podla mojho nazoru, v DCS je dost masin na to, aby sa uzivila kazda mapa. chapem, ze niektori ludia tuzia mat vsetko popularno-historicky korektne. ale mapa nejakeho kusu zeme je podla mna dobra len na to, aby som si mohol uzivat scenerie a nemusel lietat furt nad fadnym morom
kazdopadne zas tak rychlo tie mapy nebudu, to sa bat nemusime..
kazdopadne moderi nespia na vavrinoch [MOD] North Korea '50 Ground Units
[img]http://www.fsfiles.org/flightsimshotsv2/images/2015/01/19/zmq4.jpg[/img] is not a valid Image.
Pokud se na věc díváš pragmaticky, pak máš 100% pravdu - i Albík je vlastně k ničemu.
Ale Albatros je "český" (československý) a to je oproti 101čce rozdíl :)
Takže pro mne je 101 zbytečné letadlo, ale za Albík budu vděčný ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pokud se na věc díváš pragmaticky, pak máš 100% pravdu - i Albík je vlastně k ničemu.
Ale Albatros je "český" (československý) a to je oproti 101čce rozdíl
Takže pro mne je 101 zbytečné letadlo, ale za Albík budu vděčný
A přesně proto to píšu. Z pohledu Španělů bude zase L39 zbytečné letadlo a plýtvání zdroji Eagle Dynamics...
Akorát že L-39 má/mělo v používání 36 zemí plus mraky zemí pro akrobacii
a C-101 požívají 4 země plus něco málo na akrobacii. Takže L-39 má "fame" něco jako mig-21 ...
Prostě C-101 je španělská vesnice ...
DCS World 2 jsou nové mapy pro EDGE nebo nové funkce do EDGE ?
Naší prioritou, na kterou se stále zaměřujeme, je editor misí, kde víme o několika oblastech, které je třeba opravit či vylepšit. Nejenom že to umožní tvorbu lepších misí a větší zábavy pro virtuální piloty, ale je to i forma uspokojení potřeb našich profesionálních zákazníků. Provedli jsme na toto téma menší výzkum a vytvořili interní projektovou dokumentaci, jakým způsobem bychom to celé zapracovali do DCS Worldu. Je to něco, co zvažujeme udělat, jakmile na to přijde vhodná doba. Máme na to dostačující odborné kapacity.
Je někde k tomuhle trošku více ?
Já když koukal, za jakou cenu jde udělat v misi vyzvedávání pilota, tak jsem hořce zaplakal :(
A pár dalších vylepšení mne taky napadlo, co by tam ED mohli zakomponovat...
Tyto kampaně přinesou situace z reálného výcviku včetně briefingů a dalších podkladů. Vraťme se k předchozí otázce - takové situace by nebylo možné nikdy vytvořit pomocí dynamicky generovaných kampaní...
tak tohle je trošku blbá argumentace vůči neudělání dynamické kampaně
DCS World je simulátor umožňující virtuálním pilotům létat rostoucí počet bojových a civilních letounů, pozemních vozidel či lodí z různorodého historického období, v různorodých zeměpisných oblastech a na různých úrovních věrnosti. ... Díváme se na DCS World jako na simulátor mapující desítky let bojového letectví. Jsme samozřejmě teprve v začátcích, nicméně počet modulů neustále roste a s nimi i jednotlivá bojiště / mapy a věříme, že jsme vytvořili opravdu unikátní platformu.
Takže se nám z toho pomalu ale jistě stává MSFS. A letadla se budou stavět bez ohledu na logičnost. A využitelnost na stávajících mapách.
A i proto nečekejte tu dynamickou kampaň...
Ono ale pokud by mise uměla uložit konečná data (což nyní umí dělat průběžně) a další mise je pak načíst (a třebas triggerama) zpracovat, tak by to byl taky slušný počin.
