October 20 2025 18:14:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Hoper
JM napsal:
Mr Hoper, s veškerou úctou, nebylo by přínosnější místo uštěpačných poznámek konkrétně napsat, co dělá špatně? Něco na způsob 1:20 moc za to taháš, 1:50 bylo by lepší jít pod něj, a tak dále. Napsal bych to sám, ale nepovažuji se za tak velké eso, abych to mohl správně posuzovat.

To ale nebyla uštěpačná poznámka.

Clone kdysi dávno říkal, že je dobré si souboje nahrávat a pak si je přetáčet.
A učit se z nich.
Myslím, že Pepe tohle dělá a jestli ho má navíc v práci Válec, tak to bude za chvíli znát.

Jen k tomu páskování, co radil Cibule (ve vší jeho dobrotě) - ono je to hezké, vědět, kdy mi končí munice, ale říkáš to i nepříteli... Takže zvaž, jak si to trasování uděláš.
Když byla v BoBku tahle možnost, spousta lidí byla nadšená a málem si dělali "barevnou" hudbu.
Jenže téměř vzápětí se našli i lidi, co si naopak žádné trasírky nedávali - hádej proč :)

Rozumný je myslím kompromis - trasírky jen do dvou hlavní s tím, že já třebas konec značím tak, že mi chvilku trasuje jen jedna hlaveň.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_Pip
Hoper napsal:
JM napsal:
Mr Hoper, s veškerou úctou, nebylo by přínosnější místo uštěpačných poznámek konkrétně napsat, co dělá špatně? Něco na způsob 1:20 moc za to taháš, 1:50 bylo by lepší jít pod něj, a tak dále. Napsal bych to sám, ale nepovažuji se za tak velké eso, abych to mohl správně posuzovat.

To ale nebyla uštěpačná poznámka.

Clone kdysi dávno říkal, že je dobré si souboje nahrávat a pak si je přetáčet.
A učit se z nich.
Myslím, že Pepe tohle dělá a jestli ho má navíc v práci Válec, tak to bude za chvíli znát.

Jen k tomu páskování, co radil Cibule (ve vší jeho dobrotě) - ono je to hezké, vědět, kdy mi končí munice, ale říkáš to i nepříteli... Takže zvaž, jak si to trasování uděláš.
Když byla v BoBku tahle možnost, spousta lidí byla nadšená a málem si dělali "barevnou" hudbu.
Jenže téměř vzápětí se našli i lidi, co si naopak žádné trasírky nedávali - hádej proč Úsměv

Rozumný je myslím kompromis - trasírky jen do dvou hlavní s tím, že já třebas konec značím tak, že mi chvilku trasuje jen jedna hlaveň.

Pod to se muzu jen podepsat Hopersan Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
DarkTatka
Vidite to - Ja paskuju zasadne bez trasovek, s velkou davkou DeWilde at vidim kdyz trefim Úsměv

Valec
Podle mne bez trasirek plitvas munici pac nevis kde ti to lita dokud nezasahnes.Ja mam trasovaci bilou jen ve dvou vnejsich kulometech a poslednich 99 naboju mam trasovaci zlutou.Neni to takovy rozdil aby si toho moc pilotu vsimlo a kdyz uz se tak stane tak to je porad jeste dost munice na sestreleni minimalne 2 Befek.

DarkTatka
Mozna, ale moment prekvapeni je vzdy na me strane Mrknutí

Hoper
ač to teda já neumím, tak pokud střílení v momentu překvapení, tak bys ho měl sundat ať vidí trasírky nebo nevidí :)

ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
To sa ale musis trafit prvou davkou, ze Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Koty
Fů, začínám vážně uvažovat o koupi - páskování může být zábava...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Hoper
313_Nevo napsal:
To sa ale musis trafit prvou davkou, ze :D

a co asi tak píšu :D

ovarek.cz/hamster.gif

alfik
"Sniper, který netrefí první kulkou, stává se sám kořistí." Ale už si nepamatuju kdo to řekl.
"Jakýkoli útok je zásadně třeba započínat jako přepad. Pokud to nelze dodržet, je třeba velké převahy v počtu lidí, v technice, a i tak je třeba počítat s velkými ztrátami." Armádní příručka QS-1.
"Ugh ugh, kámen - hlava - zezadu - ugh!" Totéž jinými slovy. Taktéž už nevím jak se ten neandrtálec jmenoval.
Jak vidno, tato zásada platí už hoodně dlouho Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Alan Grey
Můj první pokus o video z on-line.. ATAG... a můj první sestřel Úsměv

YouTube Video

nakonec jsem z celého videa zjistil celkem 2 sestřely na jeden vzlet !!! Video znovu upravím a přidám Cool
Upravil/a Alan Grey dne 30-10-2012 05:29

http://www.alan-grey-page.cz/
Pepe
To se ti to Alane sestřeluje, když jsi mněl ty instruktážní videa, co?Cool

Pepe
Se Spit. MkI jsem vystoupal celkem svižně a vůbec nehřál, ale když jsem ubral a znovu přidal, tak se to roztřáslo jak vidno-zmetek jeden. S kulomety jen na jednom křídle se obtížně míří. Stáčí se to do strany při výstřelu. I já jsem s tím měl co dělat Úsměv

YouTube Video

WT_Horrido
To jsem se chtěl zeptat - proč se ten Spitfire neustále houpe ze strany na stranu, nahoru dolu jako opilec? To je spatně seřízené ovládání nebo čím to je?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Asi je to Joystikem či co a také menší rychlostí. Ono je to více patrné když se zvětší pohled zaměřovače a tím se zvětší každá sebemenší odchylka. Měl jsme tvrdší nastavení Joystiku, ale hůře se mi s tím manévrovalo a mířilo.p

WT_Horrido
Nebo byl Spitfire tak nestabilní?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
To nevím. Koukal jsme na to a vážně to plave. Možná mě trefili, protože mě to střílelo jen z jednohho křídla a táhlo mě to k jedné straně.

WT_Horrido
No první Mk. byly nestabilní, samy si utahovaly zatačky a další podobné roztomilosti, ale že to teda až tak létalo... zajimavé.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Dneska dají letecký průkaz každému Šklebící se

Pepe
WT_Horrido napsal:
No první Mk. byly nestabilní, samy si utahovaly zatačky a další podobné roztomilosti, ale že to teda až tak létalo... zajimavé.

Taky jsme něco o tom kdysi četl že přijeli z továren technici a zhrozili se úprav od pilotů, ale to asi těžko nasimulovali v tomto simu a když, tak náhodouŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,318,068 návštěv