To video mě pobavilo proto, že pitomoučký chytrolín směšným spůsobem dělá machry a potom sedne do tanku a dostane několikrát po sobě na prdel.
Píšu to zde protože jestli Baron nebo někdo jiný sem hodí od tohoto "autora" zase nějaký počin budu rád :bude stoprocentně bžunda.
Hm jsem asi hnusný že? Mám se jít stydět do kouta?
Mám jejich kanál v popisu. Stačí ho hodit nahoru a prohlídnout si jejich youtube. Zároveň děkuju, že jste si všimli a zareagovali na to, že jsem podobný video sdílel před nějakou dobou s nulovým ohlasem. T je vidět, že ze mě máte 'korát srandu a děláte si ze mě čabčurky, přátelé.
No to by si snad nikdo tady ani nemohl dovolit !!!!!!!!!!!
To video mě pobavilo proto, že pitomoučký chytrolín směšným spůsobem dělá machry a potom sedne do tanku a dostane několikrát po sobě na prdel.
Píšu to zde protože jestli Baron nebo někdo jiný sem hodí od tohoto "autora" zase nějaký počin budu rád :bude stoprocentně bžunda.
Hm jsem asi hnusný že? Mám se jít stydět do kouta?
Mám jejich kanál v popisu. Stačí ho hodit nahoru a prohlídnout si jejich youtube. Zároveň děkuju, že jste si všimli a zareagovali na to, že jsem podobný video sdílel před nějakou dobou s nulovým ohlasem. T je vidět, že ze mě máte 'korát srandu a děláte si ze mě čabčurky, přátelé.
No to by si snad nikdo tady ani nemohl dovolit J!!!!!!!!!!!
Ale mohl!!! Už mě totiž nemáte rádi
Ale dosti humorů a zpátky ke skutečnosti. Minimálně jejich sérii 'Firearms History' neodsuzujte. Je totiž mojím dílem.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
To video mě pobavilo proto, že pitomoučký chytrolín směšným spůsobem dělá machry a potom sedne do tanku a dostane několikrát po sobě na prdel.:D:D
to, že tam dostaneš na budku ani nevíš jak, je bohužel možné naprosto v pohodě
a to, že sejmul tři "smraďochy", kteří ho mohli každý sám slupnout jako malinu, bylo tak nějak omylem, viď ...
ale 11tiletému klukovi se to jeho video líbilo, teda ta pasáž, kde vykřikoval - "di pryč, smrdíš!" (to poučování o nábojích na začátku ho těžce nebavilo)
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Sibiřská La...Tygr je zpátky! . Hele, koukni na to video z akce (cca posledních 15 minut)...myslím, že jsi ještě nikdy v životě nedržel Pantherům tolik palce, jako jim je budeš držet proti tomu komentátorovi .
S nějakou úrovní simulace si nelam hlavu. Simulátorové ambice to imho nemá naprosto žádné (a to v žádném myslitelném směru). Možná trošku z hlediska koncepce damage modelu...možná.
Fuči ... i Ty jeden
Rozhodně zastávám názor: simulace nesimulace, všem se má měřit stejně. Pokud se tak neděje, je to špatně a lidé mají právo proti tomu vznést námitky
A pokud vím, tak tvůrci WT se bušili do prsou, jak to udělají pořádně a lépe než WoT. Můj názor (ano, nehrál jsem WT, ale co jsem viděl, mi stačilo): WoT je lepší (a že k němu mám také výhrady), protože si na nic (už) nehraje. Alespoň pro mě.
Takže WT beru jako "frajírka", který machruje, ale to je asi tak všechno. Je to jen jiná arkáda. Nic víc.
P.S.
Ano, jsem si vědom, že tvůrci provázali pozemní a letecké bitvy. Jsem si vědom, že grafika je někde úplně jinde, ale je to slabá omluva za jejich chvástavé řeči. Až to změní, pak se jim klidně omluvím, ale pochybuji, že se tak stane (že to zlepší)
Fuči ... i Ty jeden
Rozhodně zastávám názor: simulace nesimulace, všem se má měřit stejně. Pokud se tak neděje, je to špatně a lidé mají právo proti tomu vznést námitky
A pokud vím, tak tvůrci WT se bušili do prsou, jak to udělají pořádně a lépe než WoT. Můj názor (ano, nehrál jsem WT, ale co jsem viděl, mi stačilo): WoT je lepší (a že k němu mám také výhrady), protože si na nic (už) nehraje. Alespoň pro mě.
Takže WT beru jako "frajírka", který machruje, ale to je asi tak všechno. Je to jen jiná arkáda. Nic víc.
P.S.
Ano, jsem si vědom, že tvůrci provázali pozemní a letecké bitvy. Jsem si vědom, že grafika je někde úplně jinde, ale je to slabá omluva za jejich chvástavé řeči. Až to změní, pak se jim klidně omluvím, ale pochybuji, že se tak stane (že to zlepší)
Ta grafika vypadá hezky jen na oko. Jinak s tebou naprosto souhlasím. Bohužel už to asi lepší nebude.
