November 22 2024 21:06:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nastavení grafiky v Ilovi
MK_Paja
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:
Musíš sem dopsat řádek, ale ne on-linu se mraky řídí serverem, Mám podobnou sestavu s AMD Barton a výkon taky nic moc, přes 40 FPS nejdu. Chce to novější chipset, Nforce3 -4 nebo alternativu pro Intel.

Takže nový počítač, ne chipset jsi chtěl říct....

Ne ne Rudidlo, to není správně, Klokanovi by stačilo 4000,. na desku a 64bit Sempron ! :jamamoto:

rudidlo
paja_cz napsal:
Ne ne Rudidlo, to není správně, Klokanovi by stačilo 4000,. na desku a 64bit Sempron ! :jamamoto:
Kupovat v dnešní době desku se socketem, pro který se přestanou podle roadmapy vyrábět procesory příští rok je vyhazování peněz. Na druhou stranu je Sempron dobrá volba - výhoda je, že moc "nežere" a přitom poskytuje slušný výkon. Já jsem ho kupoval v době, kdy nejlevnější AMD*939 stálo 10k.

paja_cz napsal:
Vezmi z prasátka pouhé 4 000,- a nataktuj jí nějakým ASUSEM K8N Nforce3 + AMD Sempron 64 2500+ Box s754, věř mi, uděláš líp.

PS:..., zeptej se Rudidla jak mu běhá ATI 9100 na této desce Mrknutí

Sice nemám tuto desku, ale vlastním nForce 3 250G, procesor nepetaktovávám a IL na tom šlape obstojně. Jo a nemám ATI 9100, ale 8500 (i když to je v podastatě jedno a to samé Úsměv)

http://silicon-remarks.blogspot.com
Rufu
Vzhledem k tomu že jsem přepěhl opět frontu od ATI k Nvidii tak mám dotaz na ovladače Forceware.
Jaký je rozdíl mezi 32bit a 64bit?Které mám použít na 6600GT? Poslední verze 82.04

Patrikhuhu
Rufu napsal:
Vzhledem k tomu že jsem přepěhl opět frontu od ATI k Nvidii tak mám dotaz na ovladače Forceware.
Jaký je rozdíl mezi 32bit a 64bit?Které mám použít na 6600GT? Poslední verze 82.04

32bit Windows XP vs. 64bit Windows XP.
Které máš? Mrknutí

MK_Paja
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:
Kupovat v dnešní době desku se socketem, pro který se přestanou podle roadmapy vyrábět procesory příští rok je vyhazování peněz. Na druhou stranu je Sempron dobrá volba - výhoda je, že moc "nežere" a přitom poskytuje slušný výkon. Já jsem ho kupoval v době, kdy nejlevnější AMD*939 stálo 10k.

Jasně, že socka 939 je rozumější volba( ten vydrží možná ještě celý příští rok :lol: ), navrhoval sem co možná nejlevnější řešení pro účinné "přetaktování" Klokanova PC Šklebící se

VGR_Ghost
Psal tu někdo, že se s Bartonem přes 40 fps on-line nedostane? Já mám Bartona 2600 (taktovaného na 2305 Mhz), 1GB ram v duálu, 6600GT. To vše na desce Asus A7N8X-E DL - chipset nForce2. Lítám na perfect (voda 1) 1024*768 (mám malý monitor, když dám víc, nevidím doty), 2*AA, 4*AF. I na velkých mapách s více jak 30 letadly nejdu pod 44 fps (v BD mám průměrně 50). Já bych socku A a chipset nForce 2 nijak nesnižoval... Zatím. Úsměv

http://www.virtualgrimreapers.net/
MK_Paja
VGR_Ghost napsal:
Psal tu někdo, že se s Bartonem přes 40 fps on-line nedostane? Já mám Bartona 2600 (taktovaného na 2305 Mhz), 1GB ram v duálu, 6600GT. To vše na desce Asus A7N8X-E DL - chipset nForce2. Lítám na perfect (voda 1) 1024*768 (mám malý monitor, když dám víc, nevidím doty), 2*AA, 4*AF. I na velkých mapách s více jak 30 letadly nejdu pod 44 fps (v BD mám průměrně 50). Já bych socku A a chipset nForce 2 nijak nesnižoval... Zatím. Úsměv

já bych ji přece jenom trochu snižoval Šklebící se, protože jinak není možný, že rudidlo lítá s ATI 8500 na nForce3 naprosto v pohodě přes 40FPS průměr. :sm19:

VGR_Ghost
paja_cz napsal:
VGR_Ghost napsal:

já bych ji přece jenom trochu snižoval Šklebící se, protože jinak není možný, že rudidlo lítá s ATI 8500 na nForce3 naprosto v pohodě přes 40FPS průměr. :sm19:

Jenže Rudidlo asi nelítá na perfect s vodou na 1 (myslím že tu nekde dřív psal že lítá ne excelent). Když zapnu excelent, mám přes 80 fps v BD průměrně.
Upravil/a VGR_Ghost dne 23-11-2005 14:29

MK_Paja
VGR_Ghost napsal:
paja_cz napsal:
VGR_Ghost napsal:

Jenže Rudidlo asi nelítá na perfect s vodou na 1 (myslím že tu nekde dřív psal že lítá ne excelent). Když zapnu excelent, mám přes 80 fps v BD průměrně.

Hele tohle nikam nevede, vyměníme si grafiky , mám stejnou jako Klokan, jedu taky na N-force2 a pak sem postni výsledky.
Nevím co udělá 6600GT na tvojí desce ale jestli rudidlo nekecá tak já mám s jeho conf.ini a lepší grafikou o 50% nižší FPS :sm39: .
Myslím, že 6600GT je malinko dražší než 4000,- takže záleží na Klokanovi pro co se rozhodne. Já osobně bych se zbavil tý zeleniny :yes:

PS: ...., taktování ATI 9600pro je sice dobré na zabití času o dlouhých zimních večerech ale jinak to nikam nevede :sm6:

VGR_Ghost
Vždyť já to nemyslel nijak zle... Chtěl jsem jen upozornit, že i na ne-ultra-moderních systémech to může jít dobře. Já sem prostě spokojenej, to mi stačí. Úsměv
Jo Pájo, s tim konfigem si nedělej hlavu - já dřív použil na zkoušku Bozzďovo konfig a na podobné grafice jako má on (R9550 * 9600) mi to jelo o 10 fps míň. Je to prostě divný. Úsměv
Upravil/a VGR_Ghost dne 23-11-2005 14:56

VGR_Plavec
WK_Max napsal:
17.11.vysli nove Xtreme-G na base 5.11
http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=158&Itemid=41/

Včera jsem stáhnul, nainstaloval a vyzkoušel.
PARÁDA
Doporučuji všem držitelům ATI!
Oproti Catalistům jsou tyto ovladače vyladěny pro použití ve hrách a pozná to na první polet i taková lama jako já:sm12:

rudidlo
paja_cz napsal:
rudidlo lítá s ATI 8500 na nForce3 naprosto v pohodě přes 40FPS průměr. :sm19:

Po patchi 4.02 v Blackdeath 34 fps průměr. Ano, přiznávám, že mám forest, effects a water na nule (nelítám ILa, abych se díval na vodu), avšak na rozdíl od bozzďova configu nepoužívám "půlené" textury, ale fullsize.
Zbytek na Excellent

MK_KaiN
rudidlo napsal:
paja_cz napsal:
rudidlo lítá s ATI 8500 na nForce3 naprosto v pohodě přes 40FPS průměr. :sm19:

Po patchi 4.02 v Blackdeath 34 fps průměr. Ano, přiznávám, že mám forest, effects a water na nule (nelítám ILa, abych se díval na vodu), avšak na rozdíl od bozzďova configu nepoužívám "půlené" textury, ale fullsize.
Zbytek na Excellent

