September 21 2025 16:59:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Merten
Kritika na svk Cassi ty seš kašpar Šklebící se Šklebící se Šklebící se

alfik
Náhodou, WT je supr. Vždy když dondu z hospy, mám lepší výsledky než když lítám/ jezdím střízlivej! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
alfik napsal:

Náhodou, WT je supr. Vždy když dondu z hospy, mám lepší výsledky než když lítám/ jezdím střízlivej! Šklebící se

Páč jseš dobře cvičenej Šklebící se

Hoper
tohle je docela dobrý (teda pokud někdo má druhý monitor a zná svůj "SW" název PC)

http://nazevpc:8111/

ed: pro upřesnění - běží to jako mapa současně s hrou. Jen ten text jim tam krapet hapruje
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Safrik
Docela zajímavý link, IMHO dobrý nápad, třeba je tu alespoň minimální šance se současným stavem něco udělat:

http://forum.wart...-petition/

Merten
Jsem tam a teď i ostatní Úsměv

Hoper
za co se tam vlastně svobodně hlasuje ?
přišlo mi, že tam někdo brečí nad tím, jak ruské plečky v pohodě sestřelují nadřazená éra, kterým to opačně nejde ?

ovarek.cz/hamster.gif

Tom_The_Maniac
Hoper napsal:

za co se tam vlastně svobodně hlasuje ?
přišlo mi, že tam někdo brečí nad tím, jak ruské plečky v pohodě sestřelují nadřazená éra, kterým to opačně nejde ?

Taky že sestřelujou a nemusej se moc snažit, narozdíl od zbytku osazenstva v jinejch, než ruskejch letadlech.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast

Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞
Raging hard on WarThunder...

(Nick upraven na závěrečný vývojový stupeň)

Safrik
Brečí se nad BR jednotlivých národů (Battle Rating - BR je jedno z kritérií pro výběr protivníků, proti kterým budeš bojovat, např.: 1.0 vs 1.0, 2.3 vs 2.0 - 2.0 -2.3, atp.).

Němci mají nejhorší BR zatímco Rusové nejlepší, viz. dané vlákno.

Lagg 3 (BR 2.0-2.3) - Bf109 F4 (BR 3.7)
Yak 1 (BR 3.0) - Bf109 G2 (BR 4.0)
LA 5 (BR 3.3) - Fw 190 A3 (almost same like A5) (BR 4.3)

later in War planes went into service:
Spring 1943: Yak9T (BR 3.7) - Bf 109 G6 (5.3)
End of 1943: Yak3 (BR 4.3) - Fw 190 A8 (BR 5.3)
may1944: La7 (BR 5.0) - september1944 Bf109 K4 (BR 6.3)

Merten
Nejde o to,že by sestřelila plečka neplečku,ale o to,že letadla která se běžně proti sobě potkávala mají absurdní rozdíly v battleratingu a takto se lidi snaží je přimět s tím něco udělat.

CSW_Cassius Chaerea
To mají i tanky. KV-1 a T-34 potkávají Němce z druhé poloviny roku 42 a pozdější, není proto divu že si tady to "nezničitelné" období neužiješ. T-70 která se na scéně objevuje až také v polovině roku 42 zase potkáva německé protějšky z roku 39-41. Ferdinand kupodivu přichází do období IS-2 a T-34/85, či snad dokonce T-44 a IS-3, na to že ho nasadili na Kursku, tedy do fáze pozdějších T-34/76, T-70 a SU-152 a SU-122. KV-2, která mizí v rámci ztrát roku 41 a poslední kusy v roce 42, ještě stíhá potkávat tanky z roku 43...

...řekl bych že jim nejde o nějakou historickou přesnost, ale o snahu to balancovat...

1stCL_Novotny
A proto máte Historické a Simulátor rozhraní. To je krapet míň úsměvné. Smutný Škoda.

Baron
Len pre informáciu - od dnes by malo v GF znovu aj letectvo ovládané hráčmi.

http://warthunder...-forces-en
Upravil/a Baron dne 30-05-2014 09:13
Hals - und Beinbruch!

Merten
Jj štuky,šturmoviky,henschely,410 a podobná havěť už jsou u mě v hangáru nachystaný přesně na tento okamžik.A jestli doteď nadávali fňukny na op němce tak co bude po tomhle to si nedovedu představit Šklebící se

Baron
Šklebící se Už vyberám z garáže Flaky Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Hoper
@Safrik a Merten - takže čím vyšší BR, tím horší "vlastnosti" ?
Já totiž měl za to, že to je opačně a proto mi to bylo divné.

Jinak třebas hned ten první řádek bych opravil a k Fridrichovi bych přiřazoval Jak-1. Já osobně (a Rusové v té době). Ale to nechci vyvolávat žádné flame :)

Cassius Chaerea napsal:

To mají i tanky. KV-1 a T-34 potkávají Němce z druhé poloviny roku 42 a pozdější, není proto divu že si tady to "nezničitelné" období neužiješ. T-70 která se na scéně objevuje až také v polovině roku 42 zase potkáva německé protějšky z roku 39-41. Ferdinand kupodivu přichází do období IS-2 a T-34/85, či snad dokonce T-44 a IS-3, na to že ho nasadili na Kursku, tedy do fáze pozdějších T-34/76, T-70 a SU-152 a SU-122. KV-2, která mizí v rámci ztrát roku 41 a poslední kusy v roce 42, ještě stíhá potkávat tanky z roku 43...

...řekl bych že jim nejde o nějakou historickou přesnost, ale o snahu to balancovat...

To ti nepřijde, to tak je, někde to oficiálně zmiňovali.

Baron napsal:

Len pre informáciu - od dnes by malo v GF znovu aj letectvo ovládané hráčmi.

http://warthunder...-forces-en

snažil jsem si vylítat Ila, ale ty potvory mi blokli vlajku (jak ruskou, tak i tu jap), takže jsem mohl lítat Brity nebo jezdit tanky :(

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
a ještě k tomu mixu - docela jsem si říkal, jestli bude nějak ovlivňován počet letadel vs počet tanků
nebo jestli se stane, že za Rusy pudou lidi jen do letadla a za Němce si naopak vezmou tanky. A pak Němci budou honit AIčkové T-70 (nebo co se to tam nasazuje) a shora se jim v tom budou snažit bránit šturmoviky :)

ovarek.cz/hamster.gif

alfik
Zase je to tu...
Takže: pokud chcete něco "ze života", nebo "historicky přesné", tak si zahrajte tuhle klasiku:
http://www.videac...desert-bus
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Serza
A dost, dejte do hry konecne Shermany. Ja chcu lovit tanky v F9F :-D

Baron
Hoper napsal:

@Safrik a Merten - takže čím vyšší BR, tím horší "vlastnosti" ?
Já totiž měl za to, že to je opačně a proto mi to bylo divné.

Jinak třebas hned ten první řádek bych opravil a k Fridrichovi bych přiřazoval Jak-1. Já osobně (a Rusové v té době). Ale to nechci vyvolávat žádné flame Úsměv

Cassius Chaerea napsal:

To ti nepřijde, to tak je, někde to oficiálně zmiňovali.

Historická presnosť je viac-menej dodržiavaná v eventoch, kde sú dávané stroje z toho-ktorého obdobia bez ohľadu na BR (napr. eventy Japonci proti US/VB ). Na bežných serveroch to zase hádže podľa BR a preto tam dochádza i k tomu, že sa stretnú stroje, ktoré reálne proti sebe nebojovali. Píšem o eventoch v SB (na tanky zatiaľ ale event nebol).
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,070,728 návštěv