September 21 2025 15:26:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Baron
Cool Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

313_Gryzlov
Arte,
není to obtížné jen pro Gaijin Úsměv Setkávám se s tím u konkurenčního WoTu taktéž.

Nejvíc mě rozesmála poslední móda WoTu ale i WT ... čím více a déle se houpe mašina po zastavení, tím víc tank Úsměv a ještě mě baví to, že ve WoTu má každé vozidlo stabilizátor náměru od narození Úsměv Ve WT je to také tak?

Baron
Nie, stabilizátor ala WoT tu nenájdeš. Ale tanky sa zhupnú pri zastavení tiež. Niektoré o niečo viac ako je zdravé.
Upravil/a Baron dne 13-06-2014 07:58
Hals - und Beinbruch!

Tom_The_Maniac
Baron napsal:

Art napsal:

Baron napsal:

Art napsal:

@Baron Odvážně? ty asi letadla nehraješ moc dlouho... ta hra jde od desíti k pěti ... a ten DMG model u tanků si děla co chce na obou stranách.

Šklebící se Tak ma prosím pouč, ako by si si predstavoval realitu v Ground Forces v nabíjaní, dmg modele, atd - docela som na to zvedavý. Úsměv

Ach jo. No je vidět, že WT moc dlouho nehraješ. Tak třeba zasáhneš T 34 do boku věže kde má munici trefíš to z pěti metrů Hit, druhá rána zničen nabíječ, třetí zase nic. Trefíš tank z 10 metrů do zadní části motoru Hit HIT HIT. Dostanu zásah do zadní části místo motoru mám zničené dělo a věž opětně WTF. Stačí ?
SU nebo ISU nejdou někdy prostřelit na pár metrů ze předu. Ohl. nabíjení jak to, že T 34 - 85 je rychlejší než Panther ?

Mas pravdu Arte - WT dlho nehram. Vo Wt som iba treti rok. A v GF iba od minuleho roku cez CBT az do sucasneho OBT. Rad si ovsem vypocujem tvoje rady ako skusenejsieho, pretoze doposial ziadny relevantny navrh ako si predstavuje realnejsie GF som nevidel. Ale poziadam ta o racionalne veci - to znamena ako chces vyriesit to co ti vadi na hre. Zatial tu od teba citam iba staznosti a ze WT "dlouho nehraješ" aby som ta citoval. Chyby o ktorych pises su vseobecne zname - a deje sa to na oboch stranach, nielen iba Nemcom alebo Sovietom. Vyvojari uz pisali, ze v balistike su chyby, ktore sa budu snazit opravit co najskor. A nielen v balistike, napr. T-34/85 ma chybne vyratany pancier na vezi a podobne. V podstate mas tri moznosti: 1. beries to ako betu aj s chybami a bavis sa, 2. jedujes sa pri kazdom boji, lebo "zasáhneš T 34 do boku věže kde má munici trefíš to z pěti metrů Hit, druhá rána zničen nabíječ, třetí zase nic. Trefíš tank z 10 metrů do zadní části motoru Hit HIT HIT. Dostanu zásah do zadní části místo motoru mám zničené dělo a věž opětně WTF"", 3. vratis sa do WoT. Ja som si vybral prvu moznost, a nerozmyslam nad tym, ako je mozne ze ma ten bastard v T34 (dosad si typ aky chces) znicil prvou ranou, ako je mozne, ze mu poskodim delo a on ma tym delom dorazi, ako to, ze... atd atd atd. Naopak - bavim sa (a sem-tam pouzijem vyrazy ze sa az klavesnica cervena Šklebící se ). Pohybujem sa vyhradne v Simulator battles, to len pre upresnenie.

Niekedy je dobre pozriet sa na podpis AaronaGoldsteina na fore WT, vysvetluje vela veci nielen u leteckej casti WT:
[img]http://oi59.tinypic.com/2i1140m.jpg[/img] is not a valid Image.

Ale Ruský letadla jsou OP Smutný :'(
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Serza
Chtel bych se zeptat ohledne (jednoho dne snad vychazejicich) Americkych tanku, konkretne Shermanu.

Pokud si vzpominam spravne, byly Shermany jednemi z mala, ktere mely stabilizatory dela.

Znamena to tedy omezeny pohyb zamerovace pri pohybu (rozumej: bude zamerovac skakat pri jizde mene od zamerneho kolecka?), a bude mensi efekt houpani pri zastaveni? Chapu funkci stabilizatoru spravne?

magot
Funkční stabilizaci a tedy možnost střílet za jízdy měl panter.

313_Gryzlov
Serza:
Teď budu trošku (možná hodně) vařit z vody, protože mám jen malé ponětí o stabilizátorech na Shermanech, nicméně funkci si popsal sám.

