..the raid above dieppe.. -=pic=-
|
WT_Slava |
Přidané 09-02-2006 17:00
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
CSL_Jp napsal:
nechci vám do toho kecat , ale chtěli ste obrázek dostanete ho a každej si ho přeberte jak chcete
Obrázek jsem chtěl já a hodně jsi mě zklamal Já čekal letadlo:yes: |
|
|
|
Opitze |
Přidané 09-02-2006 17:00
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
312_Jura napsal:
- myslim ze to s nadhledem nema nic spolecneho.. nackove 3. rise a LW sou pro me jedno a to same..
vysvetli nam teda jak jsi to teda myslel? nechces facku?
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 09-02-2006 17:02
|
Rozkoukaný
|
paja_cz napsal:
Původně to bylo o tom, že Jura pohrdá LW a nelíbí se mu (esteticky) německý éra, tak se laskavě držte tématu!
Ony jsou ale fakt esteticky nehezký. Teda až na Bf-109, He-111, a Ju-88. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 09-02-2006 17:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Chlapy, chlapy. Já vás vůbec nechápu. Proč si takhle kazíte život. Jako by už takhle nebyl na h..... Zrovna tak jako práce, ženský atd. Jenom včely ne. Včely jsou na med. A ten je taky na H..... Takže nám zbývá jen ten Šturmovik. A to že piloti létající za modré ( němce, italy, japonce, rumuny, finy, opomenuvším se omlouvám ) mají drobnou paranoidu vyplývající z obavy, aby je někdo nespojoval s ideologií poutající s k jejich letadlům je fakt, který se dá jednoduše odstranit. Třeba já osobně sám za sebe mohu slíbit, že nebudu podezírat žádného pilota sedlajícího latadla osy z náklonosti k nacisticko-fašistické ideologii. Pokud mi tento nezačne dokazovat, že to vlastně byli všecko prima kluci, protože rusová s jejich ideologií a přístupem k životu na tom byla podstatně hůř.
Šalom BP_Tyrl
P.S. Ani mi neodpovídejte, stejně už to tady číst nebudu. |
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 09-02-2006 17:04
|
Rozkoukaný
|
1stCL_SaBot napsal:
mas pravdu, ja bych sobe taky nedal facku
Hele fackování bolí. Co kdyby jsme si roztrhali občanky? |
|
|
|
Opitze |
Přidané 09-02-2006 17:05
|
Stařešina
|
Code nackove 3. rise a LW sou pro me jedno a to same..
Ty Juro, prosim te, a ti lidi, co litaji v IL2 virtualne za LW sou pro tebe take nackove? zajima me to a myslim to uprimne...
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 09-02-2006 17:06
|
Stařešina
|
WT_Slava napsal:
1stCL_SaBot napsal:
mas pravdu, ja bych sobe taky nedal facku
Hele fackování bolí. Co kdyby jsme si roztrhali občanky?
dneska jedine rozstrihat...
|
|
|
|
Jp- |
Přidané 09-02-2006 17:08
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
[img]http://es.geocities.com/mymodelnet/fw-2.jpg[/img] is not a valid Image.
Pro slávu aby měla dušička klid |
|
|
|
312_Jura |
Přidané 09-02-2006 17:08
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 225
Založený: 16.10.05
|
CZ_Opitz napsal:
Code nackove 3. rise a LW sou pro me jedno a to same..
Ty Juro, prosim te, a ti lidi, co litaji v IL2 virtualne za LW sou pro tebe take nackove? zajima me to a myslim to uprimne...
uz sem to psal asi 3x, i v tomhle threadu. NE, pokud to o sobe netvrdi samozrejmne.. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 09-02-2006 17:11
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
WT_Slava napsal:
paja_cz napsal:
Původně to bylo o tom, že Jura pohrdá LW a nelíbí se mu (esteticky) německý éra, tak se laskavě držte tématu!
Ony jsou ale fakt esteticky nehezký. Teda až na Bf-109, He-111, a Ju-88.
