Tak kdyby na to nalepili stádo poníků, přesvědčilo by to i zdejší nevěřící Tomáše. Já bych Hello Kitty nezatracoval. Ostatně už máme vlákno s koťátkama?
Ma nekdo prehled o tom jak to ma bejt stim levelovanim ? Bude seto tykat pouze singlu nebo bude nutne hrat singl aby slo pouzivat troje ciste v MP ?
Podle posledních informací by všechny éra měly být k dispozici už od začátku, včetně Jaku-1 a Bf 109G-2. Pokud to teda chápu správně.
Developer Blog #30 -
And finally the biggest news so far - both the Standard and Premium editions of BOS will now include all 8 flyable aircraft as a launching set of aircrafts! We always listen to our community’s opinion and we respect your input and concerns. Therefore we have decided to give all users the Yak-1 and Bf-109 G2 as part of the basic package. The dogfights will surely be epic fun for all.
Ma nekdo prehled o tom jak to ma bejt stim levelovanim ? Bude seto tykat pouze singlu nebo bude nutne hrat singl aby slo pouzivat troje ciste v MP ?
Podle posledních informací by všechny éra měly být k dispozici už od začátku, včetně Jaku-1 a Bf 109G-2. Pokud to teda chápu správně.
Developer Blog #30 -
And finally the biggest news so far - both the Standard and Premium editions of BOS will now include all 8 flyable aircraft as a launching set of aircrafts! We always listen to our community’s opinion and we respect your input and concerns. Therefore we have decided to give all users the Yak-1 and Bf-109 G2 as part of the basic package. The dogfights will surely be epic fun for all.
Nevíte někdo, jestli ten jak bude s vysokým, nebo i s nízkým hřbetem?
ale ta textura... jakási jednolitá zelená, otlučená hůře než japonská stíhačka, navíc na nelogických a špatných místech, špatné proporce znaků na křídlech, špatná barva šachet a podvozkových noh, krytů podvozku. Sání kompresoru nenatřené zespodu, to jsem nikdy neviděl. Velice odfláklé...
Este ze sa v tomto prd vyznam, aspon mi spatne farby nepokazia hratelnost
Jsem na tom stejně. Taky si říkám, ještě že se v tom nevyznám. Třeba by mi to úplně pokazilo radost.
Mno a pro experty, co se v tom "vyznají". Neuniko vám, že letadla v ROFu a tedy i v BOSu jsou skinovatelná? A že skinů budou stovky a sami si svoje zaručeně správě lesklé a neotlapkané můžete vyrobit? A že ten skin, na kterým to LOFT prezentuje, je nějaký jeho pokusný, na kterým demonstruje odlesky v kontrastu k matným plochám?
Taky bych nepoznal špatné barvy a blbý rozměr znaků (německých), ale pokud si hrajou s tím skinem (viz to oprýskání), ať si s tím hrajou hned od začátku pořádně. Je to pak dvojí práce (teda doufejme
A jelikož to bude default skin (teda, mohl by být), pak by měl být kor správně. I za cenu toho, že ho může kdokoliv opravit. Jenže pokud bude na serveru zakázáno stahování skinů, je ti opravený skin od fanouška stejnak naprd, když ostatní budou mít špatný default.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Developer Blog #30 -
potřebujou prachy předem ? :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hopře, LOFT myslím o tom skinu mluvil, že to je jeho na blbnutí a prezentace. Podle mě to není default. Každý vývojář má svoje pokusný třídy, tabulky, skiny .. cokoli na čem pracuje. Já mám taky svojí databázi na blbnutí a tu kdyby náš zákazník, z jehož databáze to vzniklo, viděl, padl by do mdlob.
Takže ty se sní neprezentuješ?! To je pak ale jiná Rumcajs!
On to vytáhne na světovou premiérovou prezentaci!! Co bys od toho při takovém přístupu čekal u tvé pomůcky??
Takže ty se sní neprezentuješ?! To je pak ale jiná Rumcajs!
On to vytáhne na světovou premiérovou prezentaci!! Co bys od toho při takovém přístupu čekal u tvé pomůcky??
Víš co, já to ukazovat nikde nesmím. Mlčenlivost a tak. To máš tak, zatímco Vy, stavitelé mostů, se svýma výsledkama chlubíte, my, co vyděláváme peníze, o nich ze zásady mlčíme.
Neblázni! Chlubení nepřipadá v úvahu. Pokud se tím někdo chlubí tak vedení. Nás normálně smýšlející to ani nenapadne, musel bys vidět co všechno nás státní dozor,projektanti a na jejich popud
následně vedení nutí dělat za prasárny. Raději se nebudu vyjadřovat.
My naopak máme své pomůcky,ale už dlouho se podle nich nedělá.
Tak se nám prodloužil preorder a budeme mít všechny era (celejch 8)...dobrý precedens jak z nich vymáčkat víc.
Pořidil jsem novu mašinu, tak snad už konečně vyrazím na toho CLODa...a BOS se taky ujme.
Prostě samá pozitiva...to je podezřelý.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.