Pocta pilotům válčícím na obou stranách (gun cam)
|
Safrik |
Přidané 09-07-2006 19:25
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
... taky jsem se nad tim zamyslel a nemuzu si pomoci kdyz vim co si lide dokazali provadet, vetsinou kvuli par pomatencum, kteri je dokazali zmagorit a vyuzit, tak proste nachapu proc jsme tak nepoucitelni cozpak nedokazem bez takove blbosti jako je valka zit? To ze si tu hrajem na valku i kdyz je to "jen" hra je toho dobrym dukazem, proc si treba radsi nehrajeme Bridge Builder?
Tohle je taky pouze na zamysleni... |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 19:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Hm tak ten strelec ve spodni vezi byl mrtvej, nebo tezce zranenej.
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 19:36
|
Uživatel
|
Safrik napsal:
... taky jsem se nad tim zamyslel a nemuzu si pomoci kdyz vim co si lide dokazali provadet, vetsinou kvuli par pomatencum, kteri je dokazali zmagorit a vyuzit, tak proste nachapu proc jsme tak nepoucitelni cozpak nedokazem bez takove blbosti jako je valka zit? To ze si tu hrajem na valku i kdyz je to "jen" hra je toho dobrym dukazem, proc si treba radsi nehrajeme Bridge Builder?
Tohle je taky pouze na zamysleni...
Ne nedokazem protoze to je nase prirozenost zabijet. Jsme jediny druh ktery zabiji i z jineho duvodu nez je jidlo.
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 09-07-2006 20:01
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
Safrik napsal:
Války byly, jsou a budou, provází lidstvo od jeho vzniku. Není na nich nic nenormálního ani nemorálního. :sm27: |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 09-07-2006 20:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
Joe Hallenbeck napsal:
Ne nedokazem protoze to je nase prirozenost zabijet. Jsme jediny druh ktery zabiji i z jineho duvodu nez je jidlo.
Mýlíš se Joe. Zabíjet není lidskou přirozeností. Je to jen vstup neetiky do lidského konání.
Kdysi jsem narazil na větu L.R.Hubbarda:
"Mír zavládne na celém světě tenkrát, až si všichni lidé začnou vzájemně důvěřovat..."
Nereálné, nicméně pravdivé... |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 20:04
|
Uživatel
|
paja_cz napsal:
Safrik napsal:
Války byly, jsou a budou, provází lidstvo od jeho vzniku. Není na nich nic nenormálního ani nemorálního. :sm27:
Podle tebe je moralni zabit souseda treba proto, ze ma jinou barvu kuze?
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 20:05
|
Uživatel
|
WT_Pedropan napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
Mýlíš se Joe. Zabíjet není lidskou přirozeností. Je to jen vstup neetiky do lidského konání.
Kdysi jsem narazil na větu L.R.Hubbarda:
"Mír zavládne na celém světě tenkrát, až si všichni lidé začnou vzájemně důvěřovat..."
Nereálné, nicméně pravdivé...
Kdyz myslis?
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 09-07-2006 20:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
paja_cz napsal:
Války byly, jsou a budou, provází lidstvo od jeho vzniku. Není na nich nic nenormálního ani nemorálního. :sm27:
Jako začátek flejmu je to geniální...:sm6::lucka2: |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-07-2006 20:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Joe Hallenbeck napsal:
Safrik napsal:
Ne nedokazem protoze to je nase prirozenost zabijet. Jsme jediny druh ktery zabiji i z jineho duvodu nez je jidlo. Není pravda, spousta druhů zabíjí taky pro "ženský" a "teritoria", stejně jako člověk.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 09-07-2006 20:09
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 20:20
|
Uživatel
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
Safrik napsal:
Ne nedokazem protoze to je nase prirozenost zabijet. Jsme jediny druh ktery zabiji i z jineho duvodu nez je jidlo. Není pravda, spousta druhů zabíjí taky pro "ženský" a "teritoria", stejně jako člověk.