Možná máš pravdu, ale jen do chvíle než vedle Fokáče postavíš Hurriho , Spita, nebo Tempesta |
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 09-02-2006 17:14
|
Rozkoukaný
|
CSL_Jp napsal:
Pro slávu aby měla dušička klid
Jépe díky. Škoda že se tu nedají hodnotit příspěvky. Z posledních třech stran bys měl u mě nejvíc bodů |
|
|
|
Ucho |
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
paja_cz napsal:
WT_Slava napsal:
paja_cz napsal:
Možná máš pravdu, ale jen do chvíle než vedle Fokáče postavíš Hurriho , Spita, nebo Tempesta
hehe a co tohle? http://www.thomas...ight_.html
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Každý člověk, který mám v sobě jen kouska citu pro estetiku musí jednoznačně uznat, že Fw 190 je nejkrásnější stroj všech dob. To je taky jedním z důvodů, proč s Gryzlovem odmítám probírat jakékoliv otázky týkajících se uměleckých předmětů, protože tomu stejně chudák nerozumí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 09-02-2006 17:15
|
Stařešina
|
ty jsi napsal tuto urazku LW pilotu bojujici v druhe svetove valce:
nackove 3. rise a LW sou pro me jedno a to same..
potom si mi napsal, ze kdybych neco podobneho tvrdil o Slovacich, ze by si mi dal facku... bylo to kdyby-kdyby. nic se nestalo facku mi nedas.
a co ty - ty tu facku za urazeni LW chces?
|
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 09-02-2006 17:15
|
Rozkoukaný
|
paja_cz napsal:
WT_Slava napsal:
paja_cz napsal:
Možná máš pravdu, ale jen do chvíle než vedle Fokáče postavíš Hurriho , Spita, nebo Tempesta
Nojo, já to chápu. Pak nastává pro FW průser a je až na 4. místě. |
|
|
|
312_Jura |
Přidané 09-02-2006 17:19
|
Rozkoukaný
|
CZ_Opitz napsal:
ty jsi napsal tuto urazku LW pilotu bojujici v druhe svetove valce:
nackove 3. rise a LW sou pro me jedno a to same..
potom si mi napsal, ze kdybych neco podobneho tvrdil o Slovacich, ze by si mi dal facku... bylo to kdyby-kdyby. nic se nestalo facku mi nedas.
a co ty - ty tu facku za urazeni LW chces?
pokud sem "urazel", tak jedine LW jako celek, a to z duvodu kterej sem behem posledni pulhodiny napsal min. 2x...
POKUJ JICH BYLO TAK MALO, ZE NEMOHLI ZVRATIT ROZHODNUTI HC, TAK JAKO CELEK SOUHLASILI..
budto ses ignorant (nehodnotici vlastnost) nebo ti nejde o to co pisu ale o to co pises ty.. |
|
|
|
Kyza |
Přidané 09-02-2006 17:21
|
Nováček
Příspěvek: 97
Založený: 06.12.05
|
1stCL_Fucida napsal:
ehh..já sem vždycky jen tak nakouknu na obrázek..není tady flejm..že ne? nebo jo? Nechce se mi to číst.....
mně se tenhle obrázek zase až tak moc nelíbil (rozumějte líbil, ale starší se mi líbily víc..hlavně Welouš, to je taková moje tajná láska)..přišel mi divný odstín mraků vůči těm strojům..jakoby tam byly nalepené, prostě se mi to nezdálo tak přirozeně vypadající jako Jurovy starší práce, ale až moc jako nějaká "Grafická fotomontáž". Ale dostaly mě zase ty plamínky u vejfuků Spitu, ty jsou perfektní
A co ten plaminek u spita na kridle ?
heheheh |
|
|
|
312_Jura |
Přidané 09-02-2006 17:25
|
Rozkoukaný
|
ten je imho nerealnej (nema tam co horet..) |
|
|
|
Kyza |
Přidané 09-02-2006 17:26
|
Nováček
Příspěvek: 97
Založený: 06.12.05
|
312_Jura napsal:
ten je imho nerealnej (nema tam co horet..)
Onehda jsem videl jak hurikovi hori podvozkova noha
Nevim proc by nemohlo horet kriidlo
Juro .. nezlobis se na mne ze jsem ti to retusnul ? |
|
|
|
312_Jura |
Přidané 09-02-2006 17:28
|
Rozkoukaný
|
jo ale spit neni hurrik a horela myslim ze spodu ne z vrchu, jestli sme videli to same..
kridlo nemuze horet protoze tam neni nic co by horet mohlo.. hlinik hori, ale ne tak moc a navic jinou barvou, a naboje exploduji a ne hori.. a spitVb nema nadrze v kridlech..
ne neva.. ( az na to newbie.. precijen je tam DU-N )
Upravil/a 312_Jura dne 09-02-2006 17:29
|
|
|