4.12.1 Bugy
|
Hoper |
Přidané 18-02-2014 16:57
|

Fusioner

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
Takhle to (ne)funguje od začátku, co tam ty světla jsou. Mám za to, že navíc musíš být v určité vzdálenosti od požadovaného letiště, aby tě "vyslyšel" a i přesto ne vždy rozsvítí.
Ono si to zkuste na letištích v Berlíně, kde jich je vícero pohromadě :)
A ad Tozzi - proto je tam ta podmínka, že v blízko nesmí být enemy - to pak nerozsvítí, i kdyby ses pos... ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 18-02-2014 17:12
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Jo, ale kolik je to "v blízkosti"? Rozsvícený letiště je vidět mnohem dál, takže asi tak no. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 18-02-2014 17:26
|

Fusioner

|
no to ví asi jen DT
Using Runway Lights
Using the static light objects for runway lights is nothing new in IL-2. However, previously the
lights were always lit so it was not possible to use there as realistic war-time runway lights,
which would be switched on only when plane was coming in to land.
Static lights objects are changed so that now they can have an "owner", either red army or
blue army. When runway lights are assigned to an army they're turned off by default. Placing
blue lights at blue airport makes them usable by blue player. Lights with neutral army are
always lit.
When the player is coming to a landing during night he can request runway lights to be turned
on. This is done with a new command "Request Runway Lights" which can be found from the
old "Ground Control" commands menu. The player needs to be close enough and there cannot
be any enemy activity near the airfield. Otherwise the ground control refuses to switch on the
lights.
Ground control will switch off the lights automatically when they see that the player has
landed.
více tam nepíšou :(

|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 18-02-2014 17:37
|

Uživatel

|
Mám dojem, že jsem někde něco o max. vzdálenosti 6km od letiště , aby ti světla rozsvítili. Ale už nevím kde. Každopádně pokud strejda gůgl překládá aspoň trochu dobře, tak je psáno, že světla zhasnou až po přistání. Pokud to zhasne dříve než sedneš, je to zle, nebo někde prudí enemák. |
|
|
|
erichos |
Přidané 18-02-2014 19:19
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 146
Založený: 06.10.11
|
Mna vobec netrapi vzdialenost rozsvietenia, to zistiš lahko, ked das TAB-9-6 a si priliš daleko nedostanes ziadnu odpoved, ked nema čas tak ti napise ze nema cas a ked ma cas tak tiez oznami ze Vykonava. Mna trapi len to jedine, že bez ohladu na stav lietadla proste zhasne samovolne po 1,5 minute. Nuz a tie fičury na nocne pristatie TozziFan su sice fajn, ale kolko spojeneckych stihacich lietadiel je nimi vybavené? Tie svetla su fajn, nemusi byt ani noc, staci ze je šero alebo hmla, okrem toho su pekne, daju sa pouzit rozne farby takze vies naozaj letisko oznacit ako na drahach tak aj na rolovačkach. Samozrejme na prifrontovych letiskach mali tak akurat nejake ohne na prahu drahy, ale na stalych betonovych letiskach bolo aj svetlotechnicke vybavenie ako ma byt. Ked to hra podporuje, prečo to nepouzit? |
|
|
|
Koty |
Přidané 19-02-2014 16:48
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
TozziFan napsal:
Jo, ale kolik je to "v blízkosti"? Rozsvícený letiště je vidět mnohem dál, takže asi tak no.
Dejte tam objekt základnu, pak máte jistotu, že v tom okruhu se vám to rozsvítí vždy
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 19-02-2014 17:02
|

Fusioner

|
předveď

|
|
|
|
ringlett |
Přidané 19-02-2014 17:28
|

Diskutující

Příspěvek: 2142
Založený: 23.10.09
|
Koty napsal:
TozziFan napsal:
Jo, ale kolik je to "v blízkosti"? Rozsvícený letiště je vidět mnohem dál, takže asi tak no.
Dejte tam objekt základnu, pak máte jistotu, že v tom okruhu se vám to rozsvítí vždy 
Proč myslíš, že raděj dávám světla na tvrdo? |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 26-02-2014 13:46
|

