September 21 2025 13:43:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
313_Gryzlov
Alllite, děkujeme za radu, ale ta "klasika" také stojí za ... Úsměv Byť se dá snadněji modifikovat Úsměv

Serza
Odinstalováno...

Rozvíjení vnitřního klidu nikdy nebylo jednodušší...

LEON
Ještě Seržo prodej počítač a mazej do lesa objímat stromy ;-)
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Hoper
a klid zavládne i v tomto vlákně ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Serza
Neni treba.

Tom_The_Maniac
Čest práci, rukám klid! Asi mě zbijete, protože tu kopu do mrtvoly fóra o Warthunderu (protože já), ale chtěl jsem se zeptat, jak moc užitečný je to nastavení toho 'focusu' pro lítání bez značení? Zlepší to nějak viditelnost dot s průměrně vycvičenou posádkou? (Tzn že mám na letadle, na kterým lítám , posádku s hodností Expert na typ ledadla, ve kterým právě sedím) Trávím teď hodně času tím, že s tím zkouším nějak laborovat, ale nějak mi to celý nedochází. Jinak k nastavení grafiky mám vlastně všechno povypínaný, až na textury, který mám médium, protože pak lítám, kochám se stínama v kabině a jak to epicky vypadá a pak mě někdo lízne, ani se nemusí moc snažit. Sugesce?
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Baron
Nie som si celkom istý, čo myslíš pod "jak moc užitečný je to nastavení toho 'focusu' pro lítání bez značení". Všeobecne platí, že čím máš vycvičenejšiu posádku, tým skôr uvidíš dot (tzn. na väčšiu vzdialenosť). Je to hodne dôležitá vlastnosť - kto prvý vidí, má výhodu (platí bez výnimky všade a za všetkých okolností). A platí to aj pre tankistov - napr. skôr rozoznáš ukrytý tank, ako keď máš nevycvičenú "crew".
Hals - und Beinbruch!

Vilik
Tyhle RPG prvky nemaj v simulatoru žádnej vliv. Jen v arkádách to ovlivňuje vzdálenost zobrazování ikon.

Baron
Omyl. Funguje to.
Hals - und Beinbruch!

Tom_The_Maniac
Aha, dobře, a co přesně je to nejdůležitější pro to 'včasný' zobrazení dotů? Averness nebo Keen Vision?
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Baron
V cestine su to polozky Ostrazitost a Viditelnost. Oplati sa expit obidve.
Hals - und Beinbruch!

Baron
Úsměv Pripravuje sa prvý z Marderov Mrknutí Ďalšie budú prichádzať časom

[img]http://forum.warthunder.com/uploads/monthly_07_2014/post-42910-0-18849900-1405023800.jpeg[/img] is not a valid Image.

[img]http://forum.warthunder.com/uploads/monthly_07_2014/post-42910-0-57806200-1405023844.jpeg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 16-07-2014 09:22
Hals - und Beinbruch!

alfik
Kdyby raději přidali pár map! Už to zase nehraju, kvůli tomu.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

313_OTU_oblak
oni přidávají...ale pomalu

olda Olde maly
313_OTU_oblak napsal:

oni přidávají...ale pomalu

Arkádový Šklebící se

radko1111
MARDER ? Po tom dele ZIS 30 na podvozku toho konsomolca ďalšia krabička ktorá exploduje na 1 ranu Pff ...

Celkom zaujímave sú tie tanky .. Čo sa týka zvukov a riadenia tankov celkom ma to prekvapilo Mrknutí .

Jedna otázka : Oplatí sa za Germánov Hetzer ?
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Serza
Hetzer?

Z bezprostredni vzdalenosti sem mu narval 85mm naboj z D5S (mam SU-85) - podival se na me, zmackl spoust, a ja koukal jakou nadhernou hromadu plechu do sberny mi udelal z meho stihace tanku.
Nutno poznamenat, strilel jsem na nej zepredu, on take.

olda Olde maly
Hetzer nebrat. Tyhle ty mapy nejsou pro něj. Zepředu sice něco vydrží, ale vyjma Kursku se střílí na vzdálenosti pod 500 m, takže nic moc. Mám s ním něco odježděno, takže asi tak.

Baron
radko1111 napsal:

MARDER ? Po tom dele ZIS 30 na podvozku toho konsomolca ďalšia krabička ktorá exploduje na 1 ranu Pff ...

Celkom zaujímave sú tie tanky .. Čo sa týka zvukov a riadenia tankov celkom ma to prekvapilo Mrknutí .

Jedna otázka : Oplatí sa za Germánov Hetzer ?

Zis je skoro za trest, ale pri správnom použití je nebezpečný. Mardera by som skôr prirovnal k SU-76 - a to už je hodne dobré samohybné delo. Pokiaľ sa tieto stíhače tankov použijú tak ako sa majú, dokážu zničiť aj oveľa silnejšieho protivníka. Platí to pre Simulator Battles, na arkáde a v tzv. real battles je to s nimi docela o držku (jazdím iba SB ).

Hetzer je na svojom tiere jeden z najlepších stíhačov tankov. Odporúča 20 z 10-tich tankistov Mrknutí

Edit: vidím, že koľko ľudí toľko názorov. Olda má pravdu v tom, že Hetzer je najúčinnejší na väčších mapách. Ale nestratí sa ani na iných. Tiež mám s ním čosi najazdené, a som s ním veľmi spokojný - ale Oldova negatívna skúsenosť s ním je rovnako cenná . Úsměv
Upravil/a Baron dne 16-07-2014 19:28
Hals - und Beinbruch!

Baron
...a teším sa na StuG.IIIG. Snáď vydajú aj Sturmhaubitz...

[img]http://devblog.warthunder.com/wp-content/uploads/2014/07/Sturmgeschutz_g5.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 18-07-2014 13:59
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,068,464 návštěv