|
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s CloD-om
|
| LangMaster |
Přidané 13-04-2013 13:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 379
Založený: 01.06.09
|
Opitz napsal:
Mě to přijde pořád hnusné...  Holt z hovna bič neupleteš... CLOD potřebuje novou mapu, úplně jinak udělanou, co se týká detailů a hlavně barev a světla... Obloha je taky děs. takhle prostě obloha při plné sluneční jasnosti nevypadá....
Z hovna bič upleteš ale nezapráskáš si. |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 13-04-2013 13:52
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
magot napsal:si můžu počochňat monitor nebo grafárnu a dosáhnu téhož ...
Co takhle si počochňat grafárnu a monitor prásknutím toho biče z hovna? Nebylo by to taky tmavší? A navrch by to bylo celkem rychle a levně. |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 13-04-2013 13:55
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Falkone
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 13-04-2013 14:30
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Rychléééé cenzurovat! Nejlépe založit další vlákno!  |
| |
|
|
| Bierglass |
Přidané 14-04-2013 12:53
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
Vážení piloti CLoDu,nechce se mi číst celé vlákno ale pochopil jsem to dobře,že se už konečně někomu povedlo opravit zmetka do podoby kdy mě nebude děsit přiskakující krajina,z francouzského pobřeží bude vidět přístav v Doveru a nebudou se mi schovávat enemáci do lesa jen proto,že je na rozdíl od nich mám zapnutý? |
| |
|
|
| Paulus |
Přidané 14-04-2013 13:03
|

Diskutující

Příspěvek: 2342
Založený: 26.03.08
|
Přiskakující krajina tam je stále, ikdyž v menší míře, z francouzského pobřeží je vidět přístav v Doveru ale i okolí, enemáci se stále mohou schovávat do lesa…
Přibyla částečná nesmrtelnost Bf 109, ale jinak je to stále lepší a ráda to hraje stále stejné tlupa nadšenců…
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 14-04-2013 13:16
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
|
Vážně už je natvrdo ukotven Dover? Jako že se nezobrazí až těsně nad ním? Nebo tím stále myslíš to že je zem na obzoru vidět, to bylo od samého začátku. Ne však Dover jako orientační bod.  |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 14-04-2013 13:20
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Bierglass napsal:
Vážení piloti CLoDu,nechce se mi číst celé vlákno ale pochopil jsem to dobře,že se už konečně někomu povedlo opravit zmetka do podoby kdy mě nebude děsit přiskakující krajina,z francouzského pobřeží bude vidět přístav v Doveru a nebudou se mi schovávat enemáci do lesa jen proto,že je na rozdíl od nich mám zapnutý?
Ty seš Biere hroznej detailista...
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| Bierglass |
Přidané 14-04-2013 13:42
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
LEON napsal:
Bierglass napsal:
Vážení piloti CLoDu,nechce se mi číst celé vlákno ale pochopil jsem to dobře,že se už konečně někomu povedlo opravit zmetka do podoby kdy mě nebude děsit přiskakující krajina,z francouzského pobřeží bude vidět přístav v Doveru a nebudou se mi schovávat enemáci do lesa jen proto,že je na rozdíl od nich mám zapnutý?
Ty seš Biere hroznej detailista... 
Já už tomu skoro začínal věřit,škoda. |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 14-04-2013 13:55
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Dovoluji si upozornit, že mé dva odkazy, které tuto debatu odstartovaly, jsou na videa zobrazující cosi, na čem se nyní pracuje (nebo-li work in progress.
Ale jinak se samozřejmě nenechte rušit (to s těmi hovny je rozhodně zajímavá úvaha).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 14-04-2013 14:02
|

Stařešina

|
von Paulus napsal:
Přiskakující krajina tam je stále, ikdyž v menší míře, z francouzského pobřeží je vidět přístav v Doveru ale i okolí, enemáci se stále mohou schovávat do lesa… 
Přibyla částečná nesmrtelnost Bf 109, ale jinak je to stále lepší a ráda to hraje stále stejné tlupa nadšenců…  Jůůů, japak se ta částečná nesmrtelnost projevuje? Plosím plosím, to bych moc rád. |
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 14-04-2013 15:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Ty stromy to je škoda. Proč to někde jde a jinde ne (aby se nedalo lesem proletět)? |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 14-04-2013 16:12
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Bierglass napsal:
jelikož se do stromů schovávaj pouze zbabělý náckové, tak to tě trápit nemusí...
+
Rumcajs napsal:
von Paulus napsal:
Přibyla částečná nesmrtelnost Bf 109, ale jinak je to stále lepší a ráda to hraje stále stejné tlupa nadšenců…  Jůůů, japak se ta částečná nesmrtelnost projevuje? Plosím plosím, to bych moc rád.
páč to v podstatě jede na enginu starého ila, tak befka občas při dopadu na zem ztratí prdel a křídla, ale nebouchnou... jelikož to bývá zpravidla nekontrolovaný pád z větší výšky, rád bych viděl efektní výbuch a smrt pilota

