Záhady
|
Baron |
Přidané 01-11-2012 20:17
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
BP_Tyrl napsal:
Ono ani nejde o venkovní pohledy, či ikonky, ale spíše o chování lidí na serveru.
Na syndikátech všichni lítají na statistiky a co má alespoň jedno křídlo, je regulérním cílem
a musí být bez milosti zadupáno do země, i když leží kolečkama vzhůru za nepřátelskou frontou.
K čemuž na Wingsech dochází jen výjimečně.
Nerozumieme sa - ked sa zapnute vonkajsie pohlady, je to arkada ci sa to niekomu paci alebo nie. V tom je rozdiel oproti Syndicatom. Staci ked niekto pouziva vonkajsi padlock a uvidi nepriatelsky stroj na mile/kilometre daleko. V boji sa k nepriatelovi napriklad nepozorovane nepriblizis, ani mu neuniknes, pretoze ma vdaka vonkajsiemu pohladu obrovsky prehlad, prakticky 360 stupnovy. Ze su hovada na Syndicatoch je pravda - ale su aj na inych serveroch a nemyslim si, ze Wings su v tomto svetlou vynimkou. Skor naopak - videl som prave na Wingsoch ako styria polovali na masinu ktora uz prestrielana pristala a zostrel uz bol pripisany. Dokial nezabili pilota, tak po nom isli. Takze asi tak.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-11-2012 21:45
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
LEON napsal:
Jsou vůbec takto ,,horliví" hoši i na straně Entente, nebo si takhle děláme pakárnu navzájem jen u Centrálů?
Jsou na obou stranách.
Jen bych řekl, že u centrálů je to častější jev.
I když je to možná dané tím, že centrálovská letadla nemají takový problém udržet se za nepřítelem, tudíž se jich tam může nasáčkovat víc.
Naproti tomu Entente berou hromadně nepřítele spíše do křížové palby,
ergo si málokdy ostřelují ocasy.
A nejzajímavější je, že největší žrouti sestřelů,
co vlastní krvavý stíhací oko, nejvíce řvou,
co za debila jim to střílí kolem uší,
neuvědomující si, že sami činí bližnímu svému to samé. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-11-2012 21:49
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Baron napsal:
Nerozumieme sa - ked sa zapnute vonkajsie pohlady, je to arkada .......
Že jsou na NW venkovní pohledy jsem si všiml, teprve po dnešním upozornění.
Ale je mi to v zásadě fuk, jestli mě někdo vidí na míle daleko.
Nemám pocit, že by to tam bylo masově užívanou taktikou.
Každopádně můj pocit je, že je tam zdravější ovzduší, nesmrdící
upocenou upachtěností po maximálním skóre za každou cenu.
A vo to de. Howgh.
Mě. |
|
|
|
AH_Kraken |
Přidané 01-11-2012 22:03
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 486
Založený: 05.12.05
|
LEON napsal:
Jsou vůbec takto ,,horliví" hoši i na straně Entente, nebo si takhle děláme pakárnu navzájem jen u Centrálů?
Jsou. Před malou chvilkou na NW někdo se skinem LM rozstřílel mnou sestřelenej Albatros DV, přestože jsem mu psal že je sestřelenj |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 01-11-2012 23:13
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Ooooooo! No totok. |
|
|
|
313_123 |
Přidané 02-11-2012 06:35
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
jj kde jsou ty časy kdy mé bezmotorové letadlo vyprovázela přez frontu letka hunu s pozdravem GL před přistáním
tyrl má pravdu ten kdo nejvíc nadavá to děla taky
jeden nejmenovasný pilot na TS:
voni po mě střílej na nouzáku sviněěěěěě
...