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ale Albatros je "český" (československý) a to je oproti 101čce rozdíl :)
Takže pro mne je 101 zbytečné letadlo, ale za Albík budu vděčný ;)
A přesně proto to píšu. Z pohledu Španělů bude zase L39 zbytečné letadlo a plýtvání zdroji Eagle Dynamics...
Pokud bych byl např Rakušák, pak nadávám na obě letadla - a můžu nadávat oprávněně.
Pokud jsem Čech, pak Albíka vítám.
A Španělé zas 101.
Prosté :)
Ale Albatros je "český" (československý) a to je oproti 101čce rozdíl
Takže pro mne je 101 zbytečné letadlo, ale za Albík budu vděčný
Pokud bych byl např Rakušák, pak nadávám na obě letadla - a můžu nadávat oprávněně.
Pokud jsem Čech, pak Albíka vítám.
A Španělé zas 101.
To zní rozumně, ale Rakušané nemají jediné letadlo vlastní produkce. Takže příklad je mimo. Ale jinak OK.
Nechápu proč se někdo čílí nad tím že někdo něco vydá. Peníze na vývoj jsou něčí a ten někdo má úmysl a ten zhmotní. A že je to mrhání časem a financemi? Ale!! . . . . Místo toho mohl někdo dělat něco potřebnějšího?? Ale!! . . . . . To je blbost, je jen pár procent šance že by to bylo něco co se bude páčit všem a bude to megapotřebné.
Jediné co se dá změnit je najít něco co by za to stálo a mít jistotu podstoupení licenčních práv v potřebném rozsahu. Pak si pár let sbírat pár mega v dolarech a zadat práci ověřené vývojářské dílně!! A klucí upřímně, tohle nedáte nikdo do kupy. Nebo se pletu?? Takže nemrhejte slovíčky na to co je či není dobré. Je to stejně jen otázka výběru a nákupu. No ne?!
Prosté
Právě proto, že rakušáci nemaj nic vlastního, použil jsem je. A proto oni mohou s klidem brblat cosi o smysluplné využitelnosti některých letadel (a lítadel).
Chápeš ? :)
čéče, obrať ten dalekohled, dyť na to koukáš z úplně opačné strany!
:))
DCS World 2 jsou nové mapy pro EDGE nebo nové funkce do EDGE ?
Obávam sa, že mapy Normandie sa tak skoro asi nedočkáme. Nový engine vyzerá y neporovnateľne lepšie ako starý, ovšem WW2 nad Nevadou nie je to pravé orechové. To je ovšem iba podružná vec, ďaleko dôležitejšie je, ako budú mať vyriešený napr. LOD (súčasný engine to má jednoducho urobené zle, doty do určitej vzdialenosti prakticky nie sú vidieť), tiež dúfam, že vyriešia prepad FPS pri streľbe (napr. včera na serveri WW2 bolo fajn, pokiaľ sme tam boli štyria. Síce pri streľbe trochu potrhávalo, ale nič tragické. Časom sa však počet vyšplhal na 9: 6 Mustafov proti 2 Fw a 1 Bf. Podarilo sa nám stretnúť všetkým naraz - ovšem to bolo potom prezeranie fotoalbumu, fps padlo na nejaké 3 - 4. No brutus) atď.
vcera som bol tiez prevetrat Ponika.
v snahe zachranit kolegu som to trochu prehnal so strmhlavym letom, podarilo sa mi to ocesat o obe kridelka
[img]http://nevo.sweb.cz/dcs/dive.jpg[/img] is not a valid Image.
vybral som to cez 'stromy' a dotiahol az k letisku, tam som si vsak nedal pozor a zapichol to po kridle do zeme
kazdopadne ja vitam to, ze to nebudu nijak delit. DCS 2 predsa je stavany od zaciatku s tym, ze ma zvladat takyto modularny model ako si nastavili, takze ocakavam len same pozitiva a socialne istoty
btw, nikdy som nezaznamenal nejaky prepad fps pri strelbe alebo flaku, mozno len nemam stastie..
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.