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| LangMaster |
Přidané 14-04-2013 16:17
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 379
Založený: 01.06.09
|
Ještě jsi Pipe zapoměl srážka ve vzduchu z 99.9% to Bf přežije někteří už bourají úmyslně. |
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 14-04-2013 16:30
|

Stařešina

|
No to mě nenapadlo. Ale možná je v tom nějaký placebo efekt. Páčto já, když se s něčím ve vzduchu potkám, dost často při tom umřu, nebo utrhnu křídlo atp. Ten pád na zem tedy za sebou mockrát nemám, ale pokud dopadnu strmě, umřu a éro bouchne. V zásadě se mi nikdy nepovedlo přežít strmý dopad. Je ovšem fakt, že sednout nouzově na břicho je překvapivě snadné až bezbolestné. Ale to bych řekl platí v CLODu obecně i pro pány z poza kanálu.
Těch 99.9% je ovšem pohádka, co se asi povídá na ostrovech. Nemůžete věřit všemu, co vám tam ti levostanní řidiči navykládaj. |
| |
|
|
| CSL1_Talbot |
Přidané 14-04-2013 16:33
|

Uživatel

Příspěvek: 663
Založený: 19.10.08
|
LangMaster napsal:
Ještě jsi Pipe zapoměl srážka ve vzduchu z 99.9% to Bf přežije někteří už bourají úmyslně.
No ja som sa pred tyzdnom na befku neumyselne zrazil s Robom a bol som bez kridla a Robo letel dalej.No asi jinej gang,nebo co
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
|
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 14-04-2013 16:41
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
No nemá cenu se tu vzájemně osočovat.
Je škoda, když už tam ty stromy jsou, že se nechovají jako stromy. |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 14-04-2013 18:16
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
|
CSL1_Talbot napsal:
No ja som sa pred tyzdnom na befku neumyselne zrazil s Robom a bol som bez kridla a Robo letel dalej.No asi jinej gang,nebo co 
To si vobec nepamatam, ani ten suboj. Ale mozne to samozrejme je. Pravda je, ze ku koliziam dojde lahko a je tam taly isty problem ako bol v starom sturmoviku - lietadlo, co leti v momente zrazky rychlejsie prezije a to pomalsie exploduje. Ze to rychlejsie ero je vacsinou Befko je dane technickymi parametrami a neda sa s tym nic robit. |
| |
|
|
| CSL1_Talbot |
Přidané 14-04-2013 18:22
|

Uživatel

Příspěvek: 663
Založený: 19.10.08
|
No ty si tam bojoval s viacerymi lietadlami ,ja som tam priletel uz bez kanonov s 2 zostrelmi ked som sa vracal od Anglie- hned si mi na celo pravdepodobne smerovkou urezal kridlo a bojoval si s ostatnymi dalej bez to aby si si to vsimol .
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 14-04-2013 18:34
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
|
CSL1_Talbot napsal:
No ty si tam bojoval s viacerymi lietadlami ,ja som tam priletel uz bez kanonov s 2 zostrelmi ked som sa vracal od Anglie- hned si mi na celo pravdepodobne smerovkou urezal kridlo  a bojoval si s ostatnymi dalej bez to aby si si to vsimol .
Ako vravim, nepamatam si taku udalost. Na celo Befkam moc nechodim, len ked vylozene nemam na vyber. Ak tam bolo viac lietadiel, je mozne ze tam bol nejaky lag a nevidel som ta letiet tadial kadial si naozaj letel. Ak to bola moja vina tak sa pravdaze omluvam. Je pravda, ze zrazku na celo alebo zvacsa prezije lepsie Befko, kedze spravidla ma vacsiu rychlost, ten kolizny model je v kazdej hre taky trosku podivny a raz mas stastie ty druhykrat super. |
| |
|