November 23 2024 18:13:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS WWII
Hoper
Opitz napsal:

Hoper napsal:

co je špatného na "ti co přispěli na vývoj, dostanou víc než ti, kteří přišli si jen koupit hotovou hru do krámu..." ?

protože ti co v budoucnu možná zaplatí, tak v ceně platí co??? Anebo si myslíš, že těch 100k z Kickstarteru zaplatí celý vývoj, marketing, distribuci???

Ale kdo ví jak to dopadne, už teď Iljič dělá mrtvého brouka anebo slibuje a slibuje, ale zase nedodává, jediné co dodává jsou samé výmluvy a omluvy... prostě nic nového, a žádná změna v chování a jednání ...

Na co bude stačit těch 100k je na KS napsáno. Vydají to v základu a když to bude mít úspěch, může je pak podpořit nějaký vydavatel nebo sponzor. A peníze z prodeje prvních ofiko kusů. Tak nějak si to představuju.
Ti, co v budoucnu zaplatí, zaplatí další vývoj (to co je slibováno nad 100k + další).
Případně zaplatí vývojářům to, co už je uděláno a co tudíž dělali do té doby zadarmo. Tím se samo dostanou do spirály - pokud budou pokračovat, budou opět dělat zadarmo, dokud se jim to z prodeje nezaplatí. A nebo to skončí....

Nebo myslíš, že je špatné mít na webu v podpisu např. zlaté cihličky za podporu (jiného) projektu a začneš jejich majitele přesvědčovat, aby je vrátili, protože to tak dle tebe není správné ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
To je voda na Opitzův strašlivý mlýn Šklebící se

Baron
...Nebo myslíš, že je špatné mít na webu v podpisu např. zlaté cihličky za podporu (jiného) projektu a začneš jejich majitele přesvědčovat, aby je vrátili, protože to tak dle tebe není správné ?

No, nic ti nebrani dat si do podpisu zlateho Ilju Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Hoper
Barone, čteš to tu pořádně ??
Asi ne, viď ?
Hoper napsal:

co je špatného na "ti co přispěli na vývoj, dostanou víc než ti, kteří přišli si jen koupit hotovou hru do krámu..." ?

ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Neuveris, ale citam to veru poriadne Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Hoper
pak jsi zaujatý ;)

ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Jak sfina Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Opitze
magot napsal:

To je voda na Opitzův strašlivý mlýn Šklebící se

Já ho nejvíc vyflejmuju tak, že ho budu ignorovat... Cool

Jara4
Všichni jste zaujatí, ale každý něčím jiným Šklebící se.

Opitze
Iljič makal celej den na videu, překládal, stříhal, zdokonaloval... Dřel jak černej... ale povedlo se! Sám to nahrál na youtube...

http://www.youtub...e=youtu.be

Vyděšený

Alan Grey
Už to jede...

YouTube Video

Upravil/a Alan Grey dne 27-09-2013 05:13

http://www.alan-grey-page.cz/
WT_Horrido
Pony má takovýhle dým při střelbě? OMG to jsem si nikdy nevšiml.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
V komentářích k Kickstarteru se ukázal jeden moc hezkej příspěvek. Mluví mi z duše.
Robert Sogomonian about 7 hours ago

Ilya: The video being private was chuckle worthy to me. Didn't effect my $500 pledge. The project looks great and like Hammed said, don't worry about the drama queens. People looking for any little reason to pitch a hissy fit are going to do so whether the video was Public or not, they would have just looked for other reasons to be whiny and entitled.

Ano, každý má právo na svůj názor i na jeho veřejnou prezentaci. I tihle potrefení entitled drama queens.

WT_Horrido
No tak jsi mu poslal peníze no, lidi dělají i horší blbosti, nemusíš to tak obhajovat. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rumcajs
Horrido, kdybych měl všeho tolik, co mám peněz, byl bych úplně šťastnej člověk. Těch pár dolarů, co mi strhnou z účtu, nestojí za řeč. Je to jedna trošku lepší večeře. Jo a ještě jsem chtěl připsat, že ty potrefené husy se určitě ozvou.

Opitze
Tak dlouho dělal simulátory, až se sám stal simulátorem... Simulátorem podnikatele a vývojáře složité hry... Mrknutí

A jak vidím, nic nového... Iljič slibuje, potom dělá stupidní chyby, ten kdo ho za to lehce zkritizuje - v dobrém - je hned označen neucitvě za "drama queen"... Prostě to bude zase další hnusná hra, pro hnusné lidi... pokud vůbec ... ale Iljič už má zkušenosti s vydáváním alfa verzí coby hotové hry, takže to asi vyjde!

Mimochodem, předevčírem jsem také utratil 80 dolarů - ve stripbaru, ale byla to dobrá investice - zaprvé super pokoukáníčko a potom odjezd se striptérkou do jejího krásného kvartýru - sice vše jen v GTA V, ale stálo to za to!
Upravil/a Opitze dne 27-09-2013 08:09

Opitze
Pro lidi, kteří zase věří Iljičovi a čeká je ZASE velké zklamání, doporučuji tuto příručku, kterou by si měli pročítat každý den ráno a večer:

http://www.cheryl...andout.pdf

Opitze
Rumcajs napsal:

Horrido, kdybych měl všeho tolik, co mám peněz, byl bych úplně šťastnej člověk. Těch pár dolarů, co mi strhnou z účtu, nestojí za řeč. Je to jedna trošku lepší večeře. Jo a ještě jsem chtěl připsat, že ty potrefené husy se určitě ozvou.

Vítej do klubu, já mám taky hodně peněz! Vyděšený A navíc jsem ještě krásný!

Hoper
WT_Horrido napsal:

Pony má takovýhle dým při střelbě? OMG to jsem si nikdy nevšiml.

Za dne jsem si toho nevšim, ale mám to někde típnuté, jaké "bambule" to dělá ráno (večer?).

ovarek.cz/hamster.gif

Rumcajs
Ilja na to přišel.
YouTube Video

No tak uvidíme, jestli ta myšlenka bude co k čemu.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,997 návštěv