Dnes mi to taky poslali. Už stahuju......
Zatim to po mě žádnej klíč nechtělo. Sem stáhnul launcher z yuplay, co jsem mel na svém účtu u zakoupenejch her a ten mi teď tahá 4giga samotný hry.
Vilik napsal:
Dnes mi to taky poslali. Už stahuju......
Zatim to po mě žádnej klíč nechtělo. Sem stáhnul launcher z yuplay, co jsem mel na svém účtu u zakoupenejch her a ten mi teď tahá 4giga samotný hry.
...to je jen úvod, jak klikneš na nastavení a dáš vyžší texury stáhne si to dalších 12 GB Upravil/a 313_Paegas dne 31-03-2012 12:18
Tak už mně to taky sosá. Já to nejdřív chtěl tahat přímo ze stránek Yuplay, bez klienta, proto to po mě chtělo ten kód. Ale odklepl jsem MAX DETAIL, takže mi to těch 12GB bude tahat týden
Kdo už se dostal do hry, mohl by mi pls zodpovědět moje otázky?
1) Když to má očividně grafiku z IL-2 Wings of Prey, převzalo to i stejný FM a DM?
2) LOD je stejný, nebo ho krapet zvětšili? Z těch videí to nebylo úplně zřejmé.
3) Má to inteligentnější možnosti multiplayeru, než IL-2 Wings of Prey, nebo to člověka taky prostě vyplivne do chumlu letadel?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Je to stejný jak WoP. I s hudbou na pozadí.
Grafika je stejná jak WoP.
Multák je na jejich servrech. Už žádný hosotování či co to bylo. Ping cca 50.
Zatim je tam jen random bitka. Mě to házelo jen do dvou map na východní frontě. Ostatní asi ještě nejsou přístupný. U jedný je respawn na letišti u druhý ve vzduchu, ale daleko od fronty. Takže tam člověk stejně musí doletět. Krom hráčů tam lítá i spousta ai letadel + pozemní technika.
Je nějak zohledněný na zisku XP, jestli sestřelím enemáka poctivě z kokpitu, nebo jestli jsem ho sundal jen z 3rd pohledu? Nebo bude potřeba zase další Gentlemans Agreement mezi hráči jako ve WoPrey, abychom měli pocit, že hrajeme simulátor? Upravil/a LEON dne 01-04-2012 11:13
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Obtížnost je zatim nastavená jen na arkádu. Pak si budeš moct navolit za jakej národ chceš lítat a na jakou obtížnost tě to má házet.
Teď je to spíš na ukázku. I ty bitvy jsou nějaký rychlí. Za pár minut je konec. To proto, aby si toho lidi co nejvíc vyzkoušeli.
Mě spíš zaujala ta položka dynamická kampaň, co je zatim šedivá. Uvidíme co z toho vyleze.
Ona dost udělala i ta obyčejná tráva, ta zem hned vypadá veseleji, než plochá textura, třebaže s vysokým rozlišením... Na blbnutí to bude zatím stačit, vždyť je to zadarmo...
Ale když vidím všude ty mraky stromů a kolizních, tak mi je líto, že to samé nelze udělat v IL-2 COD
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.