November 23 2024 06:38:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
606_Druindin
Ten model co tomu dali je celej pošahanej, stačí se křivě podívat na směrovku a deš do plochý vývrtky. Jesli odpovídá rychlost a stoupavost sem neměřil, já su rád, že to udržim v rovnym letu Úsměv

Deschain
606_Druindin napsal:

Ten model co tomu dali je celej pošahanej, stačí se křivě podívat na směrovku a deš do plochý vývrtky. Jesli odpovídá rychlost a stoupavost sem neměřil, já su rád, že to udržim v rovnym letu Úsměv

chování směrovky předělaj u všech letadel

jirik
Mě se ta současná P-40 taky nezdá. Mám z ní takový pocit, jako z Nieuportu 28 z Rofky. Bojovat se s tím dá, někdy i docela úspěšně, ale musí se používat jinak, než si člověk přečte v různých knížkách a na netu. Nedávno jsem narazil na tohle zajímavé povídání ohledně P-40: http://lend-lease.airforce.ru/english/articles/golodnikov/part2.htm (zajímavé je to celé). Mám právě pocit, že zpracování P-40 ve starém se tomu povídání blížilo trochu víc (až teda na účinnost zbraní). Jsem moc rád, že se ten simulátor vyvíjí a starší věci prochází revizí. Úsměv

Farky
Rumcajs napsal:

Change log je takovej Putinovskej. Co se nám zrovna chce přiznat, to tam dáme. Co se nám nechce přiznat, to tam nedáme a kdyby se na to někdo ptal, tak to zapřeme.

Tohle je zkrátka takový národní charakter. Asi se tomu nedá divit, protože oni v takovém prostředí žijí každý den a dost možná jim přijde normální, že pokud je věc nějak citlivá, tak se mlží a lže, ale nikdy se nepřizná.

Nakonec pamětníci asi ještě vzpomenou, že na začátku projektu dokonce ani nepřiznávali opravy vydaných verzí. Najednou se stáhnul patch, ale číslo verze bylo identické.

Je to až komické, z našeho úhlu pohledu, že oni stále žijí v tom prostředí třídního a národnostního boje a prožívají to ideologicky. Zas ale sim je to i tak super a když mají nakonec dobrou vůli to dostrkat do správného tvaru, tak je to fajn.

Já bych to nesváděl na národní charakter, spíš bych v tom viděl amatérismus. Mám pocit že si myslí že je to jedno co je v change logu, hlavně že to změnili ve hře. Neuvádění věcí v change logu je typické pro vývojáře co v tom sami mají malinko chaos a určitě to není nějaké ruské specifikum. Ale třeba se pletu.

Mira napsal:

Zeptám se poměrně blbě, jsem vlastníkem P40 teprve krátkou chvíli..je to potvora nepoužitelná, dobrá tak max. na odhození te 500kg bomby a mazat domů ( teda dle mého názoru za těch pár letů ).
Padají aspon v jejím případě na hlavu vývojářů stejné přípominky, dotazy a návrhy jako to bylo (je) v případě FW ? Myšleno tak, zda-li je vůbec nějaká šance, že se k tomuto letadlu někdy vrátí, nebo se nechá tak jak je..
Nemůžu soudit jak by mělo létat, ale prostě si myslím, že takhle určitě ne..

Jo, P-40 je skoro nepoužitelná a rozhodně není správně. Nějaké diskuse na fóru proběhly a probíhají, ale to na nějakou změnu těžko bude stačit. Musel by se toho někdo ujmout, celé to sesumírovat a jít s tím přímo za vývojáři. A protože P-40 obecně není pro lidi ani zdaleka tak důležitá jako Fw 190, nevím jestli se někdo takový najde. Jinak šance na změnu tam je vždycky, sami od sebe se k tomu ale určitě nevrátí.

jirik napsal:

Mě se ta současná P-40 taky nezdá. Mám z ní takový pocit, jako z Nieuportu 28 z Rofky. Bojovat se s tím dá, někdy i docela úspěšně, ale musí se používat jinak, než si člověk přečte v různých knížkách a na netu. Nedávno jsem narazil na tohle zajímavé povídání ohledně P-40: http://lend-lease.airforce.ru/english/articles/golodnikov/part2.htm (zajímavé je to celé). Mám právě pocit, že zpracování P-40 ve starém se tomu povídání blížilo trochu víc (až teda na účinnost zbraní). Jsem moc rád, že se ten simulátor vyvíjí a starší věci prochází revizí. Úsměv

