December 28 2024 12:29:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Hoper
Tyrle díky.
Zaregistroval jsem, že (jak psal Leon)mi staré konfiguráky srtčil kamsi.
A že z jednoho udělal nyní dva (čůdly, osy). Jak to z toho jednoho starého (čůdly) načtu do toho nového ? Včera jsem jen zkontroloval, že se v pořádku stáhlo všech 139 aktualizací a víc už nezkoušel...
Pokud je to triviální, netřeba se rozepisovat :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_Pip
310_Pragr napsal:
Valec napsal:
Novotnas to netusim.Zatim udelali jen nemecka era E1,E3B,E4 a E4B.Holt nemecke loby je vzdy prece jen vetsi.A propo muzu se zeptat kolik uz vas stal RoF?Pocitam tak kolem 5-6 tacu?

Nevím jak ostatní soudruzi, ale mě ještě ani ne 100$ a to mám komplet letadla s vyjímkou Gothy a H.P. V přepočtu dnešního kurzu necelý 2000. Naposledy jsem kupoval Spada VII za nějaký 3$. Krom toho nic ve zlém, ale systém placení RoF, kdy si můžu ale nemusím koupit nový letadlo a přesto můžu bez problémů lítat online, mi přijde mnohem lepší než Olegoviny tytu, prodám vám znovu tu samou hru a jestli nechcete, tak si online do měsíce neškrtnete.

Pragre ty nemas ROF od zacatku, ja treba jo a stalo me to dost penez (pocitat to nebudu, ale 1200,-kc zakl. hra + fsecky letadla mimo 2 motoru)
a online si nezalitas zadnou hru, pokud ji nebudes mit zaktualizovanou do aktualna Mrknutí

jinak system to uplne spatnej neni, je jen proste jinej...
no a s tim Olegem moc nechapu? kolik lidi tu Ila lita zadarmo? asi vetsina, bych tipl Vyděšený (samo neberu stary harcovniky, kteri to maj od pocatku veku)
Upravil/a 310_Pip dne 22-11-2011 16:24
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
313_Paegas
A jak je to se skínama? Najednou mi zmizly obrázky v hangáru.
Je třeba, někde něco překopírovat?

Hoper
až odpovíte Paegasovi, tak plz - v hangáru se mi furt točí letadlo. Jak udělat to, aby se netočilo ?
Díky

ovarek.cz/hamster.gif

Hokus
313_Paegas napsal:

stahuj:
http://riseofflight.com/en/community/usefulmaterials
obrazky jpg.

313_123
letající kůn
nechápu otáz. neroz. podrob.

hor. prubni hldvc.

Šklebící se

LEON
Hoper napsal:
až odpovíte Paegasovi, tak plz - v hangáru se mi furt točí letadlo. Jak udělat to, aby se netočilo ?
Díky

To netuším, ale popravdě mě to ani nikdy nenapadlo zkoumat - vždyť to letadlo vidíš buď jen v menu na chviličku, než klikneš na Multiplayer, nebo na chviličku, když si nastavuješ na letišti letadlo před letem a než dáš FLY. Proč by ses chtěl koukat dýl na letadlo v hangáru? Zamračený
Upravil/a LEON dne 22-11-2011 18:08

https://www.rcfree.eu
Hokus
AB1_LEON napsal:
Hoper napsal:
Díky

To netuším, ale popravdě mě to ani nikdy nenapadlo zkoumat - vždyť to letadlo vidíš buď jen v menu na chviličku, než klikneš na Multiplayer, nebo na chviličku, když si nastavuješ na letišti letadlo před letem a než dáš FLY. Proč by ses chtěl koukat dýl na letadlo v hangáru? Zamračený

LÁSKA Úsměv ?

Hoper
AB1_LEON napsal:
Hoper napsal:
Díky

To netuším, ale popravdě mě to ani nikdy nenapadlo zkoumat - vždyť to letadlo vidíš buď jen v menu na chviličku, než klikneš na Multiplayer, nebo na chviličku, když si nastavuješ na letišti letadlo před letem a než dáš FLY. Proč by ses chtěl koukat dýl na letadlo v hangáru? :|

mno občas koukám na išaka :)))

ovarek.cz/hamster.gif

BP_Tyrl
Hoper napsal:
..........
A že z jednoho udělal nyní dva (čůdly, osy). Jak to z toho jednoho starého (čůdly) načtu do toho nového ? ........

[img]http://i845.photobucket.com/albums/ab20/BP_Tyrl/Krivky.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://i845.photobucket.com/albums/ab20/BP_Tyrl/Tlacitka.jpg[/img] is not a valid Image.

Hoper
velké díky :)

ovarek.cz/hamster.gif

FK_Rudiger
Verze 1.022 nemá demo ke stažení?

Merten
Demo je vždycky o verzi zpět a pak si to člověk updatuje.

FK_Rudiger
No jo,ale 1.021 demo měla

313_Paegas
Hokus napsal:
313_Paegas napsal:

stahuj:
http://riseofflight.com/en/community/usefulmaterials
obrazky jpg.

díky pomohlo

Merten
FK_Rudiger napsal:
Nějak nepobírám proč s tím máš problem.Je možný že aktuální verzi ještě nemají na stránkách uloženou tak jednoduše stáhni 1.021 a update na 1.022.

eman
Vyzkoušel jsem Tyrlův návod na import křivek a mapování tlačítek, hned po importu jsem vyzkoušel v multi na syndikátech Gothu, nefungovaly křidélka, výškovka, zoom pohledů. Po restartování celé hry opakovaném invertování os plynu a chladiče vše funguje jak u předchozí verze Cool, Dík!

LEON
FK_Rudiger napsal:

Však 1.022 ho mít bude taky, když chvilku počkáš...

https://www.rcfree.eu
Tandler
Big Aircraft Sale! November 24th – 28th

TozziFan
A Special Holiday message from the ROF Team

Dear Friends,

As the end of 2011 approaches we want to send a sincere message to all of our friends and supporters and give you a candid and honest update on where we stand and what we want to accomplish in the future for Rise of Flight and 777 Studios. First, we want to say THANK YOU to all who have supported us with your kind words of encouragement, your hard work, your amazing content contributions and important monetary support in 2011. It’s a simple fact; we could not have made it this far without you. The current state of our product is a direct reflection of your dedication to the flight-sim hobby and your love for Rise of Flight. Again, to all of our supporters out there in the flight-sim community, thank you very much from the bottom of our hearts! ...

Celý článek zde

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,987 návštěv