Uživatel

|
Menší vada. H 111H-12 hlásí otvírání/zavírání pumovnice kterou to nemá. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 07-03-2014 19:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Zjistil jsem,
že mi přestaly fungovat limity nastavených letadel v misi na letištích, když je nastavení báze:
[img]http://acesovereurope.org/images/bug1.png[/img] is not a valid Image.
tak to na bázi pustí maximálně dva lidi a měly by jít nastavovat limity letadel ve vzduchu bez jejich odečítání zničením
[img]http://acesovereurope.org/images/bug2.png[/img] is not a valid Image.
tohle by mělo dovolit vybrat ne letišti pouze jednu A20G.
Pustí to do ní ale oba 2 piloty.
Zjistil jsem to na HSFX7.0.2 (jak na AoE serveru, tak na mém klientovi se to chová stejně) a když jsem to vyzkoušel na čisté 4.12.2, dělá to tam také.. |
|
|
|
Koty |
Přidané 07-03-2014 21:43
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
No, ono to asi na letiště pro dva lidi nedá míň, než dvě letadla... zkus tam dát i nějaký jiný.
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 07-03-2014 21:51
|

Uživatel

|
Koty napsal:
No, ono to asi na letiště pro dva lidi nedá míň, než dvě letadla... zkus tam dát i nějaký jiný.
To je jen pro příklad, nefunguje to ani na letišti, kde je nastaveno 16 lidí max a jeden typ letadla omezen na 2ks, druhý na 4 a třetí bez omezení. |
|
|
|
magot |
Přidané 07-03-2014 21:53
|

Fusioner

Příspěvek: 18189
Založený: 19.06.08
|
Jakým způsobem to nefunguje? Ty Checkboxy nezle zaškrtnout? |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 07-03-2014 23:26
|

Uživatel

|
Jde, ale takhle jak je to nastavený, by to mělo dovolit se na letiště dostat dvěma pilotům (což dovolí, víc se tam nedostane) a A20G by měla být omezena na 1ks, takže z těch 2 pilotů by se do ní měl dostat jen jeden.
Dostanou se do ní oba, početní limity letadel nefungujou.. |
|
|
|
magot |
Přidané 08-03-2014 11:46
|

Fusioner

|
Nahlášeno v DT. |
|
|
|
KkUuBbOo |
Přidané 24-03-2014 20:22
|

Nováček

Příspěvek: 20
Založený: 29.05.10
|
Nedávno sa mi v il-ovi objavil čudný bug s AI pri útokoch na pozemné ciele.
AI kolegovia sa proste snažiadostať do pozície na útok na veľmi malom priestore nad cieľom a nakoniec stratia rýchlosť a už to nevedia vytočiť, takže sa väčšinou rozbijú o zem.
Stretol sa s tým už niekto z vás??  |
|
|
|
magot |
Přidané 24-03-2014 21:56
|

Fusioner

|
jojo AI není dokonalé ... |
|
|
|
KkUuBbOo |
Přidané 25-03-2014 13:49
|

Nováček

Příspěvek: 20
Založený: 29.05.10
|
Viem že nieje no doteraz vedeli aspoň urobiť okruh nad cieľom a zaútočiť znova no zodňa nadeň to zblblo a teraz sa po prvom útoku len zmätene točia nad cieľom a strácaju rýchlosť až nakoniec havarujú. A je to celkom nuda keď sa z každej misie vraciam sám.. Kde môže byť chyba? Ešte pred pár dňami to bolo OK.  |
|
|
|
saldy |
Přidané 25-03-2014 17:25
|

Diskutující

Příspěvek: 3715
Založený: 29.01.09
|
Obecně k AI bombrům nemám větší připomínky, urazilo to obrovský skok vpřed. Máme volbu přikázat volný odhoz nebo příkaz pro společný odhoz-tohle funguje skvěle a už to má smysl hrát si i kampaně. Skvěle se sami navigují s bombami na bitevničení, level i střemhlav nebo s torpedy, ale ovládají i jinou specialní munici, např. řízené střely či protitankové projektily. AIčka pokud zrovna nedostanou menstruaci tak se dobře s nimi letí ve formaci i jako velitel. Krásně přistanou i na letadlovce. Občas je nutné trochu jim to naskriptovat, ale dotlačíte je kam chcete.
Problém nastane v hornatý mapě, v nějakém údolí, AIčka si neumí pro manevry započítat kopec a často to do něj narvou.
Stále přetrvává největší bug zadních střelců, kteří neumí přesměrovávat střelbu na nejbližší stíhač, je to velká chyba.
|
|
|
|
RH_Najt_cz |
Přidané 31-03-2014 20:51
|

Nováček

Příspěvek: 27
Založený: 15.02.10
|
Zdravím.
Mám trošku problém. Dělal jsem novou instalaci čistého IL2 Sturmovik 1946 a při přechodu na 4.12.2. mi hra po spuštění padne poté co se načte úvodní obrazovka na 5% . Při verzi 4.12. bylo vše v pořádku. Jen pro info, mám plnou verzi hry a Win8 .
Děkuji za případnou pomoc. |
|
|