Ve starém šturmu jsou P-40ky v rámci možností té hry udělané skvěle a to letadlo je i vůči ostatním posazené přesně tam kde má být (výkonově i vlastnostmi). To pro BoM bohužel neplatí. Ale nesmíme zapomínat že i ve starém šturmu éra prošly několikrát revizí, včetně těch P-40. Je teda fakt, že zrovna P-40 s přimhouřením oka tak nějak seděly od začátku.

jirik
Teoreticky, jestli se pustí do nějakého pozemního Pacifiku a bude tam zrovna P-40, tak by se možná mohl strhnout řev (americký) poměrně hlasitý. Úsměv

saldy
Nějaký tip na co si dát pozor u Ju 88? Teď jsem to prvně krátce prolít v singlu na expert a zdá se, že to má všechno automatický, tj. chladiče, kompresor i klapky. Vrtule je teda manual.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
saldy
Řekněte mi radši proč mi nejde namapovat pro 88 ... outlet cowl shutters control (Ju 88, La-5, P-40) to by měly být žaluzie.

310_cibule
Jo. Lavočka třeba má otevírání na vstupu i výstupu. Mám je namapované na osách, ale jde to i na tlačítka. V čem je problém?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
310_cibule napsal:

Jo. Lavočka třeba má otevírání na vstupu i výstupu. Mám je namapované na osách, ale jde to i na tlačítka. V čem je problém?

Na osu jsem to nezkoušel, ale ať k tomu přiřadím jakýkoli tlačítka .../... , tak to nereaguje a žaluzie se ani nehnou.

1stCL_pbarry
edit:

zkontroluj, jestli ti nastavení s něčím nekoliduje
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 26-11-2016 20:34
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
310_cibule
Sorry, Saldy. Fakt netuším, v čem může být problém. Mně to šlape.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
310_cibule napsal:

Sorry, Saldy. Fakt netuším, v čem může být problém. Mně to šlape.

Tak už to šlape, z nějakýho důvodu bylo jen třeba restartovat hru, předtím jsem to tedy zkoušel zbytečně.

310_cibule
Mrknutí

falkon
Obcas ma vazne SERE priposranost miestnych moderatorov/majitelov/sponzorov... :-\

1stCL_Novotny
Ano sinku, je to tak. Připosranost je tu opravdu na místě. Protože pokud bys sem musel lézt každých deset minut. Jen kvůli tomu zda nějaký retardovaný, přiteplený, či sprostý "Homo sapiens sapiens", něco někde vyplodí a náhodou to pošle jinam. Tak mi věř že by se musel nutně posrat. Úsměv
Věřím že mé pozdní přesunutí do jiného (doufám toho pravého) vlákna aspoň trochu potěší. Mrknutí

CSW_Cassius Chaerea
On se asi Falkon potřeboval v tomhle topicu bavit o něčem důležitém. Tak co to bude Falcone?

1stCL_pbarry
X Novotny napsal:

Ano sinku, je to tak. Připosranost je tu opravdu na místě. Protože pokud bys sem musel lézt každých deset minut. Jen kvůli tomu zda nějaký retardovaný, přiteplený, či sprostý "Homo sapiens sapiens", něco někde vyplodí a náhodou to pošle jinam. Tak mi věř že by se musel nutně posrat. Úsměv
Věřím že mé pozdní přesunutí do jiného (doufám toho pravého) vlákna aspoň trochu potěší. Mrknutí

Popravdě to nemá v "Kampfgruppe na východě" co dělat. To je vlákno věnované organizování poletů..§

Kde jinde si máme nadávat když ne ve žvanírně?
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 27-11-2016 13:02

barryk.webz.cz
ZVP Zdenek
X Novotny napsal:

....Jen kvůli tomu zda nějaký retardovaný, přiteplený, či sprostý "Homo sapiens sapiens", něco někde vyplodí a náhodou to pošle jinam. ....

Být Jiříčkem, tak bych se za tohle regulérně urazil....
Die Tschechen sind die lachende Bestien

falkon
X Novotny napsal:

Diky pane! Aj ked, intuitivne by som ocakaval, ze taketo sracky sa splachuju do žumpy (koša)...

1stCL_pbarry napsal:

V žumpe.

1stCL_pbarry
falkon napsal:

1stCL_pbarry napsal:

V žumpe.

A jak moc je to morálně dekadentní, aby to patřilo do žumpy, posoudíš ty?

barryk.webz.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,572 návštěv