EDIT:
Teď koukám že i dělají na A-6 Intruderovi a třídě Forrestal? WAU! Tak jestli vydají ještě F-4B/J tak to bude mazec. Dotáhne se do konce komunitní A-4 a bude to paráda. Pak výhledově "Last Gunfighter" nebo A-7 Corsair. Trochu mě překvapuje, že nedělají legendární CVN-65 USS Enterprise.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 14-11-2020 16:00
Jo, to bude zajímavé. Já si ale ještě počkám na USS Forrestal/ A-6 AI/ Lantirn Jestera aby to bylo komplet.
Hádám že s tím taky počítají do té kampaně.
Každá plynovka měla zarážku před forsáží nebo alespoň něco, co "zadrhlo" plynovku před forsáží. Jenomže 95% plynovek na PC tohle nemá. Takže si můžeš nastavit, že budeš muset mačkat tlačítko, aby se ti zapla forsáž a tím zabráníš nechtěnému zapnutí. Třeba při přistání na letadlovku, kdy se při kontaktu s dráhou dával plný tah bez forsáže. Takhle když na plynovce nemáš tu zarážku, tak to při prudkém pohybu plynovkou, který je třeba, těžko uděláš tak přesně.
Paradoxne jsem ve Strike Fighters Vietnam dosel k naprosto totozne taktice s F-4 proti Mig-17. Do vertikaly nahoru a pak souvrat a zautocit. Ale na tomto videu hodne toci v horizontale proti J-17, coz me dost preklvapilo. No dokonce tam v jednu chvili ukazuje tabulku jak ktery stroj v DCS toci a F-14B je schopne dat snad az 24°/s coz je vic nez kterykoliv jiny stroj, napriklad Bf-109K4 a dokonce i více nez Spitfire Mk.IX. Coz jsem cumel jak puk. Cele to video je o tom, jak dostat z Kocoura v zatacce nejvyssi pocet stupnu za sekundu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.