation software in the world for a very-very long time (SFS was
our own method of cripted compilation since 1994, that was created for the
car navigation system by the contract. They use it even now...)
So nothing seriuos happened. But we anyway rework that to see how it works
with Il-2 series and then modify for BoB.
Vsadim se ze ten hacker mel v roce 1994 tak 5-6 roku a zrovna mu mama dala jeho prvni penal...
ja se fakt musim smat... nothing serious happened
|
|
|
|
Noram |
Přidané 24-07-2006 15:09
|
Uživatel
Příspěvek: 591
|
akorát to měli ukázat v FW190,aby lidi viděli že je pohled z něj nasimulován dobře ,jen ten blonďák v kabině je menší |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 24-07-2006 15:09
|
Uživatel
|
No jo. Kopr má pravdu. Jak chce Oleg zajistit, že lidi přejdou z IL2 na BoB? V podstatě co bude nutit nynější piloty k tomu, aby investovali několik desítek tisíc do toho, aby upgradovaly PC a mohli si zahrát nový sim? NA tom v podstatě v době svého vydání shořel LOMAC. Předběhl svou dobu. Mmj i teď je docela problém hrát LOMAC... teda ono je to tím, že je to špatně napsaný. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 24-07-2006 15:10
|
Stařešina
|
IMHO, cely BoB jenom schvalne zdrzuji. features uz maji davno ready, ale jeste potrebuji prodat addony, ktere v Bobu nikdo nebude nepotrebovat. a pak to zacne nanovo, dalsi addony, ale hlavne ze bude v 4.07 "nova" kryptovaci metoda, ktera znici tuto diru...
nepekne se chova Oleg, nepekne... zapira, lze a mlzi...
konkretne:
zapira, ze by to byl vazny problem
lze, ze 6DOF nedovoluje herni engine a proto bude az v BoB
mlzi, celou dobu, vcetne legendarniho "two weeks, be sure"
Nedal bych mu ani cent... Dokud nevyjde BoB...
|
|
|