Jsem staromilec, PC a podobné novosti prakticky nepoužívám. Je-li někdo vévoda a já jen hrabě, není co řešit. Jeho Milost má dle pravidel tradiční kurtoazie nárok na dané oslovení.
Ale já to tak nenechám, přižením se do panovnické rodiny a stanu se knížetem resp. princem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hopře, sakra, ty jsi vévoda? To ti jako budu muset podle protokolu říkat His Grace (Jeho Milost)? Třeba jako ve Wingsu? Tak to ne! Okamžitě si jdu přikoupit další korunky do erbu. Teda jestli to ještě vůbec půjde....
No dal jsem svůj poslední penys na tu češtinu...
Ale za to oslovení od tebe by mi Wings teda stál :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
a zajímavý je tam ten obrázek bojovníka s mečem...
na KS byl tuten
https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/529/325/72c5d0d7ac08feea5a53a3cf4bb55d64_large.jpg?1389811851
a tady mají nějaký vyletněný :)
http://games.timg.cz/uploads/lead-character-game15478-img245416-game15478-img247565.jpg
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Po dvou měsících od konce kickstarterové kampaně byl po několika odkladech a průtazích konečně spuštěn oficiální obchod na stránkách Kingdom Come, kde je opět možné podpořit vývoj hry a zároveň si obstarat její kopii. Zatím je možné vybírat z osmi úrovní příspěvků od rolníka (peasant) po vikomta (viscout) tak, jak je známe z Kickstarteru. Ceny jsou uvedeny v dolarech a jsou mírně vyšší než dříve.
Zároveň se bude pokračovat ve stretch goalech, které se nově počítají v dolarech. Částka navazuje tam, kde se zastavila ta na Kickstarteru, takže počítání začíná na 1.8 mil. dolarů. Za 2 miliony budou ve hře hrát slíbení známí herci.
V neposlední řadě se dozvídáme ještě jednu důležitou věc, a to přesnější datum vydání alfa verze, které je nyní stanoveno na poslední kvartál tohoto roku, což je o něco později, než bylo původně slibováno.
Project Update #29: Kingdom Come: Deliverance Video Update #7
Posted by Warhorse Studios
Check our new video update #7. Dan talks about the upcoming tech Alpha, our new composer, our new merchandise and so on. You can still support the game at http://pledge.kin...merpg.com/ See you there, thank you!
YouTube Video
snad na hranici, ne ? :)
ale myslím, že větší trest bude březolet.... :))
Jinak dobrý :)
A co, ještě jim pustíme nějakej další bakšiš ? :))
Přemýšlel někdo, čí to byl hlas té hlavy, na které ukazovali mimiku ?
Byl to Štěpánek (Jan Hus) nebo ne ?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.