November 23 2024 08:31:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 18

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kam se vrtnout?
BP_Tyrl
Prestoze dnes casto hledi na Ahcka jako na neco podradneho, nebo pod jejich uroven :/

Teď jsi mne tedy zmátl. Jak podřadný, všechny AHčka co potkávám jsou již dost skušení a vylítaní borci. A nejvíce si na nich cením jejich charakteru jež jim umožnil nést hrdě prapor a slávu AH vpřed a neupadli do osidel náhončích jiných "prvoligových letek" u nichž se všelijaká OTU dají pomalu přehazovat lopatou,což zákonitě musí časem vést ke snížení kvality, protože z masovosti vzniká chaos a případná esa zaniknou v šedé vlně podprůměrných, nadprůměrně vycvičených pilotů.Cool

Re pro Neznej: Nejlepší je začít létat na AH nebo BP servru, pokud tam někdo je, tak většinou je i na TS a málokdo nepodlehne možnosti být za chytrého a něco užitečného poradit.

GC3_Messik
jj nikam se zbytecne nehrn, do zadne letky predcasne. Nejlepsi pokud zacinas s online letanim je pripojit se na ahacka a zacit komunikovat s piloty co jsou online, hlavne se jich neboj, kazdej ti rad neco vysvetli ci si te veme na vecer do dvojky no a pak tak za tri mesice litani se rozhodni u jake skupiny pilotu mas kamarady a kam te to tahne. O nic neprijdes, letani je dlouhodoby konicek, kurna ale opravdu dlouhodoby konicek a pokud chces mit doma klid vubec s tim nezacinejŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Hoper
Messiku - :clap:

1stCL_Fucida
BP_Tyrl napsal:
...neupadli do osidel náhončích jiných "prvoligových letek" u nichž se všelijaká OTU dají pomalu přehazovat lopatou,což zákonitě musí časem vést ke snížení kvality, protože z masovosti vzniká chaos a případná esa zaniknou v šedé vlně podprůměrných, nadprůměrně vycvičených pilotů.Cool

Tohle by bylo zajímavé téma k diskusi. Osobně se domnívám, že pokud jádro letky zůstává stabilní, pak příchodem dalších nováčků nemůže dojít k jejímu oslabení, ale právě naopak. Výraznost těch několika řekněme "osobností" se nikterak nesníží, jen může být narušena taková ta jistá "rodinná" atmosféra v letce. Ale celková síla rozhodně roste a i to pevní jádro se postupně rozšiřuje o další známé firmy Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_123
jen tak na okraj kolik sežere TS mega mam doma omezen přísun(hold venkov)
mám takovou tu anténu na střeše a mám strach aby mě to nezpomalovalo
Ps1: jaká letka bere super lamy – tedy mě
Ps2: panebože co znamená lol
Ps3: jen pro pořadek

WT_Pedropan
No, ať uděláš co uděláš, rozhodně doporučuji na začátek přešíst tohle:

http://forum.lamk...c.php?id=5

Je tam totiž spousta pravdy...Mrknutí

http://www.wtigers.org/
MK_KaiN
Neznej napsal:
.....,že radši pokud mohu létám za červené jelikož modré moc nezvládám.:geek:

Nejvíc se mě líbí tahle věta,což obecně značí že to maj červený opravdu ale opravdu lehký co se týče obtížnosti pilotáže.Nic nemusíš umět a hned seš pomalu eso.he he

Hoper
MK_KaiN napsal:
Neznej napsal:
.....,že radši pokud mohu létám za červené jelikož modré moc nezvládám.:geek:

Nejvíc se mě líbí tahle věta,což obecně značí že to maj červený opravdu ale opravdu lehký co se týče obtížnosti pilotáže.Nic nemusíš umět a hned seš pomalu eso.he he

tos doufám bral jako ironii ? Úsměv

310_cibule
123 napsal:
Ps2: panebože co znamená lol

http://www.freewa...onyms.html

tady je to všechno. a popořádku.

BP_Tyrl
1stCL_Fucida napsal:
BP_Tyrl napsal:
protože z masovosti vzniká chaos a případná esa zaniknou v šedé vlně podprůměrných, nadprůměrně vycvičených pilotů.Cool

Tohle by bylo zajímavé téma k diskusi. Osobně se domnívám, že pokud jádro letky zůstává stabilní, pak příchodem dalších nováčků nemůže dojít k jejímu oslabení, ale právě naopak.

To je sice pravda, ale vyžaduje to osobnost, která nevyhovujícímu adeptu dokáže říci. Lama jseš a lamou zůstaneš, takže vysmahni skoušet štěstí ke konkurenci. Neb letky neznalá široká veřejnost nepozná že tady ten eman je ze čtvrté letky čtvrté eskadrony záložního pluku pomocného letectva, které slouží jako úložiště obzváště šavlorukých pilotů, s nimiž se na druhou stranu příjemně chlastá a řekne si aha to nám teda kvalita XYZ letky klesá.

BP_Tyrl
1stCL_Fucida napsal:
, jen může být narušena taková ta jistá "rodinná" atmosféra v letce.

No já myslel, že člověk jde do letky, aby tam mohl pilovat své umění s lidma, s kterýma se zná, o nichž ví co může očekávat, nestydí se s nima vyjít na ulici, ví že s nima dokáže vyjít na TS atd. Což od určitého počtu lidí rozhodně nejde zaručit, ani člověk už nemůže moc kecat do toho kdo bude přijat do klubu a kdo ne, ani o výši členských příspěvků, :-), občas už ani doho TS nesmí moc kecat.( No nic pro mě.) Maximálně ho můžou hřát všeobecně známá písmenka před nickem.

