September 20 2025 22:19:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Merten
Ici konkurence by mu jen prospěla Vyděšený

WT_Horrido
Gotha

http://www.youtub...DvEDjJFa2Q
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

ZVP_Iceman
NU máš asi pravdu Mertene, ono by se třeba přestali řešit záclonky ve vagonech a začlo by se konečně lítat.... Mrknutí ...nu ale stejně..já se už těším na tu Ghotu.... Cool

1stCL_Novotny
Paláááda!
http://en.wiki.ri...=Gotha_G.V

1stCL_Novotny
Jason_WilliamsFri Jan 28, 2011 7:16 pm:
Probably early next week if weekend testing goes ok.

Jason

Držme palce.

krysto6
čau chlapi Mrknutí tak už mám rise of flight. je to hrozně težký mam X52 a letadlo mě neposlouchá ani v těch misích nikoho nesundam dejte mi nejaky tipy Šklebící se litam za nima furt do kolečka a nemůžu je dohnat Smutný hrál sem mulťák ale tam mi to nestřílelo pak sem přišel na to že to musím natáhnout Úsměv jinak je to hrouně btežký s tim pozicním kloboučkem Smutný grafika je krásná i když sem v multiplayeru furt honil černý kolečko nevim proč Šklebící se
díky

WT_Horrido
To je hrozně obecný dotaz. Musíš se naučit dobře ovládat letadlo, soustřeď se pro začátek na jeden typ no a střílej z blízka tak abys viděl zásahy, naučíš se pak odhadovat kam to letí...

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

krysto6
díky ste fakt borci jestli nšco na X52 sundáte Mrknutí máte muj obdiv Mrknutí a na čem mam trenovat? multi? single player? můj nepřitel je rychlost furt padam stim spadem Smutný Vyděšený snad se to někdy naučím ten du hrát ale nikdo na multaku nemluvi chtel bych pokecat mam sluchatka i mikrak

arnysimilar
Spad XIII je energetické lietadlo, s tým sa "nekrúti". Ak chceš krútiť, odporúčam so svojej vlastnej skromnej skúsenosti Albatros DVa. A ak sa chceš niečo naučiť a kecať cez TeamSpeak, prihlás sa k nám za kadeta, radi ťa privítame.Úsměv
http://aerialbatt.../index.php

http://arnysimilar@gmail.com
LEON
To krysto6: Hlavně si pořiď FreeTrack a zapomeň v RoF na nějakej poziční klobouček, přinejmenším v manévrových soubojích. Když kolem Tebe začne oblítávat Dreidecker nebo Camel v malých poloměrech jako moucha, tak ho kloboučkem v zorném poli těžko udržíš.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
krysto6
v demu ma pouze 2 letadla Smutný myslim spad+albatros D.Va albík je lepší podle me alespon se znej líp kouká Mrknutí veškerý souboje zem zatim mel pouze 100m nad zemí s ta mapa to jezero to je děsný Smutný jinqak mam na výber asi 4mise kampan je nefunkcni a tu ja potrebuju aby me naucili litat strilet atd. de mi pouze 1 mise potom naky errory :/ mam 2 setřeli potom sem naboural do kostela Šklebící se nechapu jak zamerite ten balooon ne se ten zamerovac furt cuka a krouti a to hraju na skoro nejlehci obtiznost al ne arcade Šklebící se
Upravil/a krysto6 dne 30-01-2011 21:04

Letec227
Zdravím pánové,
tak jsem si říkal, že si po pár měsících zalítám Rise ale ono ne. Stahnul se mi novej patch a zatímco dřív jsem si pochvaloval grafiku a lítal na vyšší detaily, teď si neškrtnu. Nepravidelné škuby během letu, i když nastavim vše na low a rozlišení na 1024x768.
Při tom se ten dogfight fakt nenaučim - stále si můžu ukroutit šaltpáku, ale jednoho pitomýho pc-nováčka nedostanu před sebe. A když náhodou jo, za chvilku už zase točí menší poloměry než já a jsem v .... a tak mé souboje často končí tím, že to točím tak nízko nad zemí, až mu rupne v pc-bedně a zareje to do země.
Jestli máte někdo nějakou radu, rád se poučím Úsměv Ještě moje pc: Athlon 64 X2 5000+ 2.6 GHz, 2GB ram, GF 9800 GT

1stCL_Fucida
Letec: budeš potřebovat silnější počítač a zkušenosti. oboje je drahé Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

BP_Tyrl
Dost často pomáhá, vyluxovat bednu, pročistit počítač a defragmentovat disky. Nastavit ROF tak, aby zatížení grafické karty bylo pod 100%. No a pak si nastudovat letové vlastnosti a nesnažit se ve Spadu utočit Albatros.

WT_Horrido
Prý "Coming Very Soon!"

[img]http://777avg.com/screens/Gotha_Night_0.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Dear Customers!
We should inform you, that "Rise of Flight" Master Server will be offline for maintenance works from 11:00 till 17:00 UTC/GMT in 1 February 2011 (Tuesday). While it is - you may to use OFFLINE game mode for playing the "Rise Of Flight".

Gotha definitivně na cestě Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Cool wir fahren gegen England WW1 CoolŠklebící se

krysto6
to Éro je pěkný Úsměv ale ne tak pěkny jako HP. tak sem furt nevěděl jesli radfěji němce nebo brity a volba padla na němce alespon v I.světový takovej albatros D.Va co je v demu je docela dobrej furt trénuju ale proste jak mi nejde ta kampan co vas to ma naucit task nevim, Smutný podivejte se Mrknutí takhle nějak mi to jde (neni to oje video nemam freetrack) ale kdyz nalitavam tak nedokažu uklidnit letadlo ani na konvoj ani na nic musim to hned zvedat. na kolik % mam mit plyn Vyděšený jde přistát a ject za konvojem a astříet do něj Šklebící se

1stCL_Novotny
Tak už to jedé! už se to sosá! CoolCoolCool 45% !CoolCoolCool

1stCL_Novotny
Pro všechny co uvažují o zakoupení některého z dalších hadraplánů:
Big Aircraft Sale! February 1st – 6th
In celebration of Update 1.017 we are happy to offer you our best aircraft sale to date! If you have not completely filled out your ROF hangar, now is the time to do so. All planes are on sale! The Gotha G.V and Handley Page 0-400 are just $11.99 each and ALL other planes are just $2.99! Go create your own special bundle at awesome savings!

Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 01-02-2011 16:41

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,061,284 návštěv