@Baron reálnější návrh byl v právě v tom aby ten DMG model fungoval tak jak má . Jinak tu T 34 už někdo reportoval a oni to stejně nevzali v potaz. Vše je v pořádku... prostě Gaijin. No podle toho co jsi mě psal mě to moc nepřišlo, že bys to hrál už 3 roky. Wot si nehraje na žádnou realitu či simulaci.
Ohl. toho videa, tak to je snad nejhorší video co jsem viděl. Ten chalan by si zasloužil dostat na "zadek". Nemá žádné vychování..
A ja som kde pisal, ze je to simulacia? Pisal som o Simulator Battles nie o hre ze je to simulator - to su dve rozdielne veci. Uz som to tu viackrat napisal, ale pre teba to pisnem este raz: War Thunder podla mojho nazoru NIE JE simulator, je to arkada s prvkami simulacie. Pokial tam budu zjednodusenia v managemente motora, podivnosti v damage modele a nezvladnuty u veľkej časti lietadiel flight model, ktory sa navyse meni castejsie ako by bolo zdrave, dovtedy to simulator nebude. Niezeby Gaijin tuto ambiciu niekedy mal, i ked spociatku to mal byt simulator a mali to pomerne dlho vyvesene na stranke. Ja si pod simulatorom predstavujem napr. DCS, Rise of Flight alebo Cliffs of Dover s patchmi od TF - ale urcite nie WT. Na druhej strane - WT je velmi chytlavy, je to dobra HRA, a na odreagovanie nepoznam lepsiu. Ale tiez nepoznam hru, ktora by ma tak dokazala nasrat ako WT Upravil/a Baron dne 16-06-2014 10:40
Tak jsem koukal na to video a ten artillery mod pohledu mi přijde jako totálně atmosféru ničící záležitost... . Nicméně video toho zvláštního týpka je opravdu hodně vtipné .
Atmosféru imho ničí nejen artillery mod ale i ovládání věže (arkádové) a defakto samotná grafika
To video ani snad nelze ani brát vážně, třeba si jeho tvůrce udělal jenom srandu Upravil/a magot dne 15-06-2014 20:24
Včera som zažil na mape Jungle docela zaujímavú bitku Simulator Battles ofcourse Tu je krátky popis: vzal som T-34/85 (5-DT) a poďho do džungle loviť Panthery a Tigre. A začal som úspešne - Panther A mi ustrelil prdel tak rýchlo že som sa nestačil ani zľaknúť. Stupnica na súkromnom nasranometri vystúpila na 9 z 10 možných, no veď počkaj hajzlíku natrhnem ti kakač, frčím si to pomedzi (protitankové) palmy - aaaaaa tam si ty zmrd! Prásk - Panther v plameňoch, nasranometer sa znížil na číslo 7 a idem hľadať ďalší cieľ. Teda chcel som, lebo jeden zabudnutý Tiger mi zničil pás, ale kým stihol nabiť, tak som mu urobil z hlavne karafiát a kolega v Su-152 mu zadarmo vystrojil bárbekjú z posádky. Dostal som ďalšie dva zásahy, nemám potuchy kto, alebo čo a odkiaľ po mne strieľa. A ďalší zásah. Napodiv, ani jeden z nich nespôsobil poškodenie, strely dopadjú šikmo na korbu a vežu. Tam je! Skrytý medzi palmami je prakticky neviditeľný. Otáčam k nemu vežu, dostal som ďalší zásah, tentoraz mi zničil záver dela a munícia len len že nebuchla. Strelec v limbu, musím čakať niekoľko sekúnd. Čakám na ranu z milosti, ale nestihol vystreliť, zoťalo ho ďalšie Téčko. Bol to Pz.IVH. Pfff... minuta tridsať do opravy. Široko ďaleko žiadna skopčácka zverina, spokojne odratávam sekundy, ešte 8 a budem bojaschopný. Počujem zvláštny hvízdavý zvuk, a Stuka mi hodila na hlavu 500 kg bombu 5 sekúnd pred uzdravením. To je ten bastard, čo som mu zapálil Panthera! Nasranometer vyletel zo stupnice, vidím krvavo, beriem Sturmovika IL2M3 a pomstychtivo hľadám nejaký cieľ - a zvlášť toho lumpa v Stuke. Ha! Na našom Béčku už parkujú dvaja sviňáci! Kde sú naše tanky? Juknem do statusov - a kuwa už sme len dvaja, ostatní sa nechali radostne