"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Vypadá to moc hezky. I když z nedostatku času skoro nelítám, už se na všechny ty změny docela těším. Jen doufám, že po všech těch vylepšeních to můj starý počítač bude zvládat.
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.
Vypadá to moc hezky. I když z nedostatku času skoro nelítám, už se na všechny ty změny docela těším. Jen doufám, že po všech těch vylepšeních to můj starý počítač bude zvládat.
Moj starý počítač to tuším po tých nových patchoch (DX11...) zvláda lepšie jak predtým
ZVP_ALEX: Zdar borci, koupil jsem si přes STEAM k BOSku ještě BOM, vše proběhlo jak mělo, přišel mě e.mail ve kterém mě napsali: Zakoupený stáhnutelný obsah bude automaticky přidán k Vašim hrám, jejichž stránky naleznete ve svojí knihovně
Bohužel v knihovně mám pořád jeno BOS. Poradíte mě co s tím dál?!
Díky.
V profilu na IL-2, Ti to ukazuje zakoupenou licenci??
Tvé přihlašovací údaje do hry jsou tytéž na stránky IL-2.
Tam najedeš na svůj profil. A řádku " LICENSE KEYS" je vepsáno co máš koupené a zaktivované.
Pokud tam BoM nemáš, najdi serial Number na Steamu a zadej ručně.
Tam najedeš na svůj profil. A řádku " LICENSE KEYS" je vepsáno co máš koupené a zaktivované.
Snad poslední dotaz, kde ten serial Number na Steamu najdu?
Alexi moc se omlouvám, ale nejsem majitel Steam (krom CloD a to nevyužívám).
Nemím to z hlavy!!
Posečkej na Pankáče, nebo další kluky co mají tu blbost Steam.
Hry - Zobrazit knihovnu her - IL-2 - pravá myš - Zobrazit CD klíč
Hry - Zobrazit knihovnu her - IL-2 - pravá myš - Zobrazit CD klíč
Rád by se Vás zeptal jak mám nainstalovat zakoupený BOS a BOM. Koupil jsem to přímo na stránkách výrobce. Klíče vidím v profilu. Stáhl jsem si instalátor BOM ale nikde nemohu najít instalátor pro BOS.
Netřeba, instalace obsahuje naprosto vše co je pro zatím venku. Ty si jen licencí otvíráš tvůj zakoupený obsah!
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 05-01-2018 22:15
Rád by se Vás zeptal jak mám nainstalovat zakoupený BOS a BOM. Koupil jsem to přímo na stránkách výrobce. Klíče vidím v profilu. Stáhl jsem si instalátor BOM ale nikde nemohu najít instalátor pro BOS.
Je to společná platforma. Po instalaci to spustíš a přihlásíš se svým emailem. Automaticky budeš mít k dispozici veškerý aktivovaný obsah.
Díky za info. Nakonec jsem neodolal a zakoupil. Věřím, že to byla dobrá volba. Dlouho jsem přemýšlel jaké éro do DCS WW2 ale tak nějak jsem došel k závěru, že přeci jen IL-2 bude sázka na jistotu.
Hm tak problém s loginem jsem vyřešil rebootem ale stejně dělá Vám to taky že Launcher se po ukončení nechce vypnout? Stopping background task, please wait...hmm, první dojmy jsou rozpačité.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.