November 23 2024 05:06:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Tak co Pepane???
1stCL_Bumik
A vetší ovad je ....... no taky Sabot. Pepí näm uz nejak starne :sm16:

:sm6:

313_Ffajtl
ty vole:lol: Vsadím si jedno pivo na to, že vyhraje SaBot..

Proč? Jednoduché: Pepanovy ruce + spit = katastrofa

Jinak Pepane www.kolobok.wrg.ru/smiles/personal/russian.gif

http://www.313.cz/
CR_PETRAS
Jo,myLady a pánové .... já jednou s Pepanem ve Spitech letěl !!! Já bych toho kluka nepodceňoval.Von to má ve voku :sm8:

Aby ten pan Sabot nedopadl takhle :sm11:

......... chci dělat sekundanta !!! :sm27:

http://avionika.webpark.cz
1stCL_valhera
Před dvěma lety mě Sabot s Pepanem (oba ve spitech) proháněli v mém rozkouřeném befku a v touze mě dorazit se srazili. Já bych to viděl na plichtu... asi se srazí Šklebící se

haluz paja
No vykonove je lepsi Bf 109. Pokud neudela vylozene krpu,mel by vyhrat :sm8:

rOckie
haluz paja napsal:
No vykonove je lepsi Bf 109. Pokud neudela vylozene krpu,mel by vyhrat :sm8:

leda ve smyslu "kdo uteče vyhraje"
V souboji musíš bojovat, nemůžeš letět pryč když se ti to hodí. A spitfire je schopný s opakovaně zoomujícím Bf za chvilku srovnat krok. Bez ohledu na počáteční nevýhodu rychlosti a výšky.

haluz paja
Ale pokud budes litat rozume,muzes si tu prevahu kdykoliv udelat.

1stCL_SaBot
..jj, takhle nejak ta nase diskuze zacinala taky :sm6:

CSL1_Wingman
haluz paja napsal:
Ale pokud budes litat rozume,muzes si tu prevahu kdykoliv udelat.

To ale platí jak pro Spitfire tak pro Bf :yes:

haluz paja
Bf ma vyhodu rychlosti. Tak na tom musis stavet taktiku. je jesny, ze s nim nebudes jak jeliman tocit na miste.

CSL1_Wingman
haluz paja napsal:
Bf ma vyhodu rychlosti. Tak na tom musis stavet taktiku. je jesny, ze s nim nebudes jak jeliman tocit na miste.

Koukám, že pán je suterén. Nechceš mi to ukázat v praxi Šklebící se Ono se to krásně čte i často posluchá, ale to si vážně myslíš, že ten Spit bude jako dole pod BF. Kde berete pane jistotu, že Bf vstoupí do souboje s výškovou převahou a Spit bude ten chudáček ? Jestliže oba vystartujou ve stejný okamžik sázím na Spita, že se z výškou nenechá zahambit. A v souboji půjde hlavně o povedený HO a přesnou střelbu, kde je to 50 na 50 :sm12:
Upravil/a CSL1_Wingman dne 10-07-2006 17:42

haluz paja
Bf samozrejme musi do souboje vstoupit s vyskovou prevahou! Nebude prece utocit kdyz stoupe. Kdyz vidim ze spit ma jasne navrh,tak lehce zdrhnu,a pokusim se o utok pozdeji. Kazdopadne musis souperi vnutit svoji taktiku. Coz na rychlosti se da solidne budovat :yes:

haluz paja
Samozrejme nejlepsi by bylo litat s Dorou :sm38:

CSL1_Wingman
haluz paja napsal:
Bf samozrejme musi do souboje vstoupit s vyskovou prevahou! Nebude prece utocit kdyz stoupe. Kdyz vidim ze spit ma jasne navrh,tak lehce zdrhnu,a pokusim se o utok pozdeji. Kazdopadne musis souperi vnutit svoji taktiku. Coz na rychlosti se da solidne budovat :yes:

Lehce zdrhnu ??????? :lol::lol: pořád mi připadá, že mluviš o Spitfiru co ho pilotuje slepej, lehce dementní a neschopnej pilot IDIOT. Přiznáš si vůbec, že tě ten Spit s hora taky může vidět a začít tlačit :sm12: Hoši koukám, že je tu spousta fundovanejch pilotů teoretiků, tak já se s dovolením vytratim a tady mistra fightu nechám v jeho představách Šklebící se ........:sm28:

haluz paja
Zapominas, ze musis mit oci vsude. Cili prehled co se okolo tebe deje. Spis uvidim bod proti obloze,jak proti zemi.

CSL1_Wingman
haluz paja napsal:
Zapominas, ze musis mit oci vsude. Cili prehled co se okolo tebe deje. Spis uvidim bod proti obloze,jak proti zemi.

Tím, chceš říct, že já zapomínám a nemám oči všude.

Vyber si čas a místo pro souboj Šklebící se
Spitfire IX - CVS_Wingman vs. BF 109- K4 - haluz paja

Ucho
haluz paja napsal:

Ale jo, všechno co říkáš platí pro běžné lítání na DF serveru a tak. Ale oni budou soubojovat. Takže to je 1 na 1 a nemáš kam moc zdrhat, když si ho nikdo jinej nevšimne nebo on někoho, furt jde jen na tebe. V takovémhle souboji ho naopak musíš vyřídit velmi rychle,tzn. jít tvrdě na něj, protože se ti Bf začne rychleji hřát, nesmí tě vytáhnout moc nahoru, protože tam je lepší a když budeš zdrhat, tak to uvaříš a ještě ti dojde palivo...

1stCL_SaBot
CVS_Wingman napsal:
haluz paja napsal:

Tím, chceš říct, že já zapomínám a nemám oči všude.

Vyber si čas a místo pro souboj Šklebící se
Spitfire IX - CVS_Wingman vs. BF 109- K4 - haluz paja

pak nam reknete co mame delat,
aby sme to potom s Pepanem nepopletli Šklebící se

Lucka
1stCL_SaBot napsal:
nene kdepak panove, stroje uz mame vybrany
Pepan si bere Spita IX a ja Bf109-K4
tak dlouho sme se u piva hadali, ktery letadlo je lepsi, az jsme se vyzvali :sm51:

No......bojovala jsem proti SaBotovi i Pepanovi mnohokrát. S Pepím jsem několikrát lítala i ve dvojici na Befku a ve Spitu.
Viděla jsem souboj Fučiho (Fw-190) s Pepím (Spitfire MkVc) na CLDS na mapě Operace Torch - hádejte kdo vyhrál Mrknutí

Těžko povědět, kdo z nich má větší šanci.............hmmm, ale pokud Pepí poletí na Spitu IX a nebude na dur Pff , vsadila bych si na něj :sm50:

Editace: neposlušná písmenka
Upravil/a Lucka dne 10-07-2006 18:55

rOckie
haluz paja napsal:

pájo, je vidět že tydle souboje nelítáš (a na tom není nic špatnýho), proto mluvíš z cesty. Tím bych to uzavřel; nebo si to dej s Wingem a neteoretizuj.

1stCL_SaBot napsal:
pak nam reknete co mame delat,
aby sme to potom s Pepanem nepopletli Šklebící se

se obávám, že by Wingman na to pomalu už mohl mít legitimní nárok. To víš, v CSL není kroucení na černý listině... Úsměv
Upravil/a rOckie dne 10-07-2006 18:54

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,758 návštěv