November 21 2024 13:53:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 2
petsild, CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Speciálka - Středomoří 1942 - konvoj
311_Rampa
Naše hrdinná italská letka má novou hymnu.

Všichni piloti již pilují sborový přednes před plánovanou akci.

1stCL_Fucida
Enty, na serveru je série VII a XII, tady v prvním vlákně je uvedeno VII. Mám tedy počítat se VII, jak píše Max, nebo to bude nějakej mix?

Btw: Jsem trochu na rozpacích, že stále neznáme datum, kdy se to má letět. Nerad bych o tuhle srandu přišel jen kvůli tomu, že se ve čtvrtek dozvím datum kryjící se s X měsíců plánovanou větší speckou v RoFu (ta se letí o víkendu).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

DarkTatka
Datum je udano v prvnim prispevku jako "cca 26.6 21:00" ale potvrzeno to pravda stale nebylo.

1stCL_Fucida

No právě...

DarkTatka
<ironie>A vubec, vite toho az az. A Lochness jeste nedavno prokecl ze budeme pouzivat torpeda, a poletime pravdepodobne v letadlech, je docela mozne ze budeme mezi sebou i nejak spolupracovat Zamračený </ironie>
Upravil/a DarkTatka dne 20-06-2012 12:34

Cendic
Loch uz za svuj prohresek stanul pred karnou komisi a jako trest mu byl odnat jeden list z vrtuleÚsměv
Upravil/a Cendic dne 20-06-2012 13:28

Lekk
Oprava - "z každé vrtule" - i z tý v kabiněCool

Peter Winter
Omlouván se ale dnes se nedostanu na trénink, nefunguje nám internet, píši z kavárny. Netuším co se stalo ale připojení není v celém baráku(12 poschodí na jednom kabelu ...). Pokud se mému poskytovatei nepovede do pondělí vše opravit, budu asi muset na svou účast na speciálce rezignovat.

AH_Enty
Termín potvrzen. Úterý 26.6. v 21.00.

Přesně v 21.00 restartnu mapu a akce začne.
Před restartem tam bude ta tréninková. Takže bude třeba se na mapu přihlásit před 21 hodinou.

Štáby obou letectev pracují s informacemi. Během noci by všichni měli dostat informace.

Ano, modří mají 6 ks starší verze a 4 ks novější verze. Na mapě bude novější verze k dispozici jen ve 4 kusech. Pokud to někdo rozbije, už si bude moci vzít pouze tu starší verzi. Fuči ty letadla přidělí.

AH_Enty
Informace odeslány. Kdo je nedostal, ozvěte se mi.
Napravím.

lochness
tak Gunny, jak jsi na tom? Umis upustit spolehlive torpedo? O5 jsi nebyl na treninku a z A20tek jsi asi jediny, tak doufam, ze pak nebudeme prekvapeni. Nezapomen, ze akce je uz toto utery!!!

Peter Winter - nejaky pokrok s pripojenim? Byla by skoda, kdybys zustal mimo Smutný
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Peter Winter
lochness napsal:Peter Winter - nejaky pokrok s pripojenim? Byla by skoda, kdybys zustal mimo Smutný

pokrok veškerý žádný, dnes mělo vše být hotovo, není a ještě minimálně týden si dýávají rezervu, net sice jde, ale jen na prohlídnutí nějakého toho webua stáhnutí mailu. Skrz neproleze ani Skype ani nic rychlejšího. zkušebně jsem teď dal BP server, ale ping byl brutální kolem 1500.

Je mi to líto pánové jsem mimo. A to jsem se těšil jak malej kluk Naštvaný

saldy
No to je pěkný, mně se nezdařilo spojit s Lynxem, ale věřím že na treninku byl a příjde i na finale. Každopádně žlutá bude bojovat do posledního lahváče. Příjdu položit kabel v neděli. Mám teď hru nějakou zmutovanou tak chci vyzkoušet jestli vše funguje jak má.Mrknutí

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
lochness
Jo, Lynx tusim byl. Urcite jsem ho nektery den potkal trenovat. O to se nebojim.

Peter Winter - skoda, ale jeste muzem doufat, za dva dny to muzou stihnout Úsměv Stejne nahradnici nejsou, tak se to kdyztak operativne vyresi pred akci.

Lekk
Připomínám, že zítra to vypukne ve 20:45 pro vedoucí rojů. Sraz na TS AH spec - dle propozic Entyho.
Tak gudlak.Mrknutí

310_Podrs
Éé, scuzi, Squadra Azura se předpokládám sejde tak 30 minut po začátku akce? Úsměv

http://www.310raf.com
1stCL_Fucida
Sejdeme se mimořádně ve 20:45, sdělíme si dojmy z dovolené, předáme informace o ženách, co jsme zklátili..a tak Úsměv

lochness
"...canale grande, signori rande..." jen si vychutnavejte selanku, makaroni, nam to neva Mrknutí

Mozna bude dobre vyuzit rovnou SVK ts, vite, ze s AH byl problem pri kazdem pokusu o pripojeni vice lidi. Aby se to nemuselo prehazovat behem letu... pokud teda Enty/Cutora nesjednal napravu.

Lekk
proto se tam sejdem na brifingu lochnessi ..a bychom vyzkouseli jestli to udrzí. Osobně taky počítám spíš s SVK TS.

Hoper
Lekk napsal:
Připomínám, že zítra to vypukne ve 20:45 pro vedoucí rojů. Sraz na TS AH spec - dle propozic Entyho.
Tak gudlak.Mrknutí

A my, prostý plebs, se tedy může pomalu scházet ve 21:00 ?
Jsem myslel, že to už se poletí...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,005,606 návštěv