Stabilizátor se bude snažit za každou cenu udržovat kanón ve stanovené poloze (tedy bude se snažit držet bodu, který je definován polohou myši - tohle se děje ve WoTu, proto říkám, že ve WoTu má každá mašina stabilizátor). Úroveň kmitů (amplituda, frekvence) závisí na stabilizátoru, jak moc rychle dokáže zaznamenat změnu a jak rychle jí dokáže regulovat.

Zdroj JPP
Od bývalého vojáka jsem slyšel, že západní tanky, které tady byly po válce, měly stabilizátory, které při jízdě sice udržely kanón v dané rovině, ale při zastavení kanón ještě nějakou dobu kmital.

magot
Kde si vzal, že Panther měl stabilizaci kanónu? Mimochodem, při pomalé jízdě a dobře řešeném podvozku lze střílet a zasahovat cíl i za jízdy bez stabilizátoru (tanky T-34), ale je to otázka dobrého výcviku a podmínek (členitost terénu, vzdálenost atd.) Jinými slovy, dobře vycvičený střelec na dobré mašině dokáže při přiměřené rychlosti střílet i za jízdy.

WT_Horrido
Sherman mel jen vertikální stabilizaci a že měl Panther taky gyro slyším poprvé, schválně juknu do literatury.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Serza
Diky

Baron
Dlho so sa tak nezarehlil ako pri druhej casti tohoto "naucneho klipu" Mrknutí

YouTube Video

Prevzate z diskusneho fora War Thunder http://forum.wart...try2825390
Hals - und Beinbruch!

Serza
"Vez S-53", "Vez D-5T"...

To jsou kanony...

A pokud nemam nejmensi sanci, proc pravidelne vozim domu (pokud me hra nevytrolluje...) minimalne tri mrtve Nemce?

Letecz
magot napsal:

Neměl. Maximálně se dělaly pokusy se stabilizovaným zaměřovačem na poslední verzi Pantheru. Spíš měl skvěle "stabilizovaný" podvozek díky němuž i při jízdě v terénu zůstával tank relativně ve stabilní rovině.
Mimochodem osádky Shemanů prý stabilizaci většinou vypínali neb při jízdě v terénu závěr děla tak kmital, že neumožňovat rychlé nabíjení a spíš hrozilo zranění osádky věže.

http://www.onlinesimulatory.cz
magot
Letecz napsal:

magot napsal:

Neměl. Maximálně se dělaly pokusy se stabilizovaným zaměřovačem na poslední verzi Pantheru. Spíš měl skvěle "stabilizovaný" podvozek díky němuž i při jízdě v terénu zůstával tank relativně ve stabilní rovině.
Mimochodem osádky Shemanů prý stabilizaci většinou vypínali neb při jízdě v terénu závěr děla tak kmital, že neumožňovat rychlé nabíjení a spíš hrozilo zranění osádky věže.

Tak jsem se na to díval a skutečně měl jen ten podvozek pokročilou stabilizaci a samotné kanon ne. Tak máš recht ;-)
Nicméně kvalitní odpružení podvozku právě umožňovalo pálit i za jízdy ...

Baron
Stabilizacia podvozkom sa netykala iba Panthera ale aj Koenigstigrov. Preto mali vsetky nemecke typy od roku 1943 vysoku svetlost podvozku. Okrem inych "blbosti"mali aj samocistiace kolesa, nezavisle vykurovanie priestorov pre posadky, atd. Ale to uz vlastne do temy nepatri, dostavam sa trochu offtopic Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Serza
No, mozna off topic, ale zajimave detaily to jsou.

Ohledne vypinani stabilizace na Shermanu: Jak? Byl tam obycejny prepinac, nebo se jednalo o hrubsi zasah do mechaniky stabilizatoru?

clone9cz
Ne, když si někdo stěžoval, tak vyměnili posádku.

Už ti to jdu googlovat.

http://www.wwii-illusion.net
Serza
Ok, ok.

olda Olde maly
magot napsal:

Tak jsem se na to díval a skutečně měl jen ten podvozek pokročilou stabilizaci a samotné kanon ne. Tak máš recht ;-)
Nicméně kvalitní odpružení podvozku právě umožňovalo pálit i za jízdy ...

Zato ve WT se houpe jak šalupa na rozbouřeném moři Šklebící se

1stCL_Fucida
Tak jsem koukal na to video a ten artillery mod pohledu mi přijde jako totálně atmosféru ničící záležitost... Smutný. Nicméně video toho zvláštního týpka je opravdu hodně vtipné Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Art
@Baron reálnější návrh byl v právě v tom aby ten DMG model fungoval tak jak má Mrknutí. Jinak tu T 34 už někdo reportoval a oni to stejně nevzali v potaz. Vše je v pořádku... prostě Gaijin. No podle toho co jsi mě psal mě to moc nepřišlo, že bys to hrál už 3 roky. Wot si nehraje na žádnou realitu či simulaci.
Ohl. toho videa, tak to je snad nejhorší video co jsem viděl. Ten chalan by si zasloužil dostat na "zadek". Nemá žádné vychování..

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,069,548 návštěv