September 20 2025 17:34:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 22

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
LEON
1stCL_PETRAS napsal:
A to si představte, že jednoho dne budou fyzika a modely tak propracované, že tohle skutečně provést půjde

... a to si představte, že jednoho dne bude fyzika a modely tak propracované že do letadla nasednete a odletíte Šklebící se
Ale to už nebude virtuální realita,ale realita skutečná.
A toho přeci všichni chtějí dosáhnout ne ??
Aby se simulátor přiblížil realitě.
Kde je ta hranice ??? Reál vs virtuál ??? Vyděšený

Tak pro mě je ta hranice zcela jasná, až si budu moci v Mountfieldu koupit Dr.1 za cenu domácího PC, budu na něm moci létat bez pilotního průkazu a budu Tě moci beztrestně sestřelit, tak tato hranice padne Mrknutí
Upravil/a LEON dne 15-12-2010 16:02
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Nesouhlasím s jediným bodem. Letadlo dostaneš na letišti s tím že je jedno v jakém stavu ho vrátíš.Mrknutí Ještě si to kupovat. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Merten
Mno tak za cenu pc jsem ochoten si to i sám postavit když by to byla stavebnice Úsměv

WT_Schmouddle
Až půjde tohle, tak tomu začnu věřit:

[img]http://www.avweb.com/newspics/potw/large/potw05_1648.jpg[/img] is not a valid Image.

Šklebící se

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
1stCL_Novotny
Ňákej Photoshop ne? Spojení letadla s pilotem a žokejem Váňou je dosti podivné. Nehledě nato fakt mizerně odvedená práce.Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
Tak co to spojuješ s realitou.Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 16-12-2010 14:26

WT_Horrido
Nové vyznamenání Úsměv

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/chlubitko.jpg[/img] is not a valid Image.

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Jo už nějakej den tam je. Úsměv

1stCL_PETRAS
Tak kde je to WT čtyřjádro ? Vyděšený

WT_Schmouddle
Horri říká že jsem ho propil, já říkám, že jsem ho prošňupal v koksu...kde je, to ví snad jen déšť....Šklebící seŠklebící seŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Peci
Se vytahuje s koksem a zatím ho normálně prožral... Šklebící se

WT_Horrido
Jo, nemá na splacení hypotéky...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Update Úsměv

AH_Kraken
Version 1.016b is now ready to update and play.

Feature of version 1.016b

Sky Dome image and volume feeling were improved

Change list of version 1.016b

GENERAL CHANGES:
1. Long ballerina on pressing Fly Out in dogfight
2. RoF.exe problems possibility in Multiplayer game were minimized
3. RoF.exe problems possibility in "Hat in the Ring" and "Du Doch Nicht" campaigns were minimized
4. Random empty statistics issue in Dogfight game was solved
5. DServer SPS-jerking (and related time-wraping and clouds-wraping issues for Clients) was solved

GRAPHICS CHANGES:
6. Arcade helpers (circles, arrows) in Training campaign now have no problems with forest-overlay
7. Black dots in clouds were removed
8. Hangar mirrored back scene was corrected

PLANE CHANGES:
9. AI gunners now engaging and firing at high-aspect targets
10. Handley Page 0/400 engines fire possibility was reduced
11. Pfalz D.XII default view was corrected
12. Sopwith Camel payload affecting to plane overall drag and weight was corrected

GUI CHANGES:
13. Bombsight now can be used in Multiplayer when spectators are restricted on the server
14. Hangar GUI elements overlay over cockpit when pressing Fly Out in Dogfight Hangar was replaced by correct transparent overlay
15. Dogfight in-game statistics screen freezes were minimized
16. Pressing ESC-ENTER in dogfight briefing map now causing exit to Main Screen, not Fly Out as before
17. Dogfight spawn warning windows now displaying correctly
18. GUI now is not allowing to perform any actions between entering server password and loading start
19. Server List tooltips updating time was reduced to 10..15 seconds
20. Pressing X (delete) button in input commands assignments dialog now is not causing binding window opening
21. Previous plane stations now hiding while loading next plane stations when switching planes in Occupy Planes Crew Positions dialog
22. Airplanes Reference screen now has correct skins list sorting
23. Airplanes Reference screen now has correct displaying of long skin names
24. Offline game mode vehicles kills counting was fixed

BP_Tyrl
Teď by ještě mohli přidat pilotovi osobní zbraň a světlici a možnost vyskočit z letadla, takže když člověk přistane za nepřátelskými liniemi, tak může světlicí zapálit letadlo a pak se skrz frontu prostřílet na vlastní stranu.Šklebící se

LEON
To BP_Tyrl: Něco takového tu už velice dávno taky bylo, v nedoceněném simulátoru JSF (Joint Strike Fighter) Mrknutí
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
BP_Tyrl
No vida, tak to už jenom navrhnout výrobcům a v příštím patchi si to můžem rozdat pěšmo a na férovku. Šklebící se

BP_Tyrl
Musím konstatovat, že s patchem 1.016b mi šlo rapidně dolu FPS, hlavně na Syndikatech. V jednu chvíli jsem měl asi 9 FPS. Zajímavé je, že i vypnutí High Contrast se na podepsalo na snížení FPS. Zamračený

Merten
No vidíš a já bych pro změnu řekl že u mě je to ok spíš lepší než před tím.Ted jsem si tam pěkně polítal s HP a celou dobu 45-60 fps.

Lala
Kde dělám chybu? Jsem na startu v online, a všichni odlítají, jen mě se vrtule jen tak občas pootočí. Zkouším plyn, směs, a už nevím co, a nic...

arnysimilar
Niekedy ten motor nenaskočí na prvý šup. Skús dať mixture na 100%, trottle na voľnobeh, zavri radiator a podrž tlačidlo štartu motora (E), podrž, nie len tukni .. musí to ísť. Cool

http://arnysimilar@gmail.com
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,057,957 návštěv