November 23 2024 01:32:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jeden den s internetem...
BP_Tyrl
BlackPanthers_cz je na Hyperloby i na Magickém oku.Pacifické mapy máme dvě.

57MH_Zvire
No když se dožiju večera, tak se na vás kouknu. Úsměv

airspace.cz
Hoper
hele, Zvíře, kdyby sis přečetl člínek, co jsem o Šturmu, síti a TS napsal, věděl bys, co a jak ...

57MH_Zvire
Já to četl,a le nějak mi to nic nedalo. :lol:

airspace.cz
Hoper
asi si to ty musíš přečíst několikrát Pff

57MH_Zvire
Tak jsem dneska zažil první velké zklamání. Smutný
Konečně jsem se dostal na mapu, kde byl Pacifik. Konečně jsem se dostal k tomu, abych se vznesl v našich nádherných strojích. Ale pak se všechno začalo kazit. Žabky už mi nejdou a v celkovém závaru jsem se s moderní technikou moc neosvědčil. Časem jsem začal zjišťovat, že je na mapě poněkud rudo a že pět Lightningů začalo spolupracovat. Japonci bohužel nespolupracovali vůbec a v místě bojů jsem potkal jednu jedinou stíhačku s našimi znaky a ta mě ještě chtěla napadnout. V průběhu bojů jsem se vrátil ke svému zamilovanému Zeru a s ním se mi podařilo zničit jeden Seafire. No a pak už jsem se z boje se zdravou kůží nedostal. Těch pět Lightningů bylo neporazitelných. Když jsem se za nějakého dostal, tak mi prostě uletěl. A jakmile ostatní zjistili, že po jednom jdu, tak mě uzoomovali až na zem. Škoda. Byla to pěkná mapa, jenom kdyby ti Japonci splupracovali. Začínám zjišťovat, že bych si měl najít stabilní skupinu pilotů a snima začít lítat, jinak budu jenom zvíře na odstřel. :uhoh:

airspace.cz
57MH_Zvire
Ale tak přece jenom jsem nežil tenhle den nadarmo. Po několikadenním úsilí se mi podařilo nastavit TS a už mi funguje, takže jsem se znovu vrtnul na WT a pěkně si splknul a i zaletěl. Když nedělám blbosti, tak se mi docela daří. Dneska jsem to zarovnal na dva sestřely a docela úsěšné bombardování. (Zrovna na mě útočila ruská stihačka, tak jsem odhodil bomby, abych s tou Štukou skusil uletět a náhodou jsem něco trefil. :lol:

Tak od teď se už nejenom uvidíte, ale už se i uslyšíme. Každopádně jste byli varováni. Mrknutí

airspace.cz
WT_Buback
JJ včerejší Okinawa byla maso. Po dlouhé době sem viděl na pacifické mapě plnej server a stálo to za to. Osobně mám pacifik rád, ale konkrétně Okinawa se dá za amíky přežít jen spoluprací, a to ještě s notnou dávkou štěstí Mrknutí .Naštěstí nám oboje včera vyšlo. Neřekl bych že modří nespolupracovali, ale jaks sám zjistil, je nutný být na ts - pak to jde.

P.S. ten spit nebyl spit, ale P47 Mrknutí
http://www.wtigers.org/il2sc_stat/index.php?navigation=map/21/14/index.html

57MH_Zvire
Ježiš ono to má statistiku? No to je trapas. Já si měl ten Nick změnit na něco nicneříkajícího, abych netrapasil. :lol:

airspace.cz
WT_Horrido
Ti organizovani manici VGR tem to v grupe slo. Dokazali izolovat soupere, spolupracovali ve trojici 2xLightning, 1x Mustang, s P-38 tocili tak ze jsem oderval klacek od stolu abych jim stacil Mrknutí pekne.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
WT_Horrido napsal:
Ti organizovani manici VGR tem to v grupe slo. Dokazali izolovat soupere, spolupracovali ve trojici 2xLightning, 1x Mustang, s P-38 tocili tak ze jsem oderval klacek od stolu abych jim stacil Mrknutí pekne.

