October 20 2025 00:07:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.02 - prvni, druhe a dalsi dojmy
mkubani
Oleg nikdy nesluboval, ze v tomto patchi bude lietatelny Tempest alebo Ju-88! BTW, zopar faktov (tusim opakujem uz po 100-krat):

1. Kokpit Tempestu bol konecne dokonceny (po takmer 2 rokoch!) a poslany Olegovi len pred par mesiacmi. Je v poradovniku na naprogramovanie do hry. A nevidim dovod, preco by mal byt uprednostneny pred ostatnymi kokpitmi lietadiel, ktore Oleg obdrzal PODSTATNE SKOR (napr. talianske era).

2. Kokpit Ju-88 sice bol odovzdany uz pomerne davno, ale podla mojich dobrych zdrojov obsahoval mnozstvo chyb a nekvalitnych textur. Samotne opravy modelarov Maddox Games trvali cca 2 mesiace CISTEHO casu. To vsetko zadarmo. Plus je to velmi komplikovany model na programovanie.

Takze tak. Pockajte si na FREE add-on. Nie na patch. Ak v tom mega addone nebude Ju-88 alebo Tempest, tak potom sa mozete stazovat.
Upravil/a mkubani dne 18-10-2005 11:10

Wutz
mkubani napsal:

Takze tak. Pockajte si na FREE add-on. Nie na patch. Ak v tom mega addone nebude Ju-88 alebo Tempest, tak potom sa mozete stazovat.

Zajímalo by mě z jakého zdroje máš informaci , že půjde o FREE addon, zaslechl jsem totiž taky nějakou šuškandu o datadisku , který by asi úplně free nebyl.

Lavo
Wutz napsal:
[quote]Zajímalo by mě z jakého zdroje máš informaci , že půjde o FREE addon, zaslechl jsem totiž taky nějakou šuškandu o datadisku , který by asi úplně free nebyl.

Martin je oficialny betatester a modelar pre Olegov PF . Staci to ???

Wutz
Lavo napsal:
Wutz napsal:
[quote]Zajímalo by mě z jakého zdroje máš informaci , že půjde o FREE addon, zaslechl jsem totiž taky nějakou šuškandu o datadisku , který by asi úplně free nebyl.

Martin je oficialny betatester a modelar pre Olegov PF . Staci to ???

no jistě, jen nevím jestli každý betatester zná i záměry UBI.
Upravil/a Wutz dne 18-10-2005 12:03

313_OTU_oblak
hmmmm myslím že v zájmu komerce bude placený datadisk, myslím že FREE to nebude.

1stCL_pbarry
mkubani napsal:
2. Kokpit Ju-88 sice bol odovzdany uz pomerne davno, ale podla mojich dobrych zdrojov obsahoval mnozstvo chyb a nekvalitnych textur. Samotne opravy modelarov Maddox Games trvali cca 2 mesiace CISTEHO casu. To vsetko zadarmo. Plus je to velmi komplikovany model na programovanie.

Zrovna Ju-88 je takovej tahak, ze se jim jejich prace nepochybne vrati...

navic jestli rikas ze je situace takhle bezutesna o nejakym kokpitu pro Avii bych ani neuvazoval...

barryk.webz.cz
mkubani
1. Kokpit Avie sancu ma. Nepoviem viac.

2. Oleg to uz predsa jasne napisal:

a. bude velky FREE add-on s Ju-88, Tempestom, atd. Podla internych smernic, Maddox Games nemoze vydat nic komercne, ak za to modelarovi nezaplati. Pokial viem, tak Ju-88 a Tempest su stale "free". Maddox z nich nebude mat ziaden priamy financny osoh.

b. bude PLATENY IL-10 add-on pre Rusky trh (zatial)

c. bude PLATENY PE-2 add-on pre Rusky trh (zatial)

d. bude nieco ako Secret Weapons of VVS add-on pre Rusky trh (zatial)

Je mozne, ze b + c + d budu vydane ako jedna velka zbierka 3CD spolu. To neviem.