vystrieľať. Máme jeden tank - no, to ani nie je tank, ten zúfalec mal T-60 (preboha čo tu s tým vôbec robí) - a jedného Ila. Môjho. Proti nám 6 Skopčákov, z toho dvaja na obsadzovacom bode a veselo nám ho kapujú. S pocitom že natiahnem hrdinsky brká, som sklopil mašinu, a zameral stred bodu B. Tí dvaja blbci v Tigroch stoja tesne vedľa seba, neverím vlastným očiam. No ako chcete mačičky... Okolo mňa sa mihol Bf-109, zapol som ignore on a odhodil som bomby. Voila, dvojnasobny zasah rofl, takže o dva tanky menej, pretože Tigre majú iba jeden život. Nasranometer sa vrátil do normálu, teraz už ma môžu aj kilnúť No, ale stále je ich veľa. Pozerám kde je Bf. Heh, zapálili ho flaky z pobrežia. Vidím T-60 ako frčí odušu k Béčku, a za ním hodne nadržaný Pz.III L. To je zlé, stačí jedna rana a T-60ka je na prvočinitele. Vystrelim všetky rakety, síce som figu trafil, ale zhodil som mu aspoň pás. T60ka ho zatiaľ obehla a nejakým zázrakom mu zapálila motor. Super. Safra, ale okolo mňa nejak moc blízko lietajú strely. Ešte majú dvoch, podľa striel to vyzerá na 37 mm flak ale netuším čo má ten ďalší. Aaaa, Flak bol práve rozstrieľaný T-60kou. Suuuuuuuuuper! Takže ešte jeden. A to je práve tá Stuka, čo mi zničila Téčko. Pozerám kde je - priletáva od ich letiska a točí sa k T-60ke. Snažil sa na ňu hodiť bomby, ale tá kľučkuje ako zajac. Zbadal ma - odhodil bomby kdesi do džungle a otáča priamo proti mne. Oblažuje ma 20 mm granátmi, njn, Ju-87D. Guráž mu teda nechýba. Ideme čelne proti sebe a strieľame, a ani jeden z nás netrafil. Zatiaľ T-60ka zaberá pomaličky Béčko. Stuka sa vrtí ako ringlšpíl, nevieme sa zamerať navzájom. Béčko ja zabraté, T-60ka upaľuje k Áčku. Stuka sa ženie za ňou, ale to už lietajú okolo nej granáty z mojich kanónov, a zabil som jej strelca. Otáča ku mne, a kolotoč sa opakuje. Téčko zaberá bod A, mám dojem že to trvá roky. Už sme obaja - aj Stuka aj ja - statočne poškodení, ale nevzdávame to ani jeden. "Ten druhý" nám to totiž nedovolí Kanóny došli, už mám len guľomety. Ďalší útok, guľomety došli, navyše mi flakvierling zachlomaždil strelca. Stuka je na tom podobne, tiež už asi nemá granáty, pretože nestrieľa, aerodynamicky som ju ale trochu vylepšil - poslednou dávkou som jej spravil tuning odstránením pravej nohy podvozku Ale točí ako ďábel. Pretože nemáme náboje, snažime sa jeden druhého taranovať. Na maníka v T-60ke sme úplne zabudli. A už sa rútime proti sebe, rozoznávam detaily na motore - a skončila misia dobytím bodu A. Heh, dostal som odmenu, vraj som "Teror oblohy". S chlápkom v Stuke sme si potom "podiškurovali" cez chat Upravil/a Baron dne 16-06-2014 10:45
Video? No, je to od Tartaruse - ten je přesvědčený o tom že je chytrý jak vopica a vzdělaný jak Komencký.
Pravdou ovšem je, že jak ve svých videích, tak i per huba na Teamspeaku kecá takové s***y, že je jen a pouze xmíchu (znám jej z TS z jiných her).
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Nedalo mi to a také jsem se tedy podíval na video a ... vydržel jsem se zaťatými zuby a rukama svírající opěradla křesla do prezentace tanku Tiger I ... dál už to považuji za ztrátu času. Nejde o to, jak to chlapík prezentoval, to je kapitola sama pro sebe, ale všímal jsem si toho, co ukazoval a k tomu i komentoval.
Stručně řečeno, držte mě tři - čtyři nebo jich pět - šest zabiju (z Gaijinu). Vážení přátelé, takhle tedy fakt ne. Tak se hra nedělá, byť arkáda. Je ubíráno a přidáváno na obou stranách a úplně nelogicky a nebojím se říct, zcela amatérsky.
