Co se naprosto :( pokazilo jsou fpska na mapě N44, kde ve Spitu při širokém FOV (nejmenší zoom) padnou snímky ze 70 na sociálních 30 fps, přitom stačí jen krůček v pohybu hlavy.
U mě dobrý. S MSAAx2 v průměru o 10 FPS více. Vymazals fxo a metashaders2 adresáře?
Používám skript který fxo/metashaders2 odstraní automaticky, mám odzkoušeno na Kavkazu to nedělá.
Vytvořím pohyblivou ukázku, ta bude demonstrovat vadu lépe.
Tak jsem identifikoval hlavního viníka propadu fps, z nějakého podivného důvodu to způsobuje aktivace zrcadel, plus změna FOV pohledu zoomem.
Nahrál jsem první část videa zrcadla zapnutá a zbytek čas 0:38 zrcadla vypnutá, bez nahrávání mám +12 fps k dobru.
Pokles FPS se zapnutými zrcátky tam je od nepaměti. Zkus změnit rozlišení displayů (což je i společné nastavení rozlišení zrcátek) na nižší hodnotu. Nebo je prostě nepoužívat.
Edit:
Doplním informaci... chyba byla v mém Nvidia nastavení ovladačů, parametr Low Latency Mode na Ultra nemá hlavně N44 mapa ráda.
Po přepnutí parametru na ON frčí Normandie jako dřív.
Upravil/a petsild dne 07-09-2019 20:35
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.