Co jsi sedlal? Já jsem neměl problém je utočit, ale měl jsem problém je doletět. Úsměv
Upravil/a 57MH_Zvire dne 25-07-2006 09:08

airspace.cz
rudidlo
57MH_Zvire napsal:
Ježiš ono to má statistiku? No to je trapas. Já si měl ten Nick změnit na něco nicneříkajícího, abych netrapasil. :lol:
Záleží jak se na to díváš.
Buď sezařadíš mezi skupinu bomberů, kteří příjdou osamoceni na server, vybombí slabě chráněné cíle na jedné straně, změní stranu, vybombí slabě chráněné cíle na druhé straně a pak pro jistotu dají <vote (což už naštěstí nejde).
Nebo budeš lítat s ostatníma a s rozsekaným érem se diskonektneš 5 metrů nad zemí, jako včera ROSS_Scorpion.

Nebo budeš lítat jako každej druhej, občas to urveš, napálíš do země, dostaneš tečku od flaku v 5-ti kilometrech, necháš se sejmout bombou, kterou odhodil někdo před tebou, zemřeš pod palbou vlastního flaku, ale to hlavní je že se pobavíš.

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Horrido
Hayate. Dohonit to nejde... oni vcera vubec byli ti americti psi nejak uvedomeli, poskodil jsem asi 7 ale dodelat je nebyl cas a musel jsem nesamurajsky dvakrat skakat a cisare uspokojit jen jednim sestrelem. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Od doby co Amici hodili Hellcaty a Corsairy pres palubu je to na Okinawe nejaky drsny...Šklebící se
Ze se mi po 5 minutach podarilo v Hayate rovne dohnat a do vody uhnat P-38 povazuji jeste dnes za neuveritelne ! Sake teklo proudem.Šklebící se

57MH_Zvire
Chtělo by to přezbrojit.... Šklebící se

airspace.cz
Drevokocur
včera byla ta Okinawa maso, sice chvílemi to bylo 3:2 v poměru Reds:Blue (neobvyklé na mapách kde je k mání Ki84Cool - nicméně nebe bylo plné pekelně zoomujících P38L LATE, kteří když na to šlápnou tak jim to letí jak raketa, a pokud s tím ještě někdo umí jako např zde WT_Buback je docela strach za nějakou takovou mašinou zaparkovat.

Měl jsem Hayate 3 starty, asi 5 poškozených a kouřících letadel, ale prostě neměl jsem dostatečný tah na branku, Lightning uletí i na jeden motor a zvláštˇkdyž jsou rudé trasírky všude, moje motýlkové klapky měly pěknou šichtu. Při třetím startu si přiletěl jeden vulcher (nebudu jmenovat, je to povoleno) a bylo dokonáno....

mimochodem, taky měl někdo včera na WT tak strašné lagy jako já ? :rip:
Upravil/a Drevokocur dne 25-07-2006 11:10

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
rudidlo
Mě si chtěli sezobnout dvě P-38 hned při startu. Jeden to zabořil za mě a druhej přede mě. Tak jsem jim zamával a odletěl.

WT_Peci
Drevokocur napsal:
mimochodem, taky měl někdo včera na WT tak strašné lagy jako já :rip:

Jo, lagy se občas objevily... Jednak se docela dost umíralo, takže se pořád někdo rodil a pak tam byli Rossové a s těma mi to vždycky laguje. Viděl jsem pár letadel "bočit" a dělat podobné věci...

Lekk
rudidlo napsal:
Mě si chtěli sezobnout dvě P-38 hned při startu. Jeden to zabořil za mě a druhej přede mě. Tak jsem jim zamával a odletěl.

JJ..hezky jsme se rozloučili s mapou...vytuhlý řízení je u lajtase svině...a zrychlí jako prase hnedka..Ale zatukal jsem ti aspon trochu na kabinu ne?:tongue:
Upravil/a Lekk dne 25-07-2006 12:11

rudidlo
VGR_Lekk napsal:
JJ..hezky jsme se rozloučili s mapou...vytuhlý řízení je u lajtase svině...a zrychlí jako prase hnedka..Ale zatukal jsem ti aspon trochu na kabinu ne?:tongue:

Jen dírku do nádrže.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,020,384 návštěv