Jine zdroje sice uvadi 190 naboju na hlaven (jako ve hre), ale za predpokladu ze se opravdu jedna o poznamky pro pilota, proc by psali o 10 naboju/hlaven vice?
Nemluve o tom, ze vsechny zdroje, ktere sem videl, se shoduji na rychlosti presahujici 900km/h - proc tedy muj Panther ve hre chcipa kolem 870km/h? (Povedlo se mi upgradovat. Pokud system upgradu opravdu znamena, ze letam v neautentickem letadle, at si ho strci za klobouk)
Vzhledem k tomu,že by převážně měl třeba u Japoncu potkávat Sabre s cca 1100km/h je úplně jedno jestli letí 870 nebo 900 a i u Rusů mu Mig-15 a La-15 nakopou prdel.Jediný s čím by se měl měřit a na čem by si mohl léčit komplex ohledně rychlosti jsou 262C.Poznámka o množství munice mě upřímně rozesmála.Hele když máš problém lítat s 760 ks do 4x20mm tak si zkus Spatze s 2x20 a 240ks.Potom můžeš fňukat
Zapomel sem jak litat na joyi, klepe se mi ruka jak kdybych mel Parkinsona (cti jako kdyz sem zacinal), a nemam na to nervy ze ucit klidnout ruku... :-(
Ale prisaham, ctyry brokovnice v cumaku me zacinaj srat.
Jine zdroje sice uvadi 190 naboju na hlaven (jako ve hre), ale za predpokladu ze se opravdu jedna o poznamky pro pilota, proc by psali o 10 naboju/hlaven vice?
Nemluve o tom, ze vsechny zdroje, ktere sem videl, se shoduji na rychlosti presahujici 900km/h - proc tedy muj Panther ve hre chcipa kolem 870km/h? (Povedlo se mi upgradovat. Pokud system upgradu opravdu znamena, ze letam v neautentickem letadle, at si ho strci za klobouk)
Zapomel sem jak litat na joyi, klepe se mi ruka jak kdybych mel Parkinsona (cti jako kdyz sem zacinal), a nemam na to nervy ze ucit klidnout ruku... :-(
Nedávno jsem četl diskuzi pod WT, že nejvýhodnější je lítat s myší a Joy to jen zbytečně komplikuje
Nedávno jsem četl diskuzi pod WT, že nejvýhodnější je lítat s myší a Joy to jen zbytečně komplikuje
Na tom není naprosto co řešit. Ukážeš ukazovátkem a letadlo tam letí. Prakticky už nejde o přímé řízení letadla, ale zprostředkované skrz posádku.
Stejné je to u tanků, místo aby si zajistil sám natočení věže, ukážeš na místo, které chceš trefit. Tím pádem nejde o simulátor tanku, ale simulátor velitele tanku.
U těch tanků by se to ovládání dalo přežít, ale ona tam není ani realita v nabíjení, dmg modelu, atd... Fajn je to beta, ale u WT už nelze očekávat, že to půjde k lepšímu.
Že to nepôjde k lepšiemu? To je docela odvážne tvrdenie po necelom mesiaci OBT. Už vyšlo niekoľko záplat a každá z nich priniesla drobné vylepšenia a odstránenie niektorých chýb (objektívne ale musím povedať, že záplaty tiež priniesli ďalšie bugy). Takže na rozdiel od Arta ja tam vidím docela posun k lepšiemu. Že je stále čo zlepšovať je bez debaty.
GF má svoje chyby a hlúpe bugy, lidičky nato pi*ujú ako vrany - a väčšina z pi*ujúcich to stále hrá. Došlo to až tak ďaleko, že je niekedy problém pripojiť sa do leteckej bitky - hráči sú nasáčkovaní v tankových bojoch a "čistokrvné" letecké boje nemá kto lietať. Píšem samozrejme o Simulator Battles.
Vzhľadom na filozofiu hry Gaijin ovládanie tankov meniť nebude. Tiež nebude multicrew. Úsmevné je, že (nielen) na fóre WarThunder sa všetci zrazu stali odborníkmi na tanky v druhej svetovej vojne a vedia presne koľko sekúnd trvalo dobytie kanónu u Panthera, T-34/76, T-34/85, Jagdtigra, Pz.IV, Shermana atď. Už sa vášnivo debatuje o tom, aký mala veľkosť veže vplyv na rýchlosť nabíjania (rozumej priestor pre nabíjača) a porovnáva sa Panther a T-34.
Tiež všetci presne vedia, ako rýchlo tanky z WW2 cúvali, aký mali pancier, kde mali uloženú muníciu, a pre mňa najzábavnejšie: presne vedia, ktorý tank bol zničiteľný na jednu ranu, a ktorý nie. Samozrejme väčšinou ide o tank, ktorý majú v zameriavači (nehistorickom BTW), zaznamenal som napríklad (voľne prerozprávaný text): tyvoe hra je na hovno, strieľam na Panthera z T-34/85 zozadu do motora, vydrží 7 zásahov natočí vežu a na jednu ranu ma odpraskne. Ten zasraný Panther je OP.Paradoxne ten istý prispievateľ o niekoľko strán ďalej napísal zhruba toto: tyvoe hra je na hovno, strieľam na T-34/85 z Panthera, dám mu 7 zásahov do motora, on natočí vežu a na jednu ranu ma odpraskne. Tá zasraná T34 je OP. Rozkošné
Komentovat WT nebudu páč jej nehraji ačkoliv to video je lákavé ale Baron létal simulátory když byly ještě v podobě dvou kostrbatých budíků a doty čtverce Ale pobavilo mne to, fakt jsem se zasmál (Art nic osobního).
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.