September 20 2025 22:14:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
Merten
Držet není nutný.

BP_Tyrl
Merten napsal:
No vidíš a já bych pro změnu řekl že u mě je to ok spíš lepší než před tím.Ted jsem si tam pěkně polítal s HP a celou dobu 45-60 fps.

Jenže já měl před tím 120FPS. Mrknutí

LEON
U mě patch 1.016b proti 1.016 přinesl mírně zlepšení FPS, ale opravdu jen mírné Úsměv Asi nějak hejbli i s tím problémem padání ROF.EXE, protože mi to už nepadá tolik při letu, za to víc mi to padá při nahrávání mapy Šklebící se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
BP_Tyrl
Kterým tlačítkem donutím střelce, aby hejbal kulometem? Zatím se mi prjevuje maximálně náhodnými záškuby.

arnysimilar
Jenže já měl před tím 120FPS.

Musíš mať "fakt dobré oči", keď rozoznáš 60 a 120 FPS. Ja mám problém rozoznať niekedy aj 30 a 60 Šklebící se
Tým chcem len povedať, že mať 120 FPS a 60 FPS nehrá žiadnu rolu. Skôr je dôležité, aby to išlo stabilne, neskákalo a aby nelagoval server ako včera nám Pff

http://arnysimilar@gmail.com
1stCL_Novotny
BP_Tyrl napsal:
Kterým tlačítkem donutím střelce, aby hejbal kulometem? Zatím se mi prjevuje maximálně náhodnými záškuby.

Je to v oládání zbraní, položka [Turret: nestle to the gunsight].
Defoltně [LShift+T].
Mrknutí

BP_Tyrl
Prvni verze češtiny do hry. Většinou pro nastavení šoupátek a tlačítek. Zbytek jsem zatím nenašel a stejně mi to přijde zbytečný překládat.

[url]http://www.filefront.com/17670160/Rise of Flight cestina.7z[/url]

Doufám, že se toho chopí nějaký profík a pořádně to doladí.
Upravil/a BP_Tyrl dne 19-12-2010 14:24

BP_Tyrl
1stCL Novotny napsal:
BP_Tyrl napsal:

Je to v oládání zbraní, položka [Turret: nestle to the gunsight].
Defoltně [LShift+T].
Mrknutí

No to mám taky, ale nepřijde mi to jako šťastné řešení. Někam kouknu a pak se mi tam po půl hodině dokodrcá kulpomet, to je dost na finální produkt lidského metabolismu.Smutný

Merten
www.youtube.com/w...re=related asi betatester Cool

eman
No to mám taky, ale nepřijde mi to jako šťastné řešení. Někam kouknu a pak se mi tam po půl hodině dokodrcá kulpomet, to je dost na finální produkt lidského metabolismu.smiley

Mám dojem že na stránkách ROfu psali v novinkách k H.P. 400 , že u letadel se střelci se má simulovat váha zbraně a setrvačnost při pohybu s ní. Teda pokud jsem si to dobře přeložil. Že by to byl výsledek té snahy? Taky se mi zdálo, že to jde trochu jinak než CoD Šklebící se

arnysimilar
Čo hovoríte na novú Gotha G.V?
Je o niečo menšia od HP, ale mne sa páči viac. Úsměv

http://arnysimilar@gmail.com
WT_Horrido
Navíc ty kamufláže...

[img]http://www.aeroestampas.com/images/Gotha%20G.V%201917.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 22-12-2010 09:20
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Tak objednávka je odeslaná Úsměv

BP_Madvlk
Barev bych se nebál,vyjdou skiny jako na ostatní letadla.Objednáno,ať je to komplet.Navíc v 1.017 slibujou už tu novou kariéru...takže ty zropadený spojence pobijemŠklebící se

WT_Horrido
Ja!

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c0/German_soldiers_in_a_railroad_car_on_the_way_to_the_front_during_early_World_War_I,_taken_in_1914._Taken_from_greatwar.nl_site.jpg[/img] is not a valid Image.

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pan_Chrobak
Nevite jestli zase nejsou zpravy, ze by mohli bejt, kdyz sou ty vanoce, slevy na era (musim mit ty bombardaky!!!!)?

BP_Madvlk
Bombarďáky jsou ve selvě při předobjednávce za 11.99 žolíků,jinak za 14.99 Úsměv

1stCL_Novotny
Pokud chceš ty bombry létat tak je potřebuješ,jinak si můžeš používat v MP střelce.Mrknutí
Vánoční slevová akce je již fuč!Zamračený

Pan_Chrobak
hmmm tak zacinam setrit aspon ten nemeckej musi bejt mujÚsměv

1stCL_Novotny
Pan_Chrobak napsal:
hmmm tak zacinam setrit aspon ten nemeckej musi bejt mujÚsměv

Ale notak, maslím že momentálně v předprodeji těch cca.240Kč neni nic na dlouhé šetření.Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,061,250 návštěv