si myslíš že tě nechám sednout jo ste svině a buh ví zda bych tě měl ve statech trrrrrrrrtrrrrrrrrrtrrrrrrrr
je teda pravda že při offline to dělá AI taky
|
|
|
|
Koty |
Přidané 02-11-2012 07:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Tak lítejte až po desáté hodině a bordeláře pošlěte do prdele... Vytvořte si pravidla
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 02-11-2012 07:15
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Vy děláte, jako by se to za války nedělo taky. Dokonce byl prý jeden angličan, co úmyslně lítal hluboko v týlu nepřítele a hledal školní lety. Když potkal letku nováčků, sejmul vedoucího a zbytek pak střílel jak na pouti. Podle mě je to tak, že čím větší podraz, tím větší autentičnost. Navíc, když jeden nechá letět letadlo bez motoru, za pár vteřin se seběhnou ti zbylí vlčáci a dodělaj ho. Jako pravidlo podle mě úplně stačí nestřílet a neohrožovat vlastní. Howg |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 02-11-2012 08:49
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Boelcke jednou poškodil kormidla francouzského Voisinu. Letadlo přestalo padat a Boelcke se vracel k druhému útoku, když ke svému úžasu spatřil, jak pozorovatel vylezl na křídlo, aby pochroumaný stroj vyvážil. Boelcke chvíli přemýšlel o bezbrannosti francouzského stroje, ale pak se přiblížil na krátkou vzdálenost, zastřelil pilota a stroj poslal k zemi.
„Vznešená romantičnost vzdušného válčení vyniká zřejmě na tištěné stránce mnohem výrazněji, než tomu bylo ve skutečné praxi.“ William E. Johns autor Bigglese.
Na druhou stranu je ROF jen hra, takže chování těch kteří se v ní "realizují" je trošinku směšné
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Koty |
Přidané 02-11-2012 09:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Když už jsme u těch podrazů - připomělo mi to jeden let s P-40 na AoE. Vracel jsem se od tobruku, vysadil mi motora a zamnou se táhly tři mezci. Mno vytáhnu podvozek jako signál, že jdu na přistání. Jeden, v Bf-109 F2 se mi přilepí k pravýmu křídlu, chvíli čeká. Pak se mi překlopí přes překryt (asi metr nademnou) a odletí. Myslím, že jméno je Mortality, nebo tak nějak. Mno a pak, a ppak... v zápětí mě kdosi sesál a utrhl mi křídlo. Pád jsem nepřežil. Ano, i takhle vypadá boj.
Edit: Ne, nebyl(a) to Mortality (či jak to je.)
Upravil/a Koty dne 02-11-2012 09:31
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 02-11-2012 11:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Takze uz od 'mlatenia si simulatorov o hlavy' sme sa dopracovali k mlateniu si serverov a ludi na nich o hlavy
Bavime sa o 'FULL REAL' serveroch a ked sa tam vyskitne full real spravanie tak sa nam to nepozdava. Nic nie je pre nas dost dobre...
"S dalším Hurricanem, kterého jsem sestřelil západně od Dungeness,
to tak snadné nebylo. Rozstřílel jsem jej na kusy a on začal hořet,
takže musel být vyřízený. Hurricane se ale nezřítil,
letěl dál a opisoval mírné zatáčky v klouzavém letu.
Zaútočili jsme ještě třikrát s číslem. Bez konečného úspěchu.
Tak jsem se úplně přiblížil k dýmajícímu, rozstřílenému,
ale přesto letícímu vraku. Ze vzdálenosti několika metrů jsem viděl,
že mrtvý pilot sedí v rozstřílené kabině.
Ale letadlo se blížilo k zemi elegantními zatáčkami, jako by je řídil nějaký duch."
Autor: Galland
„V Polsku jsme měli málo střetnutí s nepřítelem.
Hannes Trautloft, v jehož Staffel jsem létal,
sestřelil jednoho polského průzkumáka. Zřítil se
do mokřadu, jeden člen osádky vyskočil, ale jeho padák
se zachytil za ocasní plochy a letoun ho táhl za sebou.
