Problém u SC není železo co máš doma, ale železo co je venku.
Co jsem poslední týdny koukal na streamy u Gacka tak to lagování bylo dost otravné.
Při těžbě až smrtící..
To je fuk. Když ve vesmíru potřebujete startovací katapult jako na letadlové lodi... tak to není hra ve vesmíru.
Já chtěl scifi s aspoň nějakou fyzikou. Je mi úplně fuk kolik v tom hraje zv. "světových" herců a herek a jestli se hlavní hrdina vyspí s hlavní hrdinkou.
Sry ale Elite je furt lepší.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
To je fuk. Když ve vesmíru potřebujete startovací katapult jako na letadlové lodi... tak to není hra ve vesmíru.
Já chtěl scifi s aspoň nějakou fyzikou. Je mi úplně fuk kolik v tom hraje zv. "světových" herců a herek a jestli se hlavní hrdina vyspí s hlavní hrdinkou.
Sry ale Elite je furt lepší.
Budu za naivního optimistu. Dávám 80% šanci, že to vyleze konečně za ten rok. Nekonečný problémy s perzistencí se toho netýkají. Od posledního traileru uběhlo pár let a prostředí, postavy, zbraně lodě, mechaniky to vše už mají a nahrané scény zdá se taky. Nějaké přehnané očekávání z toho nemám, tuctový příběh pomsty se závěrečnou bitvou s hlavním bosem, hlavní a vedlejší kvesty, ale bude to epický, ten svět a objekty jsou monstrózní.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.