November 24 2024 09:25:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Mira
U té Lavočky bych tipnul překlep, resp. přehození Nominal a Boosted. Maj to nějaký pomotaný..
Upravil/a Mira dne 23-02-2018 12:58

Baron
3IAP_David napsal:

Doba zatáčky u země . Spitfire 25 s ,p40 24,3 s ,fw190 a3 23 s .lagg3 22,2 s .
to je nějakej překlep u spita ne ?

La 5 fn sea level boosted 552km/h nominal 583km/h

David, porovnavas Spita s motorom Merlin 46. Merlin 45 ma hodnotu 22 sekund.
Hals - und Beinbruch!

3IAP_David
aha . díky .

LesniHU
Ta cisla jsou absurdni, La-5FN 21s pri 320? To ne.

Rumcajs
Koukám, že FW 190 A3 i A5 jsou kompletně deklasovaný výkonama La 5FN. No tak to bude zas jednou švanda na serverech. Tedy chci říct, že při mém pitomém zvyku se cpát vždy na početně slabší stranu, asi zase budu lítat modrý. Poslední rok, tedy krom toho, že moc nelítám, jsem většinou lítal červený, páčto modrásků bývalo povětšinou tak nějak víc. Ale až bude FN a P39, tuším, že se to začne otáčet. Vlastně jo, krátce po uvedení Spitu jsem si Befka zalítal, to zas jo.

magot
ale prd maj to všechno dobře .. a až to za 3 roky opraví tak to bude taky dobře

saldy
Proto je nejlepší bojovat v reálu a ne tyhle ojebávky.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
ukulele
Jaký boj v reálu máš na mysli?

Rumcajs
Zifi napsal:

Jsi mě předběhnul!

No já třeba tuhle bojoval s naší kočkou o názor. Ta svině mě sekla, to fakt nebyla žádná vojebávka. Tak jsem si svůj názor šel rozmyslet.

ukulele
Ono každý sport je lepší než tohle hraní. A vlastně skoro všechno v reálu. Ale nevím jestli právě ten boj. Zvláště pro lidi, kteří tráví volný čas tím, že si doma v klídečku a v křesílku hrají na válku

Baron
La-5FN nie je az taky zabijak ako to podla tabulky vyzera. Ano, je dobra - to bola aj v skutocnosti. Fw-190 je sakra dobry, a Lavocku da s prehladom dole. To sa tyka aj Bf109G6. Nechajte sa prekvapit.
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Punkey
Baron napsal:
Nechajte sa prekvapit.

Že by Bf, které mají dobře opravili a udělali dobře?

Jinak nevím jestli po překvapení vůbec toužímŠklebící se

saldy
Rumcajs napsal:

Zifi napsal:

Jsi mě předběhnul!

No já třeba tuhle bojoval s naší kočkou o názor. Ta svině mě sekla, to fakt nebyla žádná vojebávka. Tak jsem si svůj názor šel rozmyslet.

Proto je třeba najít odpověď ve svém nitru.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
1stCL_Punkey napsal:

Baron napsal:
Nechajte sa prekvapit.

Že by Bf, které mají dobře opravili a udělali dobře?

Jinak nevím jestli po překvapení vůbec toužímŠklebící se

Úsměv
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer
Barone tvůj optimismus bych chtěl mít. Mrknutí Stačilo se kouknout na to video co tu bylo a myslím, že FN fakt soupeře nebude mít. BojimZamračený

Baron
Neboj Úsměv
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
La-5 FN nebude mít VJačko, není šance že by mohla překonat LaGGa.

Rumcajs
Jsem pod tíhou všech těch informací byl zas jednou lítat na TAW. Bylo málo červených, tak jsem vzal La 5, abych jako trénoval na ty budoucí světlé zítřky. Lavinu jsem nechal jak byla, jen jsem vzal ten lepší motor. Ten nakonec nebyl potřeba, ale když už tam je jako volba, tak proč to nevzít. No a natrefil jsem jednoho mezka. Jak je u mě zvykem, spadnul jsem na něj ... proto jsem ani nepotřeboval ten boost .. a pic. A to pic je prostě prima. Ty dva švaky, či co to tam je, to dělá slušnou paseku. Jen tak vo to prdnu a mezek byl naporcovanej na součástky. Tak až to bude mít těch 360 stupňů za 21 vteřin a ještě k tomu na 320 km/h, tak tomu už nic neuteče.

1stCL_Punkey
Rumcajs napsal:

Jsem pod tíhou všech těch informací byl zas jednou lítat na TAW. Bylo málo červených, tak jsem vzal La 5, abych jako trénoval na ty budoucí světlé zítřky. Lavinu jsem nechal jak byla, jen jsem vzal ten lepší motor. Ten nakonec nebyl potřeba, ale když už tam je jako volba, tak proč to nevzít. No a natrefil jsem jednoho mezka. Jak je u mě zvykem, spadnul jsem na něj ... proto jsem ani nepotřeboval ten boost .. a pic. A to pic je prostě prima. Ty dva švaky, či co to tam je, to dělá slušnou paseku. Jen tak vo to prdnu a mezek byl naporcovanej na součástky. Tak až to bude mít těch 360 stupňů za 21 vteřin a ještě k tomu na 320 km/h, tak tomu už nic neuteče.

A vás tohle bude bavit?

olda Olde maly
Rume, nešiř tady paniku Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,544 návštěv