Pouzil jsem spatne slovo, zabiji neumyslne, pokud slabsi ustoupi, pak uz se nebojuje.
Zabiji ano to mas recht, ale mi vrazdime. Nevim kterej druh vrazdi pro ozdoby, penize atd. jestli vis kam mirim.
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 09-07-2006 21:12
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Joe Hallenbeck napsal:
.... Nedivas se tam do oci nepriteli kteryho si prave zabil. Jako pesak bych na to zabit cloveka proste nemel. Az moc si cenim lidskyho zivota.
....
toto je zdase oblibenej protimluv
vazis si zivota, ze by ses nechal zabit ? to si teda vic vazis ciziho zivota nez vlastniho ?
mozna kdyby si tam napsal popravit, tak by to smysl melo:sm19:
Upravil/a clone9cz dne 09-07-2006 23:00
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 22:31
|
Uživatel
|
clone9cz napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
.... Nedivas se tam do oci nepriteli kteryho si prave zabil. Jako pesak bych na to zabit cloveka proste nemel. Az moc si cenim lidskyho zivota.
....
toto je zdase oblibenej protimluv
vazis si zivota, ze by ses nechal zabit ? to si teda vic vazis ciziho zivota nes vlastniho ?
mozna kdyby si tam napsal popravit, tak by to smysl melo:sm19:
Nee ty mi nerozumis. V jednom pripade se snazis zabit cloveka, a v druhem pripade znicit stroj.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 09-07-2006 22:34
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Twister |
Přidané 09-07-2006 22:35
|
Nováček
Příspěvek: 82
Založený: 18.10.05
|
K veku... co teprv 1. svetova.. v ni bojovali i 14 lety kluci...
Jinak nerekl bych ze valky jsou "vysadou" pouze lidi... Jsou vysadou kazde "civilizace" my lide chapeme ze v jednote je sila, mame techniku a v neposledni rade vlastni nazor a zvykli jsme si ze pesti prosadej tento nazor docela dobre.... |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 09-07-2006 22:49
|
Uživatel
|
Twister napsal:
... vlastni nazor a zvykli jsme si ze pesti prosadej tento nazor docela dobre....
Jo to je ono.
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 09-07-2006 22:57
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Twister napsal:
K veku... co teprv 1. svetova.. v ni bojovali i 14 lety kluci...
Jinak nerekl bych ze valky jsou "vysadou" pouze lidi... Jsou vysadou kazde "civilizace" my lide chapeme ze v jednote je sila, mame techniku a v neposledni rade vlastni nazor a zvykli jsme si ze pesti prosadej tento nazor docela dobre....
Ty znas jeste jinej druh civilizace, nez je ta lidska? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-07-2006 00:09
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Klingoni, Romulane, Borgove, Cyloni...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 10-07-2006 01:02
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
Klingoni, Romulane, Borgove, Cyloni...
Voe zapomel jsi na Vulkance
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Twister |
Přidané 10-07-2006 08:49
|
Nováček
|
Vsimni jsi ze jsem ji nejmenoval... ale uprimne ja neverim ze jsme ve vesmiru sami... Vesmír je jen pro lidi az moc velky... ale co je nejhorsi umite si predstavit az se s tema mimozemstanama potkame jaka zase zacne valka? |
|
|
|
313_Hidde |
Přidané 10-07-2006 08:58
|
Nováček
Příspěvek: 26
Založený: 11.10.05
|
Twister napsal:
... ale co je nejhorsi umite si predstavit az se s tema mimozemstanama potkame jaka zase zacne valka?
Rychla :sm27: |
|
|
|
Twister |
Přidané 10-07-2006 14:51
|
Nováček
|
No nevim, proc si vsichni myslej ze mimozemstani musej byt vzdy na vyssi technicky urovni nez my... Treba jednoho dne budeme litat vesmirem a potkame bandu mimozemstanu, kteri si utiraj prdel lopuchem... |
|
|