September 21 2025 16:05:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 25

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O ničem
1stCL Pepan
67 - to nic neni - to já bych se začal vychloubat až s pořádnou 69 tkou:yes:

1stCL_Fucida
My to tu s Bumíkem Lucii rozložili Úsměv. Připravujeme si jí na sobotu Úsměv.

Wedgi: salut Úsměv, no..budu se snažit udržet naše stroje ve vzduchu za každou cenu - i kdyby přitom měli červení padat hlava nehlava :fuci: - ale musíte zase začít lítat, ne jako teď Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 22-05-2006 15:41
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Jamamoto
Já bych tohle vlákno nazval "Chlubárna"... ale to nemyslím nijak pejorativně...proč se nepochlubit svými úspěchy a zážitky z lítých bojů, vždyť každý z nás má radost, když se zadaří....Mrknutí

Lucka
1stCL_Jamamoto napsal:
Já bych tohle vlákno nazval "Chlubárna"... ale to nemyslím nijak pejorativně...proč se nepochlubit svými úspěchy a zážitky z lítých bojů, vždyť každý z nás má radost, když se zadaří....Mrknutí

Tak jo Šklebící se
Upravil/a Lucka dne 22-05-2006 15:52

Hoper
Hoper napsal:
1stCL_Fucida napsal:
No..po zásahu 88kou do ocasu bys neměl přijít jen o ovládání výškovky a směrovky, ale o celý ocas - tohle dělo dokázalo celkem snadno lousknout i KV-1 Úsměv.

hledám, ale nemůžu najít - popis, jak na začátku války měli i s několika 88 problém zničit jedno KV
a to nebylo zakopaný
Úsměv

Znám jeden příběh o KV-1, který byl na planině - kolem něj nic, jen Wehrmacht. Stuky, které by tuhle situaci jinak lehce vyřešily, nebyly k dispozici a dělo, jakým je Acht Acht se jen dost obtížně do blízkosti tanku, který vidí víceméně všude v okruhu 360°, umisťuje. První Acht Acht, který Wehrmacht přitáhl byl tankem zničen, druhý už KVčko poučil Úsměv.

jo, to je ono

poučil, ale jakým stylem, resp jak mu to bylo "umožněno" Mrknutí

Hoper
a hlavně si přečti ten konec, kolik z těch "poučení" se dostalo vnu Šklebící se

GC3_Kane
Vyděšený tak to je mazec :uhoh:

http://3iap.org/forum/news.php
j4ck41
Hoper napsal:
Hoper napsal:
1stCL_Fucida napsal:
No..po zásahu 88kou do ocasu bys neměl přijít jen o ovládání výškovky a směrovky, ale o celý ocas - tohle dělo dokázalo celkem snadno lousknout i KV-1 Úsměv.

hledám, ale nemůžu najít - popis, jak na začátku války měli i s několika 88 problém zničit jedno KV
a to nebylo zakopaný
Úsměv

Znám jeden příběh o KV-1, který byl na planině - kolem něj nic, jen Wehrmacht. Stuky, které by tuhle situaci jinak lehce vyřešily, nebyly k dispozici a dělo, jakým je Acht Acht se jen dost obtížně do blízkosti tanku, který vidí víceméně všude v okruhu 360°, umisťuje. První Acht Acht, který Wehrmacht přitáhl byl tankem zničen, druhý už KVčko poučil Úsměv.

jo, to je ono

poučil, ale jakým stylem, resp jak mu to bylo "umožněno" Mrknutí

jo tak neco podobnyho (nebo spise pravdepodobne to samy, ale v trosku jiny omacce - jedom jedna 88 a jenom tanky) jsem cet v jedny knizce = Tankova valka - vzestup a pad Hitlerovych pancerovych jednotek. tam dokonce psali, ze toho tankoveho utoku na KVcko se ucastnila az stovka! tanku. ve stejny knizce pak pisou ze nekolik koristnich Pz. 38 (t) bylo KVckama udajne prejeto a rozmacknuto na placku

WT_Flan
Tyhle jsem poucil minuly mesic. Je jich 18, to se da...:sleepw:
http://home.att.n...-wasps.jpg

WT_Horrido
A jeho stroj zustal nezranen!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fajlow
Když si vemeš, že teď těm bábám je teď nějakejch .. 90 (jestli ještě žijou) ...
A když jsi je poučil před měsícem ...
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 22-05-2006 17:32

1stCL_Fucida
ECL_Fajlow napsal:

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Jamamoto
ECL_Fajlow napsal:

No co.... proti gustu žádnej dišputát...Mrknutí

WT_Schmouddle
Nakonec Flane se nezavděčíš, je vidět, že pánové houno vědi co to znamená být členem takové jedné sekty......Prostě by nesplnili podmínky vstupní ceremonie a s ostudou by zase museli lítat s Lajónama...Šklebící seŠklebící se

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
rudidlo
WT_Schmouddle napsal:
Nakonec Flane se nezavděčíš, je vidět, že pánové houno vědi co to znamená být členem takové jedné sekty......Prostě by nesplnili podmínky vstupní ceremonie a s ostudou by zase museli lítat s Lajónama...Šklebící seŠklebící se

Ne, tebe bysme nevzali Úsměv

http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL_Jamamoto
WT_Schmouddle napsal:

Mno, nic ve zlém...ale stokrát raději mezi Lionama než s bandou gerontofilů....Mrknutí

WT_Schmouddle
Rudidlo: Neboj se negace.

Jami: Však jsem si vybral, no...Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Peci
1stCL_Jamamoto napsal:
WT_Schmouddle napsal:

Mno, nic ve zlém...ale stokrát raději mezi Lionama než s bandou gerontofilů....Mrknutí

De gustibus non disputandum....:sm12:

A to dokonce někteří z nás jdou za svou vášní tak daleko, že pracují v domově důchodců :sm13:

Lucka
AH Dogfight server - Německo 1945

[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/Lilja/me262.jpg[/img] is not a valid Image.

Mrknutí

313_OTU_oblak
švalbínka, pěkné ÚsměvKdopak to byl?????

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,070,061 návštěv