Co jsou prosím půlené texturyVyděšený

forest water effects mám taky na nule,a průměr BD 25

ještě jsem ochotnej přikoupit pamět,ale to je už opravdu poslední investice kterou bych vrazit do ila,už jsem vyčerpal peníze na hw na rok dopředu,potřebuju pedály a lepší joy,to mě jaxi přijde důležitější.Lítat asi budu nejvíc na War Cloudech,protože tam měl někdo velmi inteligentní nápad vypnout nový mraky(o kterých jsem přesvědšen že zas tak extra důležitý pro samotný lítání nejsou,akorát kazí hru hráčům z ne zrovna nacpanou šrajtoflí a hi-end technikou pod stolem),protože ten problém mě fakt způsobují krásné nadýchané obláčky.Ne že bych si nemohl koupit novej hw,ale rozhodl jsem se šetřit na pořádnej comp,kterej si koupím až se bude blížit vydání Boba.Do Ila jsem vstoupil už vlastně za jeho vrcholem a nechce se mě tolik investovat do hry která už vlastně končí(ikdyž to ještě určitě bude nějakej pátek trvat),a Boba chci lítat od začátku.Jinak všem dík za rady.:sm5::sm31:
Upravil/a MK_KaiN dne 23-11-2005 18:10

MK_Paja
Klokane, v jaký desce ti běhá ten celer ?

MK_Paja
CZ_Klokan napsal:
....Do Ila jsem vstoupil už vlastně za jeho vrcholem a nechce se mě tolik investovat do hry která už vlastně končí(ikdyž to ještě určitě bude nějakej pátek trvat),a Boba chci lítat od začátku.Jinak všem dík za rady.:sm5::sm31:

Il2 nemá vrchol :sm29:, Il nikdy neskončí :sm36:

rudidlo
CZ_Klokan napsal:

Půlené textury se zobrazují v nízkém rozlišení. Pak je země (TexLandLarge=0) taková rozplizlá.
Zkus můj conf.ini - měl by se tu někde válet.

MK_KaiN
rudidlo napsal:
CZ_Klokan napsal:

Půlené textury se zobrazují v nízkém rozlišení. Pak je země (TexLandLarge=0) taková rozplizlá.
Zkus můj conf.ini - měl by se tu někde válet.

Hmmm hmmm průměr 29Šklebící se

CW_boZZda
no já teďka lítám na tomhle conf.ini Úsměv

[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=1
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=0
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=0
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=0
TexFlags.TexCompressARBExt=1

TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0

HardwareShaders=0

Shadows=0
Specular=2
SpecularLight2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=1
Forest=0
LandShading=3
LandDetails=1

LandGeom=0
TexLarge=1
TexLandQual=0
TexLandLarge=0

VideoSetupId=17

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

ForceShaders1x=0
Water=0
Effects=0
SpecularLight=2

tady už snad žádné půlené textzury nejsou

http://www.czechwings.com/
Maxxis
nemenit grafiku msi 6600gt/128 za msi x800gto/256, jsou uplne stejny a jen se vam prohloubi kapsa.Ksakru proc sem to nevedel driv, taktovat moc nejde, neuchladim ju musim se casem kouknout po lepsim chladiči. Mam takty 400/490 a da se jet na 426/540 ale tam pri delsi zateži artefakty. Jedina vyhoda na ni je az při rozlisenich nad 1260x960 a vejš tam se vytvari malej rozdil. Jedna se o pci verzi.

1stCL_Novotny
CVS_boZZda napsal:
no já teďka lítám na tomhle conf.ini Úsměv

[Render_OpenGL]

PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0

Nevím proč, ale když tam tohle dopíšu tak se mi vytratí veškeré znaky na letadla! Krom těch standartních skinů co je maj rovmou!! Nechápu???:no:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,704 návštěv