September 21 2025 16:57:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 21

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Serza
Nejak je o superiorite PC presvedcit musime.

Baron
Keelah se'lai. Vyděšený

...uz sa tesim na konzolistu proti sebe muehehehehe VyděšenýVyděšenýVyděšený

...ale inak mam konzolistov rad Úsměv muehehehehehe VyděšenýVyděšenýVyděšený
Hals - und Beinbruch!

313_Nevo
Som len tak nazrel, ci je nejaky joy pre PS4 ale nasiel som len pre PS3. By ma zaujimalo, ci tie 3kove fachcia aj na 4kach Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Serza
Ja se jim na to asi vyseru.

http://www.histor...ac/f9f.pdf

Podle tohodle je Panther ve hre o cca 80km/h pomalejsi, chybi mu 80 naboju pro kanony, a dalsi problemy.

magot
A není to úplně jedno?

Serza
Ne?

Jine zdroje sice uvadi 190 naboju na hlaven (jako ve hre), ale za predpokladu ze se opravdu jedna o poznamky pro pilota, proc by psali o 10 naboju/hlaven vice?

Nemluve o tom, ze vsechny zdroje, ktere sem videl, se shoduji na rychlosti presahujici 900km/h - proc tedy muj Panther ve hre chcipa kolem 870km/h? (Povedlo se mi upgradovat. Pokud system upgradu opravdu znamena, ze letam v neautentickem letadle, at si ho strci za klobouk)

Merten
Vzhledem k tomu,že by převážně měl třeba u Japoncu potkávat Sabre s cca 1100km/h je úplně jedno jestli letí 870 nebo 900 Šklebící se a i u Rusů mu Mig-15 a La-15 nakopou prdel.Jediný s čím by se měl měřit a na čem by si mohl léčit komplex ohledně rychlosti jsou 262C.Poznámka o množství munice mě upřímně rozesmála.Hele když máš problém lítat s 760 ks do 4x20mm tak si zkus Spatze s 2x20 a 240ks.Potom můžeš fňukat Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Serza
Tech (nyni uz jen) 60km/h mi vadi, protoze casto MiG treba odchytim v pozici, kde byt o par km/h rychlejsi, tak dostanu lepsi streleckou pozici.

Proti MiGu a La-15 ten problem prakticky neexistuje. Proti CL-13A jiz ano.

A Japonsky F-86F-30 potkavam zasadne na sve strane - Japonce potkavam jiz jen na mape Korea, kde JSDF bojuje spolu s Americany a Brity.

Co se tyce munice, vis co mam v cumaku za 4 brokovnice? S takovym rozptylem se hodi kazdy naboj.

Merten
Jo ták ty nelítáš FRB tak to potom jo to spoustu věcí vysvětluje Úsměv

Serza
Zapomel sem jak litat na joyi, klepe se mi ruka jak kdybych mel Parkinsona (cti jako kdyz sem zacinal), a nemam na to nervy ze ucit klidnout ruku... :-(

Ale prisaham, ctyry brokovnice v cumaku me zacinaj srat.

magot
Serza napsal:

Ne?

Jine zdroje sice uvadi 190 naboju na hlaven (jako ve hre), ale za predpokladu ze se opravdu jedna o poznamky pro pilota, proc by psali o 10 naboju/hlaven vice?

Nemluve o tom, ze vsechny zdroje, ktere sem videl, se shoduji na rychlosti presahujici 900km/h - proc tedy muj Panther ve hre chcipa kolem 870km/h? (Povedlo se mi upgradovat. Pokud system upgradu opravdu znamena, ze letam v neautentickem letadle, at si ho strci za klobouk)

A co chceš po arkádě?

saldy
Serza napsal:

Zapomel sem jak litat na joyi, klepe se mi ruka jak kdybych mel Parkinsona (cti jako kdyz sem zacinal), a nemam na to nervy ze ucit klidnout ruku... :-(

Nedávno jsem četl diskuzi pod WT, že nejvýhodnější je lítat s myší a Joy to jen zbytečně komplikuje

