co je špatného na "ti co přispěli na vývoj, dostanou víc než ti, kteří přišli si jen koupit hotovou hru do krámu..." ?
protože ti co v budoucnu možná zaplatí, tak v ceně platí co??? Anebo si myslíš, že těch 100k z Kickstarteru zaplatí celý vývoj, marketing, distribuci???
Ale kdo ví jak to dopadne, už teď Iljič dělá mrtvého brouka anebo slibuje a slibuje, ale zase nedodává, jediné co dodává jsou samé výmluvy a omluvy... prostě nic nového, a žádná změna v chování a jednání ...
Na co bude stačit těch 100k je na KS napsáno. Vydají to v základu a když to bude mít úspěch, může je pak podpořit nějaký vydavatel nebo sponzor. A peníze z prodeje prvních ofiko kusů. Tak nějak si to představuju.
Ti, co v budoucnu zaplatí, zaplatí další vývoj (to co je slibováno nad 100k + další).
Případně zaplatí vývojářům to, co už je uděláno a co tudíž dělali do té doby zadarmo. Tím se samo dostanou do spirály - pokud budou pokračovat, budou opět dělat zadarmo, dokud se jim to z prodeje nezaplatí. A nebo to skončí....
Nebo myslíš, že je špatné mít na webu v podpisu např. zlaté cihličky za podporu (jiného) projektu a začneš jejich majitele přesvědčovat, aby je vrátili, protože to tak dle tebe není správné ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
...Nebo myslíš, že je špatné mít na webu v podpisu např. zlaté cihličky za podporu (jiného) projektu a začneš jejich majitele přesvědčovat, aby je vrátili, protože to tak dle tebe není správné ?
co je špatného na "ti co přispěli na vývoj, dostanou víc než ti, kteří přišli si jen koupit hotovou hru do krámu..." ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
V komentářích k Kickstarteru se ukázal jeden moc hezkej příspěvek. Mluví mi z duše.
Robert Sogomonian about 7 hours ago
Ilya: The video being private was chuckle worthy to me. Didn't effect my $500 pledge. The project looks great and like Hammed said, don't worry about the drama queens. People looking for any little reason to pitch a hissy fit are going to do so whether the video was Public or not, they would have just looked for other reasons to be whiny and entitled.
Ano, každý má právo na svůj názor i na jeho veřejnou prezentaci. I tihle potrefení entitled drama queens.
Horrido, kdybych měl všeho tolik, co mám peněz, byl bych úplně šťastnej člověk. Těch pár dolarů, co mi strhnou z účtu, nestojí za řeč. Je to jedna trošku lepší večeře. Jo a ještě jsem chtěl připsat, že ty potrefené husy se určitě ozvou.
Tak dlouho dělal simulátory, až se sám stal simulátorem... Simulátorem podnikatele a vývojáře složité hry...
A jak vidím, nic nového... Iljič slibuje, potom dělá stupidní chyby, ten kdo ho za to lehce zkritizuje - v dobrém - je hned označen neucitvě za "drama queen"... Prostě to bude zase další hnusná hra, pro hnusné lidi... pokud vůbec ... ale Iljič už má zkušenosti s vydáváním alfa verzí coby hotové hry, takže to asi vyjde!
Mimochodem, předevčírem jsem také utratil 80 dolarů - ve stripbaru, ale byla to dobrá investice - zaprvé super pokoukáníčko a potom odjezd se striptérkou do jejího krásného kvartýru - sice vše jen v GTA V, ale stálo to za to!
Upravil/a Opitze dne 27-09-2013 08:09
Horrido, kdybych měl všeho tolik, co mám peněz, byl bych úplně šťastnej člověk. Těch pár dolarů, co mi strhnou z účtu, nestojí za řeč. Je to jedna trošku lepší večeře. Jo a ještě jsem chtěl připsat, že ty potrefené husy se určitě ozvou.
Vítej do klubu, já mám taky hodně peněz! A navíc jsem ještě krásný!
Pony má takovýhle dým při střelbě? OMG to jsem si nikdy nevšiml.
Za dne jsem si toho nevšim, ale mám to někde típnuté, jaké "bambule" to dělá ráno (večer?).
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.