Este nejake otazky?
Upravil/a mkubani dne 18-10-2005 12:31

Noram
mkubani napsal:
Este nejake otazky?

jaké budou zítra čísla ve sportce Šklebící se

http://noram.youaremighty.com/
mkubani
1 5 21 35 2 6 dod. c. 11 "be sure" Cool

Este nieco? Šklebící se

57MH_Zvire
Kolikátku mám nohu? Šklebící se

airspace.cz
falkon
3IAP_Noram napsal:
mkubani napsal:
Este nejake otazky?

jaké budou zítra čísla ve sportce Šklebící se

LOL Šklebící se :sm38:

1stCL_Fucida
Pánové, patch 4.02 jsem nahrál na tento web, můžete si ho tedy bez problémů stáhnout. Zde je link:

http://vwings.org..._v402m.exe 30MB
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 18-10-2005 15:09
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Watson
mkubani napsal:

a. bude velky FREE add-on s Ju-88, Tempestom, atd. Podla internych smernic, Maddox Games nemoze vydat nic komercne, ak za to modelarovi nezaplati. Pokial viem, tak Ju-88 a Tempest su stale "free". Maddox z nich nebude mat ziaden priamy financny osoh.

Je mozne, ze b + c + d budu vydane ako jedna velka zbierka 3CD spolu. To neviem.

Este nejake otazky?

No, zase je na co se těšit. Díky.Úsměv

313_Ffajtl
:sm38:

http://www.313.cz/
Mungo
Fuci: Vdaka, uz je to na HDD.

Cim sa lisi ten novy Yak7B od doterajsieho?
Co ta nova P-47 co na nu ma (a kde) a v com si rovno kopat hrobcek?

Drevokocur
Mungo napsal:
Fuci: Vdaka, uz je to na HDD.

Cim sa lisi ten novy Yak7B od doterajsieho?
Co ta nova P-47 co na nu ma (a kde) a v com si rovno kopat hrobcek?

zkus se namáhat a přečíst třeba hned první příspěvek LesníhoHU, jediné co by tě mohlo v tomto případě omlouvat je neznalost angličtiny (možná Letka13 opovrhuje tímto jazykem Pff)

Jak-7B, 1942 - model v PF zcela totožný (kamo taktéž) s Jak-7B, 1941
- silnější M-105 PF motor (rozdíl je cca 160 klokanů)
- 515 km/h v letu nízko nad zemí (
- 360 stupňu v ploché utažené v 1,000 m udělá za 20 sec (o 1.4 sec rychleji než předchozí Jak 7Cool

prostě milášek :sm6:

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
VGR_Ghost
K výkonům P-47 - u země mu přidali, ve výškách je to už stejné. Těch 580 km/h dole určitě není k zahození. Ale stejně celkově zklamání, k výkonům P-47M to má daleko...

http://www.virtualgrimreapers.net/
XXX_Dazz
mkubani napsal:

Este nejake otazky?

Jopo omluv naši nedočkavost, ale Ju-88 a Tepmpest (pro mě spíš Pe-2) je otázka života a smrti.
Díky za info Šklebící seŠklebící seŠklebící se

312_Karl
jsem jen ja totalni debil, nebo se letadla v 4.02 chovaj jako splaseny kozy? Kdyz pritahnu nebo potlacim tak se mrska ocas, nejde kloudne zamirit.... roll ma skoro vsechno jako Extra... :no:

nejlip se mi ted lita se Sturmovikem :rolleyes:

co vy?

tak dlouho budou "vylepsovat" az to totalne zprasej... zajimalo by me co je to to "fine tuned" jestli tohle tak to potes vagon:rol:

www.312raf.com
1stCL_Fucida
Karl, taky je ten Fw 190 nějaký divočejší Úsměv. S Befkem jsem netrefil už vůbec nic Šklebící se. Ale po těch cca 20ti startech si na to začínám zvykat.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,312,670 návštěv