Lucka
Neznej, dej se k RAF, protože budeš létat s nejlepší (a nejhezčí) :tongue: stíhačkou WW2 - Spitfirem :tup:
Upravil/a Lucka dne 16-07-2006 22:53

Hiltos
BP_Tyrl napsal:
1stCL_Fucida napsal:
, jen může být narušena taková ta jistá "rodinná" atmosféra v letce.

... nestydí se s nima vyjít na ulici, .....

Hehe, proc si myslite, ze odchazim z Wingsu driv, kdyz tam chlastaj Lioni? Úsměv)

1stCL_Fajlow
ja hlavne nechapu proc tam vubec chodis kdyz se ti hnusí pivo Mrknutí

1stCL_Fucida
BP_Tyrl napsal:
No já myslel, že člověk jde do letky, aby tam mohl pilovat své umění s lidma, s kterýma se zná, o nichž ví co může očekávat, nestydí se s nima vyjít na ulici, ví že s nima dokáže vyjít na TS atd. Což od určitého počtu lidí rozhodně nejde zaručit, ani člověk už nemůže moc kecat do toho kdo bude přijat do klubu a kdo ne, ani o výši členských příspěvků, :-), občas už ani doho TS nesmí moc kecat.( No nic pro mě.) Maximálně ho můžou hřát všeobecně známá písmenka před nickem.

To je taky zajímavá otázka, co je vlastně hlavním důvodem vstupu do neznámé letky - ve smyslu skoku do neznámé vody. Co takového nováčka k tomuto kroku vlastně vede. Já to prodělal tak dávno, že už ani moc nevím. Když jsou ti lidé v letce pro pilota vlastně cizí, tak nevím, jestli tam jde právě kvůli lidem..ale myslím, že člověk kvůli lidem v letce později zůstává. Já bych letky rozdělil asi na dvě základní skupiny, co se přístupu k samotnému členství týče - 1) "přátelské/kamarádské" 2) "vojenské" - oba názvy jsou dosti nevhodné, ale při mé vrozené neobratnosti to bylo to nejlepší, co jsem mohl vyplodit Úsměv. V první si všichni sednou kolem kulatého stolu a víceméně se spolu dohodnou na nějakém postupu. V druhém případě si sedne ke stolku velitel(é) sám a víceméně absolutisticky řídí většinu důležitých věcí + se možná řídí nějakou tou konstitucí. Možná právě tahle věc je při výběru letky pro nováčka nejdůležitější - vedle volby strany.

To je sice pravda, ale vyžaduje to osobnost, která nevyhovujícímu adeptu dokáže říci. Lama jseš a lamou zůstaneš, takže vysmahni skoušet štěstí ke konkurenci. Neb letky neznalá široká veřejnost nepozná že tady ten eman je ze čtvrté letky čtvrté eskadrony záložního pluku pomocného letectva, které slouží jako úložiště obzváště šavlorukých pilotů, s nimiž se na druhou stranu příjemně chlastá a řekne si aha to nám teda kvalita XYZ letky klesá.

A tohle je právě ono - imho první typ letky prakticky nemůže narůst do velkých rozměrů, protože tam už z principu nemůže být nějaká tvrdá osobnost, která (samozřejmě myšleno v rámci tohoto poletování) si může dovolit říct co chce. Pak se ale moc neshoduji v té poslední části, co jsi napsal, nebo jsem ji možná pochopil špatně - ta osobnost by asi neměla na Emana hledět očima člověka mimo letku, ale svýma vlastníma očima. Pokud chce být osobnost opravdu osobnost, pak by (opět čistě osobní názor, se kterým se nikdo nemusí nikterak ztotožnit) Emanovi měla naopak poskytnout maximální podporu a snažit se mu všemožně pomoct. Opět můj osobní názor - osobnost by se měla k Emanovi chovat trochu jako otec k synovi, ne jej vypudit z domu, když si na něj sousedé začnou ukazovat, ale naopak - postavit ho na nohy a pomoct mu najít správný směr, motivaci, ukázat cíl.

Hiltos
1stCL_Fajlow napsal:
ja hlavne nechapu proc tam vubec chodis kdyz se ti hnusí pivo Mrknutí

Maj tam dobry sendvice a kridla

Lucka
Je tam draho. Minulá návštěva mě stála pětikilo Smutný

1stCL_Fucida
Cloňák vždycky vyvalí tak dva litry, řekne, ať si zbytek nechají a stejně to ještě obvykle není dost Úsměv

Lucka
1stCL_Fucida napsal:
Cloňák vždycky vyvalí tak dva litry, řekne, ať si zbytek nechají a stejně to ještě obvykle není dost Úsměv

Hmmm, to tedy.....noooo......:lol:

313_Volume
neznej.....choď třeba na AH server, kde se točí spousta lidí z různých letek a "ošahej" si je tam, pak až se rozhodni a požádej o přijetí...taky se ti může stát, že se lidem zalíbíš a některá z letek tě zverbuje sama....a co je vůbec nejlepší, je jít se s nima ožrat na nějakém srazu, tam tě zverbujou i 3x za chlastačku a pokaždé k někomu jinýmu....za poslední dva srazy jsem viděl nejmíň 5 přestupů - většinou se udály okolo půlnoci a někteří přestupující stvrzovali své přestupy pouze otiskem mastného palce na papír, neb nebyli schopni udržet brk namočený ve vlastní krvi Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,637 návštěv