Ne ja jsem myslel tu upoutavku, to videjko:
Desítky létajících pevností do toho spousta BEefek, nádherné zobrazení terénu do toho nějaké vylodění či čo. Prostě obrovská mela. To všechno v tomhle bugfestu. Vážně věříš, že to takle bude? A k tomu aby ti šlapala grafika na ultra full tak musíš mit computer z nasa.
Jstli Ti to pojede , podle té prezentace, na "normální" mašině tak pošli videjko a okamžitě kupuju.
and then finally on the WW2 front, a lot going on there as well. The P47 thunderbolt is up and flying internally, and moving along quite fast, and a nice target for that is going to be a new AI Ju 88
Dobrá otázka. Neviem. Ešte som nebol zostrelený. Ale predpokladám, že asi treba opakovať misiu, jej ukončenie konci na letisku pristatim.Alebo aspoň výpisom o splnení cieľa misie.
Stručne - P47 už interne lieta a robia na aickovom Ju88.
Jééé, tak se tohoto lítadla po šesti letech třeba skutečně dočkáme.... ne, fakt na něj někdo do tohoto mrtvého pseudo WWII simu pořád "čeká", nebo je to už všem krom skalních úplně u prdele, protože to je jen další stroj k ničemu (vzhledem k tomu, že stránka WWII v DCS je prealfobetoparodie verze, kterou stejně nikdo nelítá)?
a) Wags a ED se klidně mohli na backery vysrat a ukázat jim fuck off, a říct: vyřiďte si to s tím vykukem (Ilyou).
Takže nemuselo bejt vůbec nic, protože to nebyl ED job. A bylo to mimo plán. Takže 6 let a nebo nic je za mě ok.
b) Já si bandasku s chutí koupím. Stejně neni jinej použitelnej sim..
Proč? No ouplně obyčejně proto abych to mohl porovnat s BoX. Když teda pro mnohé je tento sim simovatější než onen BoX . (Netvrdím, že není. Akorát jej nevyzkouším, protože to moje machina neutáhne.)
Neříkej, že neumíš udělat jednoduché videjko. Hecni se.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.