Tak ještě do zítřka (teda dneška) o trochu zlevnili - Bf 109, Sabre, Dora, Mi-8 za 9,99$, Mustang za 5,99$ atd. Je vidět, že ti kluci ruský naše dolárky moc potřebujou.
Upravil/a MaP dne 16-02-2015 03:15
Anebo potřebujou víc,než si myslíš,ale protože jim to nikdo nekupoval,tak zlevnili,aby alespoň něco vydělali.....To máš jak s benzínem.U nás jsou vedle sebe dvě benzínky...nebudu jmenovat jaké,to je zavádějící.Jedna má pravidelně o 1,00 - 1,50 kč dražší benzín...no a kde si myslíte,že stojí auta.Takže založené na větším obratu menších peněz,přičemž vlastně vyděláš více
Ten parchant mi uděl díry do mé Dorky!! To neměl.
----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/dcs/Screen_150222_181554.jpg[/img] is not a valid Image.
----
Pánové neděl by mi někdo zkušenější lekci jak lítat se Su-25?
Nedávno jsem DCSko z nudy naistaloval a docela mě to baví....akorát ať hraju kampaň nebo rychlou misi vždycky mě sestřelí(Ať už SAM a nebo AMRAAM ) tak bych rád věděl, jak na to ....ono je sice super, že se ten výstražný systém vždycky rozbliká a rozhučí jako sanitka ale co s tím ?
Hrábě jsou sedící kachny kouty, to je život, jakmile je amraam ve vzduchu je zpravidla konec
Možnosti máš, světlice, pásky, rušení a přitom manévrovat .. ale to je většinou taky marné ...
Hrábě jsou sedící kachny kouty, to je život, jakmile je amraam ve vzduchu je zpravidla konec
Možnosti máš, světlice, pásky, rušení a přitom manévrovat .. ale to je většinou taky marné ...
Mno právě... ...a pak když se člověk vyhne všem amraamům a konečně naladí tu rozladěnou černobílou obrazovku tak první co uvidí, je naježený Vulkán nebo jiná podobná potvora a je zase poprdeli ....většinou stihnu odpálit tak jednoho dva "Vichry" a je konec
Nj vichry to je středověk, zlatá A-10 s maverickama.
Ale zase to je kumšt s tím něco dostat o to má pak člověk větší radost
Systémy jako vulcan (M-163VADS), lze celkem dobře sejmout přízemním letem těsně nad zemí a zasypat ho neřízenejma raketama, rychlá akce, pokud nejsou okolo nějaký jiný AA systémy. Než se vzpamatuje jseš pryč, ideálně za kopcem.
Nebo vystoupat do 6km a shodit mu na hlavu nějakou neřízenou bombu. VADS má efektivní dosah 2km.
Útoky na lodě jsou extrémně obtížné ale propočítal jsem že pokud počítáš zhruba 30% ztráty tak zásah dáš.
Takže z 12 kusů útočících Su-25, 3-5 kusů má šanci zasáhnout
S Migem-21 je to krapet lepší, rychlost je rychlost ..
Upravil/a magot dne 23-02-2015 14:36
k lodím jsem se ještě nedostal....navíc stále bojuju s ovládáním jednotlivých zbraňových systémů ale to se časem poddá....docela by se mi hodil nějáký soupis všeho s obrázkem, účinkem,doletem a pojmenováním v HUDu, protože ten tréning nezahrnoval všechno.
Existuje mnohastránkový manuál v češtině pro Su-25T.
Případně na DCS webu si odfiltruj tréningové mise pro Su-25A/T od komunity. Tam toho bude jistě dost ...
Taky youtube je dobrej zdroj tutoriálů.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.