Munice
Odpovědný pracovník Gaijinu za munici, nechť se postaví hlavou proti zdi a nejméně desetkrát o ní (tou hlavou) třískne a do zadele nechť mu narvou ananas (a hezky proti směru slupky)
Důležitá věc:
K celkovému ničivému efektu munice se přidává i hmotnost (tedy střepiny) z probité tloušťky pancíře, nikoliv jen samotná střela.
Munice pro sovětské 85 mm kanóny
Nevím, jak německé hodnoty, ale pro sovětskou munici to mají chlapci přepočítané podle sebe.
BR-365A ... výplod fantazie, korektní označení BR-365, balistická kukla s tupou špicí , náplň A-IX-2 (flegmatizovaný RDX s hliníkovým práškem) . Díky balistické kukle má střela nižší součinitel odporu, tudíž na
delších vzdálenostech má vyšší rychlost než klasická BR-365K. Oproti jmenované BR-365K má s rostoucí vzdáleností vyšší průbojnost. Znatelné od 500 m. Při srovnatelné dopadové rychlosti má samozřejmě menší průbojnost než BR-365K a to právě díky tupé špici.
BR-365K ... plněná stejnou směsí jako BR-365, má ostrou špici. Na kratších vzdálenostech má o něco větší průbojnost (tedy do 500 m).
BR-365P
Platí pro všechny podkaliberní jádra: po proniknutí podkaliberního jádra do bojového prostoru se spoléhá na odraz střely od stěn vlivem zbytkové energie projektilu. Ano, má to nižší účinek než klasická protipancéřová střela, ale hopsající a odrážející se "pingpongový" míček z wolframu asi posádce moc dobře taktéž neudělá. Nemluvě o střepinách a kusech oceli vyrvané z pancíře.
Munice pro německé 88 mm kanóny
88 mm Pzgr. 39 byl taktéž plněn trhavinovou směsí, tudíž nevím, co ten klučina plácal. Ale jestli nekecá a ve WT to tak není, pak na zabití ... Němci používali pentrit, ale viděl jsem i info o RDX.
Jízdní vlastnosti
Neviděl jsem, jak jezdí, ale všiml jsem si TTD během prezentace.
T-34/85
Maximální rychlost 57 km/h
Maximální výkon motoru: 500 hp / 2050 ot/min
Dobrý pokus ale ... tady někdo opisoval z manuálu a v manuálu je chyba . Maximální otáčky byly / jsou 2500 ot/min. Při těchto otáčkách mašina na silnici peláší lehce nad 70 km /h, ale za cenu snížení životnosti motoru a rozjezd je také delší.
Navíc otáčky 2050 ot/min neodpovídají rychlosti 57 km/h. Ale 58 km/h (malý rozdíl, ale důležitý, protože neumějí počítat a cucají si to z prstu). Při 2040 ot/min je to 58 km/h. Počítáno přes převodové poměry. A to se "vokecat" fakt nedá. Nehledě k tomu, že 500 hp odpovídá 1800 otáčkám. Zabít je, je málo ...
IS-1
Stejná písnička. Píší 600 hp při 2200 otáčkách a už je netrápí, že maximální rychlost 37 km/h je stanovena podle manuálu, tedy pro dlouhodobý výkon při 1500 otáčkách ...
Panther a Tiger I
Mají maximální rychlosti při maximálních možných otáčkách motorů, tedy při 3000 ot /min. Ačkoliv manuál říká něco o maximálních dovolených otáčkách 2700 ot /min? Proč sovětské mašiny nemají ty samé hraniční hodnoty?
Milí přátelé ... WT fakt ne ...
Upravil/a 313_Gryzlov dne 16-06-2014 19:46
To video mě pobavilo proto, že pitomoučký chytrolín směšným spůsobem dělá machry a potom sedne do tanku a dostane několikrát po sobě na prdel.
Píšu to zde protože jestli Baron nebo někdo jiný sem hodí od tohoto "autora" zase nějaký počin budu rád :bude stoprocentně bžunda.
Hm jsem asi hnusný že? Mám se jít stydět do kouta?
Mám jejich kanál v popisu. Stačí ho hodit nahoru a prohlídnout si jejich youtube. Zároveň děkuju, že jste si všimli a zareagovali na to, že jsem podobný video sdílel před nějakou dobou s nulovým ohlasem. T je vidět, že ze mě máte 'korát srandu a děláte si ze mě čabčurky, přátelé.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
57_OTU ajvn napsal:...Píšu to zde protože jestli Baron nebo někdo jiný sem hodí od tohoto "autora" zase nějaký počin budu rád :bude stoprocentně bžunda...
Bez obav, od Tartara uz video nieze nepostnem, ani si ho nepozriem Takze nebude co postovat
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.