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Merten
saldy napsal:

Serza napsal:

Nedávno jsem četl diskuzi pod WT, že nejvýhodnější je lítat s myší a Joy to jen zbytečně komplikuje
Neplatí pro FRB mod

clone9cz
saldy napsal:

Serza napsal:

Na tom není naprosto co řešit. Ukážeš ukazovátkem a letadlo tam letí. Prakticky už nejde o přímé řízení letadla, ale zprostředkované skrz posádku.
Stejné je to u tanků, místo aby si zajistil sám natočení věže, ukážeš na místo, které chceš trefit. Tím pádem nejde o simulátor tanku, ale simulátor velitele tanku.

http://www.wwii-illusion.net
WT_Horrido
Náladovka:

YouTube Video

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Art
U těch tanků by se to ovládání dalo přežít, ale ona tam není ani realita v nabíjení, dmg modelu, atd... Fajn je to beta, ale u WT už nelze očekávat, že to půjde k lepšímu.

Baron
Že to nepôjde k lepšiemu? To je docela odvážne tvrdenie po necelom mesiaci OBT. Už vyšlo niekoľko záplat a každá z nich priniesla drobné vylepšenia a odstránenie niektorých chýb (objektívne ale musím povedať, že záplaty tiež priniesli ďalšie bugy). Takže na rozdiel od Arta ja tam vidím docela posun k lepšiemu. Že je stále čo zlepšovať je bez debaty.
GF má svoje chyby a hlúpe bugy, lidičky nato pi*ujú ako vrany - a väčšina z pi*ujúcich to stále hrá. Došlo to až tak ďaleko, že je niekedy problém pripojiť sa do leteckej bitky - hráči sú nasáčkovaní v tankových bojoch a "čistokrvné" letecké boje nemá kto lietať. Píšem samozrejme o Simulator Battles.
Vzhľadom na filozofiu hry Gaijin ovládanie tankov meniť nebude. Tiež nebude multicrew. Úsmevné je, že (nielen) na fóre WarThunder sa všetci zrazu stali odborníkmi na tanky v druhej svetovej vojne a vedia presne koľko sekúnd trvalo dobytie kanónu u Panthera, T-34/76, T-34/85, Jagdtigra, Pz.IV, Shermana atď. Už sa vášnivo debatuje o tom, aký mala veľkosť veže vplyv na rýchlosť nabíjania (rozumej priestor pre nabíjača) a porovnáva sa Panther a T-34.
Tiež všetci presne vedia, ako rýchlo tanky z WW2 cúvali, aký mali pancier, kde mali uloženú muníciu, a pre mňa najzábavnejšie: presne vedia, ktorý tank bol zničiteľný na jednu ranu, a ktorý nie. Samozrejme väčšinou ide o tank, ktorý majú v zameriavači (nehistorickom BTW), zaznamenal som napríklad (voľne prerozprávaný text): tyvoe hra je na hovno, strieľam na Panthera z T-34/85 zozadu do motora, vydrží 7 zásahov natočí vežu a na jednu ranu ma odpraskne. Ten zasraný Panther je OP.Paradoxne ten istý prispievateľ o niekoľko strán ďalej napísal zhruba toto: tyvoe hra je na hovno, strieľam na T-34/85 z Panthera, dám mu 7 zásahov do motora, on natočí vežu a na jednu ranu ma odpraskne. Tá zasraná T34 je OP. Rozkošné Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Art
@Baron Odvážně? ty asi letadla nehraješ moc dlouho... ta hra jde od desíti k pěti ... a ten DMG model u tanků si děla co chce na obou stranách.

SepiaX
ty asi letadla nehraješ moc dlouho...

Komentovat WT nebudu páč jej nehraji ačkoliv to video je lákavé ale Baron létal simulátory když byly ještě v podobě dvou kostrbatých budíků a doty čtverceMrknutí Ale pobavilo mne to, fakt jsem se zasmál (Art nic osobního).
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,070,712 návštěv