To video ani snad nelze brát vážně, třeba si jeho tvůrce udělal jenom srandu
Jak jsem ho měl možnost poznat v PS2, tak z toho nevyroste. Hraje víc než dobře, ale s globální strategií mu to pokulhává. Projev je pak odpovídající videu, OP od doby co přijde až po odchod. Bohužel tím nakazil i některý schopný hráče, který jsou docela fajn a nesluší jim to. Prostě se to bere u něj jako standard. Naštěstí jsme se moc nepotkávali, takže dobrý. Z toho důvodu jsem toho i poměrně dost odvelel a předvedl, jak se dají vyhrávat eventy vyhlášené na čas. Absolutně nikdo tam totiž neřešil, jaký problém může být zaútočit předčasně a tím na sebe upozornit jako na nejnebezpečnějšího z trojice. Nějak jsem jim tam táhnul za jinej konec, ale proklatě mi to vycházelo snad proto, že jsem školenej z WWIIOL.
Videa maj všechny takový "veselý", dokonce bych se odvážil tvrdit, že si z toho dělaj značku.
Ty jsi Clone u Tartarusu zůstal? Já když jsem k nim v PS2 přišel s kolegou párkrát na TS, tak tam pokaždé akorát nějaké mutující hlásky krkali a říhali do mikrofonů a hrozně se tomu chlámali. Když jsme je napomenuli a zeptali jsme se, kolik jim proboha je, tak už se s námi od té doby nikdo od nich nebavil
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
To Serza: Ano, v PlanetSide 2 na Woodmanu je to největší a nejaktivnější CZ/SK komunita, jejich počet osciluje někde mezi 250-700 lidmi, jelikož mají velice přísná docházková pravidla (já jsem od nich odcházel v době, kdy platil vyhazov za pouhou dvoudenní neaktivitu). Bohužel na můj vkus příliš nízký věkový průměr, což se projevovalo i kulturou na TS. Myslím, že se nesnaží vypadat jako dospělá komunita, spíš se jen chtějí bavit a blbnout způsobem odpovídajícím jejich věku, jen jsem na to nebyl ze ,,štábního" TS prostředí leteckých simulátorů vůbec zvyklý, tak jsem na něj většinou nechodil.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Fuči ... i Ty jeden
P.S.
Ta grafika vypadá hezky jen na oko. Jinak s tebou naprosto souhlasím. Bohužel už to asi lepší nebude.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nie, stabilizátor ala WoT tu nenájdeš. Ale tanky sa zhupnú pri zastavení tiež. Niektoré o niečo viac ako je zdravé.
Stabilizátory jsou jen pro sraby. Když už tu Clone zmiňoval PlanetSide 2, tak tam jsou tanky z roku 3000 a stabilizátory nemají vůbec, tak co tu s nimi vymrzujete v pravěku v druhé světové
Ohledně debaty o Woodmanu a PS2: Já s nima PS2 nehraju, nemám na to stroj. Vim, že Leon se kdysi pyšnil bannerem s jejich značením =)
No ale asi takle: Je tu i video, kde si sehnali chlapíka, aby tam dal ty děcka do latě, když na to Tomáš nemá čas: YouTube Video
Je to poměrně zajímavý, trošku směšný v tom, jak si 'děcka hrajou na vojáčky po internetu', ale na druhou stranu, já je mít takle někde v reále, tak asi zasednu za nejbližší stacionární kulomet a postřílim je, protože se chovaj jako hovada.
Mě trošku zamrazilo, jak hrozně mladá je ta komunita TarCastu.
Jinak tenhle kanál sleduju prakticky od úplnýho začátku a protože s Tomem spolupracuju na Firearms History tak vim, že je to človíček, se kterým je jak sranda, tak umí bejt hrozně nepříjemnej, paličatej a zaujatej.
A pokud jde o značku - ona to tak trošku už jejich značka je. Seřvat Call of Duty, Battlefield a podobný hovadiny (Jejich video o singleplayeru Battlefieldu IV má nejvíc palců dolů a je tam asi nejvíc análních průtrhů - až neskutečný, jak jsou někdy ty děcky tupý, viz jejich komentáře o tom, že bugy a crashe ve hře způsobujou komponenty v počítači, že hra je jinak ú-žas-ná). Ale já se osobně některejm jejich videum sám vyhejbám, protože vim, že by mě to nasralo.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Fuči ... i Ty jeden
P.S.
Mám asi nějaký divný oko
To se ti tolik WT grafika libí až jsi z toho zaslepen ?
Nema nekdo nejaky trik na zjisteni vzdalenosti? Na Kursku uz me zacina srat do nepricetnosti (rozumej: nejraci bych si to s nima rozdal rucne a strucne) situace, kdy ja na dvacet naboju obstreluju tank a ani jednou se netrefim, ale oni na stejnou vzdalenost vzdy trefi (a znici...) prvni slupkou.
A pokud se nakym zazrakem trefim, vubec jim nevadi 85mm naboj zarazeny v prdeli.
Nema nekdo nejaky trik na zjisteni vzdalenosti? Na Kursku uz me zacina srat do nepricetnosti (rozumej: nejraci bych si to s nima rozdal rucne a strucne) situace, kdy ja na dvacet naboju obstreluju tank a ani jednou se netrefim, ale oni na stejnou vzdalenost vzdy trefi (a znici...) prvni slupkou.
A pokud se nakym zazrakem trefim, vubec jim nevadi 85mm naboj zarazeny v prdeli.
Jo, vyhlídni si pár dobrých pozic a na nich se zastřílej...toť celé.
se na ten WT vykašlete a máte klid ne ? Vyvojáře nezajímá historie ... ale jen kolik utratíte a kolik času ve hře strávíte, koho dneska zajímá Historie jak co jezdilo, 30lidí na SVK?
Nebo si dejte klasiku YouTube Video
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.