Lt. „Hubs“ Mütherich střílel ještě na tmavou skvrnu
v močálu. Pozdější držitel Rytířského kříže pak řekl,
že byl přesvědčen, že to musí hořet, když je někdo
sestřelen.*“
Autor: Priebe
*poznamka: Hubert Mütherich dosáhl celkem 43 sestřelů
a později se stal velitelem 5./JG 54. Zahynul 9. září 1941
nedaleko Leningradu. Zasáhl jej nepřátelský stíhač a při
pokusu o nouzové přistání narazil do stromu. Z fotografií
vraku lze usoudit, že ani jeho letoun nehořel.
Dobre to ma napisane C.aK.kommando vo svojich zasadach:
"Pokud je nepřátelský stroj neschopen dalšího boje, nechej ho zmizet. Ber to jako projev rytířskosti. Nicméně nejedná se o dogma.."
Upravil/a 313_Nevo dne 02-11-2012 11:27
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
LEON |
Přidané 02-11-2012 11:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Pánové, jsme sportovci, ne řezníci... |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 02-11-2012 11:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
Nevo - doplním jen, že stačí vzpomenout na Sabura Sakaie, který po souboji s wildcatem za heslem "to je válka" po chvíli souběžného letu jej poslal do vody, i když by vyřízen.
Příkladů je víc...ale paradoxně, najdou se i dobré. třeba gabreski s rozstříleným thunderboltem při návratu potkal nepřítele, ale ten jej nechal odletět. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 02-11-2012 11:33
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Dobre to ma napisane C.aK.kommando vo svojich zasadach:
"Pokud je nepřátelský stroj neschopen dalšího boje, nechej ho zmizet. Ber to jako projev rytířskosti. Nicméně nejedná se o dogma.."
Klobouk dolu Nevo, myslel jsem že tohle nikdo nečte.
Edit: Dopsáno k čemu jsem to myslel.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 02-11-2012 12:09
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 02-11-2012 12:02
|
Uživatel
Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Nevo, je to z nejake knizky? Mam chut neco precist |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 02-11-2012 12:16
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Jak psal Horrido "je to jen hospodká rvačka". A v té platí, kdo má víc zubů vyhrál. Pokud vidím, že nepřítel nebo jeho stroj je K.O. a v okolí se nevyskytuje, žádný vyžírka, nechám ho svému osudu. Když se ale v blízkosti mlsně potlouká rádoby spojenec a čeká na svůj okamžik slávy, má protivník smůlu. Já si svůj upachtěný sestřel hlídám a neponechávám nic náhodě. I při přistání. Od jisté doby už ani nepřestávám mačkat závěry kulometů, když se nasomruje mezi mě a soupeře někdo z našich. A doprovod poškozeného soupeře k jeho frontě? Utopie. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 02-11-2012 12:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
Tozzi, začínám mít dojem že ROF notně přitvrzuje a přibližuje se nelítornému reálu |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 02-11-2012 12:43
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Mé osobní pravidlo - pokud to nezabiju a přistává to na mé straně fronty nechávám to být. Když se to snaží doplachtit domu, zabít. Když to přistává u sebe, zabít. Ale když už nepřítel zachrání holý život a přistane doma nestřílím po něm, k tomu bych se nesnížil.
Upravil/a WT_Horrido dne 02-11-2012 12:43
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 02-11-2012 12:43
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
neznám přesnou formulaci , ale nějak tak si to pamatuji
z pamětí udeta
jedininý gentlmeni jsou asi angličani voni si snad myslej že je to sportovní zápas
a to ho nechal přežít francouz
tady aspon vidíte to s člověkem udělá
ve hře jako ve válce
svině je prostě svině i když v běžném životě vystupuje jako super slušnák
prostě se zachová jako svině že
|
|
|
|
LEON |
Přidané 02-11-2012 12:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Mé osobní pravidlo - Nedělej ostatním to, co nechceš aby ostatní dělali Tobě. Navíc, jakou může mít člověk radost z chudáka rozstřílenýho na zemi, to není žádný duel, adrealin, kvůli tomu ROF přece nehraju... |
|
|